Şimdi Ara

Sacred 2: Fallen Angel (2008) / Sacred 2 Gold (2012) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.214
Cevap
3
Favori
131.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dogan23

Fontla ilgili olarak da, "Dungeon Keeper Bold" ve "Kozuka Gothic Pro Bold" fontlarını deneyebilirsin, bunlar iyi uyuyordu.

bu fontları nereden bulacağız acep?

Orjinalden alıntı: Gokyabgu

Bu anlattıklarının çoğu Sacred 1 için de geçerliydi. Oynadın mı bilmiyorum ama o da yaratık kesme üzerine kuruluydu durmaksızın. Ama ben Sacred 1'i sıkılmadan saatlerce oynuyordum. Tabiri caiz ise deli gibi. Sanırsam, ana mesele atmosferden kaynaklanıyor. Bu oyun fantastik bir oyunda olması gerektiğine inandığım atmosferi veremiyor. Tamam bütün bu action RPGlerin asıl amacı yaratık kesmek, level almak, loot toplamak. Ama S2 bunu çok bariz yapıyor. Oyunda ilk köye varıyorsun, varır varmaz biriyle konuşuyorsun git bana 15 tane kurt öldür gel diyor herif. Sanki NPC değil görev alma ATMsi gibi. Tamam, çoğu RPGde NPClerin temel amacı görev vermektir. Ama, önemli olan bunu inandırıcı bir üslupla, atmosferi tamamlayıcı bir şekilde anlatmaları. Al sana görev tarzı atmosferi baltalıyor. Diablo 3'ün çıkışı yakınlaşırken Diablo 2'yi arada açıp tekrar oynuyorum ve dün oynadığımda gördüm ki Diablo 2'yi oynatan (benim için) atmosferi. Zindana girdiğimde gerçekten bir zindana girmiş gibi hissetmek. Itemmış levelmiş onlar tamamlayıcı unsur zaten.

Bu arada dediğin olay sanırsam oyunun co-op modu ile yapılabiliyor. En fazla 4 kişilik bir grupla oyunu Lan veya internet üzerinden o şekil oynayabiliyorsun ama haritanın dört bir yerinden başlanıyor mu onu bilmiyorum. Co-op daha zevkli oluyormuş galiba bu tarz oyunlar ben denemedim hiç.

Spellforce serisi RPG ve RTS'yi birbirine en iyi harmanlayan seridir. Ben de buradan herkese tavsiye ederim. Ayrıca, Spellforce 2'nin yeni bir eklenti paketi duyuruldu tüm Spellforce severlerin dikkatine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidass -- 17 Haziran 2009; 0:30:56 >

• quote:

quote:

Fontla ilgili olarak da, "Dungeon Keeper Bold" ve "Kozuka Gothic Pro Bold" fontlarını deneyebilirsin, bunlar iyi uyuyordu.

bu fontları nereden bulacağız acep?

Kozuka Gothic burada:

http://rapidshare.com/files/42112829/KGP.rar

(rapid)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan23 -- 17 Haziran 2009; 1:36:14 >

• Teşekkürler. Akşama indirip deneyeceğim.

Orjinalden alıntı: leonidass

aaa shadow warsın üzerine mi?? en sevdiğim oyundur. bu alemde tek geçerim. ama kim bilir ne zaman çıkar. sağol!!

Eklentinin ismi Faith In Destiny olacak ve 2009'un sonlarına doğru piyasaya sürülecekmiş. Yani o kadar da beklemen gerekmiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: leonidass

aaa shadow warsın üzerine mi?? en sevdiğim oyundur. bu alemde tek geçerim. ama kim bilir ne zaman çıkar. sağol!!

Eklentinin ismi Faith In Destiny olacak ve 2009'un sonlarına doğru piyasaya sürülecekmiş. Yani o kadar da beklemen gerekmiyor.
  • EA Phenomic'i de hüplettiğinden, lisans da Jowood'a kaldığından böyle oldu. İnşallah Jowood bu oyunu da aynı Gothic 3'ün eklentisi gibi gidip de hintli bir stüdyoya yaptırmaz. Sonuç tam bir felaket oluyor sonra.
  • Bu oyuna genel bir kanı getiren yokmu; Zevklimi combolar nasıl ? ilk oyundaki eksikliklerini düzeltmişlermi sürekli respawn olma olayı fırt zırt buglar...artık Sacred 1 sorunsuz da genelde bu firma oyuncuya biraz çektiriyor?

