Şimdi Ara

Sadece benim aracımda klima yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2008 symbol 1.4 aut aracımı sıfır almıştım hala kullanıyorum aracım türkiyede tek heralde kliması yok diğer tüm 1.4 aut larda var sahibindene giriyorum hepsinde var hepsine teker teker baktım sadece benimkinde yok acaba neden koymadılar ?

• unuttular belki, kim bilir.
  • İşaretleyenlere inanmayın. Allah ne verdiyse işaretliyorlar. Klima ile havalandırmanın farkını biliyorlardır umarım.
  • Alırken sormadınız mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

İşaretleyenlere inanmayın. Allah ne verdiyse işaretliyorlar. Klima ile havalandırmanın farkını biliyorlardır umarım.

resimlerde ön göğüse bakıyorum ac tuşu var malesef
  • bakım yaptırmayan adamın klimayla işi olmaz demişlerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam araç için buzdolabı alın çakmaklığa takın ve çalıştırın kapagıda sürekli açık olsun içerisi buz gibi olacaktır toplam maliyeti 100 t
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    Tuhaf Bir Klima Arızası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alırken sorgulamadıysan binerkende zerre umursamıyor olman gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam olsa da bir şey fark etmiyor insan klima deyince ne bekliyor şöyle dışarısı 35-40 derece olacak içerisi serin şekilde gideceksin.Bizim symbolde ki klima kendini anca soğutuyor temmuz sıcağında istanbul gel git yaptık hiç bir işe yaramadı camları sonuna kadar aç 80-90 arası sesde yapmıyor sağdan püfür püfür git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam olsa da bir şey fark etmiyor insan klima deyince ne bekliyor şöyle dışarısı 35-40 derece olacak içerisi serin şekilde gideceksin.Bizim symbolde ki klima kendini anca soğutuyor temmuz sıcağında istanbul gel git yaptık hiç bir işe yaramadı camları sonuna kadar aç 80-90 arası sesde yapmıyor sağdan püfür püfür git.

Ciddi misiniz ?
    ben uzun yolda fan 1de derece neredeyse ortada manuel klima ile gidiyorum kocaman connect ile. Sizin olay ılgincmis. Birde mersinde felan olsaniz

• Senin arabayı Rusya için üretmişler, o dönem ÖTV indirimi vardı sanırım. Talebe yetişemediklerinden senin arabayı da Rusya yerine sana satmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: alistar

Senin arabayı Rusya için üretmişler, o dönem ÖTV indirimi vardı sanırım. Talebe yetişemediklerinden senin arabayı da Rusya yerine sana satmışlar.

İyide bu araç bursada üretiliyor bursadan neden rusyaya gitsin fransadan gönderirler ya bu nasıl iş 2008 model yeni arabada klima yok alırkende cahildik aldık gitti
  • Boşver klimayı zaten o kasaların klimasının kendine hayrı olmuyor.
  • Benim arabada dijital klima var cok cok nadir aciyorum. Buyuk bir eksiklik degil yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

quote:

Orijinalden alıntı: alistar

Senin arabayı Rusya için üretmişler, o dönem ÖTV indirimi vardı sanırım. Talebe yetişemediklerinden senin arabayı da Rusya yerine sana satmışlar.

İyide bu araç bursada üretiliyor bursadan neden rusyaya gitsin fransadan gönderirler ya bu nasıl iş 2008 model yeni arabada klima yok alırkende cahildik aldık gitti

Symbol Rusya'da yaygın kullanılan bir araba. Sen sadece Türkiye'de mi kullanılıyor sanıyorsun. Oraya klimasız olarak gidiyor ihtiyaç olmadığından

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

alırken sorgulamadıysan binerkende zerre umursamıyor olman gerekir.

Aynen 2008 de sıfır alınan bir araç için biraz geç kalınmış bir sorgulama
  • HAKTAN06 kullanıcısına yanıt
    O içini soğuturken dışarıdan sıcak hava verir. Git bir buzdolabının arkasına bak anlarsın.

• bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    kapagını açık bırakınca dışarıya üflüyor soğuk havayı kılimam olduğu halde bazen bu yöntemi uyguluyorum

• Benim Corsada da yok.Aramıyor değilim ama olsa da açmazdım büyük ihtimal.
  • ŞAKA GİBİ YA

Baska actiginiz konuda sadece sizin arabanizda klima olmadigini ogreniyorsunuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.