Şimdi Ara

sada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 21 Şubat 2022; 0:58:42 >

• Hicbi seyi okumadim ama zenginden caliyosaniz ve o cesaret varsa yapistir gitsin ama saglam vurgun olsun oyle 200,300k icin degmez shjkf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalma yok hocam.Bütün para helalinden geliyor
  • 30 bini napdin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 bin in akıbeti noldu

• Mark Selby kullanıcısına yanıt
    Rahmetov R kullanıcısına yanıt
    İmzamdaki bisiklet hariç onları aldım.17 18 milyar zaten onlara gitti.Ayrıca, Tatile gittim, ruslara yedirdim, lüx restoranda yemek yedim, eve taksiyle gittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 29 Haziran 2017; 23:55:46 >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikan Park az yanıyor.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenBayLouise

İmzamdaki bisiklet hariç onları aldım.17 18 milyar zaten onlara gitti.Ayrıca, Tatile gittim, ruslara yedirdim, lüx restoranda yemek yedim, eve taksiyle gittim.

Biliyordun madem para gelmeyeceğini artık niye o parayı zor zamanlar için ayırmadın ( en azından bir kısmını )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni aklıma geldi.Para illaki bulurum düşüncesindeydim
  • Hocam büyük konuşmamak lazım ama oğlum olsan odana 1 kilo kokain koyup bu çocuk torbacılık yapıyor der polise giderdim. Hem para kazanma hem evdekilerin parasını çal 3-5 lira da değil 30 bin lira hem de abini döv.

Tuvalet temizlemek istemiyorum demişsin.

1.'si önümde ailemden para çalıp yaşamak ve tuvalet temizlemek seçeneği olsa 3 saniye düşünmem tuvalet temizlerdim.o işi yapanlar da insan ve terlerinin son damlasına kadar helal kazanıyorlar.

2.'si tuvalet temizlemek istemiyorsan adam olup okusaydın. Barajı geçmek çokta zor değil. Sadece türkçe sosyal çözerek bile geçebilirsin. Kusura bakma ama hedefin çokta zor ulaşılamayacak bir noktada değil.

3.'sü 2 dil biliyorum demişsin git rehberlik yap

Bence senin totonda iş yok. 3 yıla bi bok çukuruna düşersin allah o güzel çalışkan ailene sabır versin

• lise sonda 230 almıştım zaten ygs den.

Edit : Bu sene matematikten çok yanlış yaptım yoksa gene barajı geçiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 30 Haziran 2017; 0:44:24 >
  • Ben barajı da geçtim logaritma türev fonksiyonda yapabiliyorum sonuç tuvalet temizliyorum

• quote:

Abimi dövdüm demen ve yukarıdaki mesajından sonra, senin ailenin gayet güzel ve iyi insanlar olduğu sonucuna vardım. Bence onlar sana fazla, daha fazla üzme o güzel insanları. Güzel bir not bırak ben sizi hak etmiyorum diye, arkanı dön ve çık kapıdan sonrasında.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Csb dicem de senden beterini tanıdım, gerçekten varsınız. Bu yaşa gelip ailenden para istemeye utanmıyorsun bir de üzerine hırsızlık yapıyorsun, ygs barajını bile geçemiyosan zaten komilikten başka işe yaramazsın ama onu da beğenmiyorsun. Bir de çaldığı şeyleri imzaya yazmış

• quote:

Kusura bakma ama dayağı hak etmişsin

• Senden beterini tanıdım derken.Ne gibi açıklarmısın biraz.Ne yapıyo o benden beterleri.İlk sene 230 almıştım.Bu sene de matematikten çok yanlışım olduğu için barajı geçemedim.O kadar yanlış yapmasaydım gene barajı geçiyordum.Hiç kitap yüzü açmadan
  • Ailem beni hırsızlığa zorluyor demişsin de zaten hırsızsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abimi dövdüm ne ya insan abisine el kaldırır mı ?
  • Küçükken de o beni dövüyodu ama
  • 7000 bin lira ne la
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.