Yabgucm seni bulaştınmı Sacred 2'ye? Dinlemek istiyorum güzel yorumların x)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 18 Haziran 2009; 12:49:42 >

Ölüm; the only truth

• Çok değil ama biraz oynadım. Bu kadar oynamayla ne kadar sağlıklı sonuca varırım bilemiyorum ama Sacred 1'in özellikleri neyse bu oyunun özellikleri de o. Yaratık spawnları aynen yerli yerinde duruyor. Bu oyunların bu spawn olayına da ayrı uyuzum. Birinin şu adamlara söylemesi lazım. Her oyunun başına oturan oyunu en az 6 saat oynamak zorunda değil. İşten geliyorum canım action RPG oynamak istiyor. Ama oynayamıyorum niye 1 - 2 saat oynayacağım görevin belki yarısına geleceğim. Oyunu kaydedip çıkacağım, dönünce bakıcam bütün yaratıklar yerli yerinde. Bütün ilerleme çöpe, aynı yeri tekrar geç. Sırf bu yüzden oynayamıyorum adam gibi.

Neyse, oyunun grafikleri yerli yerinde, efektler güzel de ben bir türlü atmosferini yakalayamadım oyunun. Sacred 1'i de oldukça oynamıştım zamanında ama bu oyunda Sacred 1'in sahip olduğu herşey mevcut olsa da (hatta daha fazlası) birşeyleri eksik gibi. Kasabalara giriyorsun orada otomatik görev ATMleri var (NPCler) kartını takıyorsun onlar sana 10 kurt postu getir, 15 devetabanı getir, 20 yarasa kanadı getir, gelirken marketten bir malboro bir de ekmek kap gel gibi işkembeden quest yumurtluyorlar. Sonra sen apartman topuklu ve süper minili dilberinle (Seraphim) yaratıklardan bonfile biftek sakatat ve bilimum et ürünleri elde ediyorsun, ama dikkat et tırnaklarını kırma hatunun. Geçen gün kırıldı tırnağı oturdu ağladı yaw. Bir de arada fırça atıyor bana neymiş onu dikizliyormuşum. Ne yapıcam ben senin bump mappinglerini piksel yumağı seni

• quote:

Çok değil ama biraz oynadım. Bu kadar oynamayla ne kadar sağlıklı sonuca varırım bilemiyorum ama Sacred 1'in özellikleri neyse bu oyunun özellikleri de o. Yaratık spawnları aynen yerli yerinde duruyor. Bu oyunların bu spawn olayına da ayrı uyuzum. Birinin şu adamlara söylemesi lazım. Her oyunun başına oturan oyunu en az 6 saat oynamak zorunda değil. İşten geliyorum canım action RPG oynamak istiyor. Ama oynayamıyorum niye 1 - 2 saat oynayacağım görevin belki yarısına geleceğim. Oyunu kaydedip çıkacağım, dönünce bakıcam bütün yaratıklar yerli yerinde. Bütün ilerleme çöpe, aynı yeri tekrar geç. Sırf bu yüzden oynayamıyorum adam gibi.

Neyse, oyunun grafikleri yerli yerinde, efektler güzel de ben bir türlü atmosferini yakalayamadım oyunun. Sacred 1'i de oldukça oynamıştım zamanında ama bu oyunda Sacred 1'in sahip olduğu herşey mevcut olsa da (hatta daha fazlası) birşeyleri eksik gibi. Kasabalara giriyorsun orada otomatik görev ATMleri var (NPCler) kartını takıyorsun onlar sana 10 kurt postu getir, 15 devetabanı getir, 20 yarasa kanadı getir, gelirken marketten bir malboro bir de ekmek kap gel gibi işkembeden quest yumurtluyorlar. Sonra sen apartman topuklu ve süper minili dilberinle (Seraphim) yaratıklardan bonfile biftek sakatat ve bilimum et ürünleri elde ediyorsun, ama dikkat et tırnaklarını kırma hatunun. Geçen gün kırıldı tırnağı oturdu ağladı yaw. Bir de arada fırça atıyor bana neymiş onu dikizliyormuşum. Ne yapıcam ben senin bump mappinglerini piksel yumağı seni

muahahha xD
    NE demiş bir çin atasözü; Her kuşun eti yenmez x)
    Benim Dark elfe havale etmen lazım x) Neyse bu iyi oldu Sacred'ı mrkımdan zorla bıtırdım respawn olayından dolayı kusurak ilerledim diyebilirim. Ne kadar iyide olsa respawn war sa yokum abi ( ama Sacred'ınkılerde acayip bir respawn)

Ben gene Dotaya sardım arkadaşlar rahat bırakmıyorlar abi :) gene kaldı bir sürü oyun yarım yamalak x)
    War ya senide bir buluşatırırlarsa yandım diyebilirim^^. ( sabaha kadar kola,sigaradan kanser olup gidicem korkuorum )
    tsklr

Ölüm; the only truth

• Sacred 1'de, 2'deki kadar respawn yoktu... Örneğin mağaraya girip çıkınca olmuyordu!

Bir de sen güçlenince zayıf yaratıklar artık sana saldırmaz oluyordu Sacred 1'de... 2'de ise seninle birlikte ONLAR DA güçleniyor!! Her zaman üzerine çullanmaya devam ediyorlar...

Sacred 1'de, 2'deki kadar respawn yoktu... Örneğin mağaraya girip çıkınca olmuyordu!

