Saçta Derisinde Yanma ve Kaşıntı

-
-
Deri dökülmesi de oluyorsa vichy dercos yeşil olan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aldım hocam çok pis kokuyor kullanamadım.
Arkadaşım rahat 6-7 yıldır kullanıyor, çok da memnun ama siz bilirsiniz.
Bende de oluyor. Sedef hastalığından şüpheleniyorum. Çok alkol aldığımda daha çok oluyor. Alkolün, sedefi azdırdığını okumuştum.
-
Size tavsiyem direkt dermatolojiye gidin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakala kullanılıyor mu acaba ?
Sordum sizin söylediğiniz yanmayı geçirir mi emin değilim dedi. Kokusu kötüymüş fakat çok daha kötülerini deneyip gördüğünü söyledi. Sakal için de kullanılabilirmiş.
Duş alma sıklığı nedir? Ben kışın her gün yazın da günde iki kez duş alıyorum. O da yetmezmiş gibi haftada iki kez yüzüyorum. Sonuç egzama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 8 Nisan 2023; 16:9:50 > -
-
Teşekkür ederim cevaplarınız için birde mümkünse head and shoulders clinical strength kullanmış mı eğer kullandiysa hangisi iyi diye sorabilir misiniz?
2 günde bir.
Seboreik dermatitin hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldin. Hemen haldır şaldır clinical strength ya da vichy dercos alıp kullanmaya başlıyorsun. Bu şampuanları dönüşümlü kullanmanı öneririm. Vichyi sürekli kullanırsan saçını fena döküyor. Haldır şaldır bir
nebze daha iyi fakat fiyatı ve kokusu çekilmez oluyor.
Son olarak doktora giderek b12 vitaminine baktır. Eğer düşükse takviye al. B12 kaşıntı nöbetlerini bir nebze de olsa azaltıyor. Bende o şekilde oldu. Bu hastalığın çaresi yok maalesef. Yediğine, içtiğine dikkat edeceksin ve stres yapmayacaksın.
Geçmiş olsun.
-
Onu doktor tavsiye etmiyorum içeriği değişti demişti zamanında dedi
Vay be... Ben insalar yazın daha çok terler sanıyordum. Meğersem kışın, yazdan daha çok terleyenler varmış...
-
Günde iki kez > Her gün
-
Anladım hocam bu head and shoulders clinical strength mentollü var birde çok satan versiyonu hangisi daha iyi ?
Mentollü olanını denemedim ama koku bakımından daha iyi olacağı kanısındayım.
Evde Vichy dercos vardı kokusundan dolayı kullanmadım ama kullanacağız artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X