Şimdi Ara

Sadece bir soru; ABD - TÜRKİYE ile ilgili...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merak ettiğim bir soru var bilenler cevaplarsa çok sevinirim.

Dün gece ABD Suriye'ye bildiğiniz üzere saldırdı,bombalar yağdırdı.

Sorum şu; ABD başkanı Trump açıklaması "Suriye'nin vurulması emrini ben verdim" Bu açıklamaya göre ABD meclisi filan olmadan Başkan kendi başına saldırı emri verebiliyor.

Bildiğim kadarıyla bizde olsa aynı durum konu Meclis'e gider Meclis haber vere vere tezkere çıkarır ve saldırırız, saldırdığımız yerde ölen olmaz vs vs bilindik ayan beyan bir saldırı gerçekleştirmiş oluruz.

Türkiye'de neden Meclis'e gidiyor sizce Amerikalılar ansızın saldırı yapabiliyorlar yani bizde neden bir saldırı gerçekleştireceğimiz zaman davullu zurnalı gerçekleştiriyoruz onlar nasıl
    Bu kadar hızlı saldırabiliyorlar ? Aradaki fark nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• EVET DİYORUZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü onlar dünyanın polisi.

• Ülkenin kalkınmaması için #HAYIR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde herkezın onayı olacak medyaya duyurulacak avrupaya haber verilecek anca oyle kma
  • 1. Başkanlık ayrıca bu kararı sadece Trump değil ABD yetkilileri 48 saat görüşme sonunda almış.

2. Savaşı ne sanıyorsun sen yaşın kaç bilmiyorum ama savaş kararı tek bir kişinin kararı ile olucaksa o ülkenin vay haline...

3. Evet çıkarsa cumhurbaşkanında savaş ilan etme yetkisi olucak.

Büdüt: NATO'ya bağlıyız ayrıca askeri gücümüz ABD kadar caydırıcı değil eyyy bilmemne gerekirse vurarız deyip yan çiziyoruz hep. Trump dün vurucam dedi bugün?
    Irak dikdatör>kimyasal silah>ABD demokrasi
    Suriye dikdatör>kimyasal silah>ABD demokrasisi
    Türkiye evet çıkarsa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay With Me -- 7 Nisan 2017; 9:34:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

1. Başkanlık ayrıca bu kararı sadece Trump değil ABD yetkilileri 48 saat görüşme sonunda almış.

2. Savaşı ne sanıyorsun sen yaşın kaç bilmiyorum ama savaş kararı tek bir kişinin kararı ile olucaksa o ülkenin vay haline...

3. Evet çıkarsa cumhurbaşkanında savaş ilan etme yetkisi olucak.

Büdüt: NATO'ya bağlıyız ayrıca askeri gücümüz ABD kadar caydırıcı değil eyyy bilmemne gerekirse vurarız deyip yan çiziyoruz hep. Trump dün vurucam dedi bugün?
    Irak dikdatör>kimyasal silah>ABD demokrasi
    Suriye dikdatör>kimyasal silah>ABD demokrasisi
    Türkiye evet çıkarsa?

Arkadaşım yaşla ne alakası var ? Adam gibi soru sorduk sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lion_koc -- 7 Nisan 2017; 9:51:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Suriye'ye girerken habersiz girdik. Muhtemelen referandum sonrası beklenmedik bir an da farklı bi operasyon daha olacak.

• http://www.internethaber.com/son-dakika-afrin-ultimatomu-pydnin-hayalleri-yikilacak-1790763h.htm

NEDEN HABER VEREREK GİRECEZ/GİRİYORUZ ?

Bana biri açıklayabilirmi bu durumu ?

Neden başka ülkeler habersiz saldırabiliyorsa benim ülkem saldıramıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lion_koc

http://www.internethaber.com/son-dakika-afrin-ultimatomu-pydnin-hayalleri-yikilacak-1790763h.htm

NEDEN HABER VEREREK GİRECEZ/GİRİYORUZ ?

Bana biri açıklayabilirmi bu durumu ?

Neden başka ülkeler habersiz saldırabiliyorsa benim ülkem saldıramıyor ?

Çünkü arada güç farkı var sen rusyaya amerikaya bağlısın ama onlar sana değil zaten dışardan alım yaparak geçinen devletiz birde vergilerle gerisi mümkün değil zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.