Bir de sen güçlenince zayıf yaratıklar artık sana saldırmaz oluyordu Sacred 1'de... 2'de ise seninle birlikte ONLAR DA güçleniyor!! Her zaman üzerine çullanmaya devam ediyorlar...

Harbimi ^^ owww daha kötü olmuştur; bulaşmamak daha iyi^^

Ölüm; the only truth

• quote:

Sacred 1'de, 2'deki kadar respawn yoktu... Örneğin mağaraya girip çıkınca olmuyordu!

Yaratıkların levelinin de senin ile birlikte ayarlanması olayı da Oblivion ile birlikte moda oldu. Bu olayı dah önce defalarca yazdım. Eskiden oynadığımız oyunlarda haritayı temizleme, yüksek levelli yaratıkların oldğu bölgelere girememe, girsek bile zar zor ilerleme, gidip güçlenip yıllar önce fakir ama gururlu bir savaşçı vardı diyip yüksek levelli yaratıkları şişe dizme gibi güzel faaliyetlerimiz vardı. Ama, artık öyle olmuyor maalesef. Hele Silverfall'da yaratıkların levelleri siz level atlar atlamaz artıyordu. Yapımcılar işin kolayına kaçıyor, başka bir olay yok. Neyseki Oblivion'a bu sorunu düzelten modlar konuldu da oyun adama döndü.

İstediğim yerde save edebildiğim, yaratıkların zırt pırt peydah olmadığı oyunları özledim yaw. Ufak bir program yapsalar, bütün oyunun saveini alan falan, bir sonraki girişimizde aynı programı çalıştırıp aynı saveden devam etsek.

• quote:

quote:

Yaratıkların levelinin de senin ile birlikte ayarlanması olayı da Oblivion ile birlikte moda oldu. Bu olayı dah önce defalarca yazdım. Eskiden oynadığımız oyunlarda haritayı temizleme, yüksek levelli yaratıkların oldğu bölgelere girememe, girsek bile zar zor ilerleme, gidip güçlenip yıllar önce fakir ama gururlu bir savaşçı vardı diyip yüksek levelli yaratıkları şişe dizme gibi güzel faaliyetlerimiz vardı. Ama, artık öyle olmuyor maalesef.

Kesinlikle katılıyorum "fakir ama gururlu" olayına. Zaten RPG oynamanın zevki buradaydı... Yaratıklar da benimle birlikte level atlayacaksa, o zaman HİÇBİRİMİZ atlamayalım daha iyi! (Ne anlamı kalıyor yani?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan23 -- 19 Haziran 2009; 16:28:08 >

• Arkadaşlar bende bunun eng versiyonu var. kurulumda dil paketiyle ilgili birkaç hata (dosyanın olduğunu onaylayın şeklinde) veriyor ve ignore yaparak kurulumu bitiriyorum. hata veren dosyaları sanal cd içinden bulup kurulu bölüme yapıştırıyorum bu sayede klipler görünüyor. fakat konuşmalar yok. oyunun en başında karşımdaki kişiyi tıklıyorum konuşmuş gibi yapıyor ama konuşma sesi yok. sizde de böyle mi? oyunu iki defa aynı şekilde kurdum olmadı. yardımlarnızı bekliyorum.
  • Elindeki sürümün bozuk olmasından kaynaklanıyor problem. Sağlam sürümde böyle bir durum olmuyor. Paşa paşa hepsini kuruyor oyun, seslerde düzgün çalışıyor. (İki ayrı akinede denedim, biri Vista, biri XP) Tek tek dosya kopyalayarak sorunu aşabileceğini düşünmüyorum. Başka bir tane bulup öyle dene.

Orjinalden alıntı: scientist8

2. diskte bu hatayı veriyordu. sadece 2. diski bulup yüklesem olur değil mi?

Olur tabiki. Şanslısın ikinci disk tek katman DVDli olanı. Birincisi olsaydı o zaman daha zahmetli olacaktı.
  • Oyunu yükledim şimdi de yamalar yüklenmiyor. Öncelikle hiçbir yama yüklemeden 2.40 800 küsür mb lik yamayı yüklemeye çalıştım reinstall diyor yüklenmiyordu. bende oyunu sildim tekrar kurdum ve sırasıyla 2.10 , 2.12 , 2.31 i kurdum ardından 2.34 ü kurayım dedim ama şimdi de %6 ya gelince şu hatayla karşılaştım:
    "..... the patch cannot be installed. please reinstall sacred 2"
    oyun uk versiyonu. bu sorunu nasıl çözerim?

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: scientist8

2. diskte bu hatayı veriyordu. sadece 2. diski bulup yüklesem olur değil mi?

Olur tabiki. Şanslısın ikinci disk tek katman DVDli olanı. Birincisi olsaydı o zaman daha zahmetli olacaktı.

• Sacred 2'nin eklenti paketinin ismi belli olmuş: Sacred 2: Ice & Blood.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.