Şimdi Ara

SADECE BİR DAKİKANIZ AYIRMANIZ YETERLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karabük Üniversitesinde bilgisayar , makine , mekatronik mühendislikleri tutuyor bu üniversite nasıldır tavsiye edermisiniz ?

• İşsizlik garantisi var denilen okullardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar kötümü ya bu üniversite ilklerin üniversitesi diyip baya övüyorlardı
  • sıralaman tahminimce 120 üstüdür daha iyi üniversitelere bak bence ha illada burası olcak dersen mekatronik zordur hemde çok zordur ama bir o kadarda zevklidir makina okuması sıkıcı Çalışması zevklidir bilgisayar karabük yazcaksan uygun deil bence

• dil yapıp farkı indireceksin odtü itüdekilerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarge17 -- 5 Temmuz 2015; 3:51:04 >
  • soulfly86 S kullanıcısına yanıt
    nereleri tavsiye edersiniz hocam
  • celotpl kullanıcısına yanıt
    aklınızda bölüm yoksa ee yide düşünürüm ben ama aklınızda bölüm varsa onuda yazabilirsiniz bir dil ve güzel yerlede stajla ve yüksek diploma notuyla her şey halledilr gbi duruyo birde metaruliji ve malzeme müh var uladağda felan 134k ile alıyo onuda araştı istersen

• soulfly86 S kullanıcısına yanıt
    hocam makinenin bana daha yatkın olduğunu düşünüyorum dil ingilizce +almanca öğrenmeyi düşünüyorum karabükte pek gece hayatı yokmuş hatta avm tarzı yer bile yokmuş o yüzden full derslerimi kasıcam ortalamamı yüksek tutmak istiyorum ama bu iyi yerlere nasıl giricem o konuda şüphem var
  • Dil yapma diye bir sey yok malesef itu odtu de sana ingilizce konusmayi degil(Bunu artik anlayin dusunun biraz) mesleki ingilizceyi verirler.disardan bir kurs sana mesleki inglizce vermez umutlarini kirmam ama bisey olmaz bunlardan makinaci olda bari imzan olsun denir sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celotpl kullanıcısına yanıt
    orasıda baba yeteği 2/3 torpille yerleşirsin hocam

• karabükte okula gidip gelmek sıkıntı 4 sene katlanırım diyorsan eywallah yaz gitsin.
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    ulaşım sıkıntısı yok diyebiliyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.