arkadaslar üstünüze afiyet +7 quest daggerım var bunu +1 rebit e basmak istiyorum ne yapmam lazım ve yanma ihtimali 0.01 olsa bile varmıdır arkadaslar lütfen yardım
kesi emin olan yazsın demişsin ama benyazıcam forumdan duyduğuma göre %100 yakandaha önceden hiç duymadım
quote:
Orjinalden alıntı: grawpi
kesi emin olan yazsın demişsin ama benyazıcam forumdan duyduğuma göre %100 yakandaha önceden hiç duymadım
+1
demistim demi sana:D bana guven
yanma ihtimali %0 bas gec
ama tırsıorum ya aaaa
yanma ıhtımalı dıe bıse yok bas gıtsın Not: yerınde olsam hayatta basmazdım ılerde 8'e denemen ıcın
hi class itemi reverse yaparken yanma ihtimali yoktur.
rebirth scroll işte 2.640m charonda, yanma ihtimali yok ama nie bascan ki rebirth?
qünahini almiş qibi olmayim ama heralde salliosun!!70+ olan birisi rebirt basmayi bilmiosa diyecek hiç bi kelime yok..
quote:
Orjinalden alıntı: Zeberu5
qünahini almiş qibi olmayim ama heralde salliosun!!70+ olan birisi rebirt basmayi bilmiosa diyecek hiç bi kelime yok..
İnsan Ne Kadar Emin oLursa oLsun İcinde Yusuf Yusufcuklar Her Zaman Wardır
kesinlikle yanmaz
Eer tam basarken,anvilde dc olursan item silinebilir.Ama başka türlü yanma ihtimali yok
quote:
Orjinalden alıntı: ZypLord
quote:
yusuf yusuf ayri 70 olana kadar rebirt basmayi bilmeme ayri
satıcıdaki en sonda olan 2 sc den pahalısı ile basılır yanmaz ama sc yi bilmiyorsun olurda baska türlü bir sc basarda yakabilirsin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ZypLord
quote:
yusuf yusuf ayri 70 olana kadar rebirt basmayi bilmeme ayri
Soruyorum O zaman Her 70 olan oyunun kitabınımı yazdı anlamına gelıyor cok insan gorduk elbisesi war ama ici bos cok insan gorduk elbisesi yok ici dolu (boylemiydi bu laf karıstırmıs olabilirm ) he bide sana sunu soruyorum belki arkadas charı kasmadı satın aldı
Aman hocam dikkat et, ben in ye rebith basarken yakmıştım, hatta ib de yandı. Ske belt fln da yandı öle bikaç kez.
3 Gulhü, 1 Elham yararlı olacaktır
ss birazdan gelior hayatımda asla bi oyun icin yalan sölemedim