TRT3'te şu an schalke maçı var ve yayını aldıkları alman kanalı muhtemelen WideScreen(16:9) yayın yapıyor ama trt yayını 4:3 verdiğinden dolayı ortaya şöyle bi saçmalık çıkıyor haliyle...
Ve bunu düzeltmeyede pek bi niyetleri yok görünüyor...
Not: Yayını WideScreen Alıp Normal Verdikleri için tv'nin WS olup olmaması önemli değil. Ne olursa olsun trt yayını WS yapmadığı için böyle saçma bi görüntü oluşuyor...
Ne 2.takımın adı okunabiliyor nede skor...
o kadarını izleyebiliyorsan daha ne istiyorsun ben hiç izleyemiyorum
Trt 3 nostalji kanalıydı ancak şimdilerde canlı olarak yayın yapıyorlar buna da şükür
Ben yakın zamanda trt nin hd yayın verecegine inanıyorum.Son zamanlarda halkın seyir zevkine yönelik ataklar yapıldı.
trt spor çıkacak diyorlardı ne gerek var onu açacaklarına trt3e yatırım yapsınlar
Trt de çalışan arkadaşım var kendisi tır dolusu ekipmanlar geldiğini söylemişti Hd yayına hazırlanıyolarmış dünya kupasını Hd olarak verme niyetleride olabilir bunu daha önce başka bir yerdede duymuştum ama pek inanmamıştım bakalım bekleyip görücez.
Sky , Nova gibi yerlerden izliyorum, widescreen, kalite çok iyi oluyor
nede olsa devlet televizyonu..ben açıkcası bişeyler beklemiyorum
yayın kalitesi cok kötü gecen sene 24 teki görüntü kalitesi daha iyiydi
olsun bitsin mantığı işte
Acaba olurmu ki trt diyorum bunu yapıyolar işte
quote:
Orijinalden alıntı: xsalix
Trt de çalışan arkadaşım var kendisi tır dolusu ekipmanlar geldiğini söylemişti Hd yayına hazırlanıyolarmış dünya kupasını Hd olarak verme niyetleride olabilir bunu daha önce başka bir yerdede duymuştum ama pek inanmamıştım bakalım bekleyip görücez.
Yayınlarını hd yapsalar ne olacak ki?
Kaçımızın evindeki receiver HD?
TRT artık çok bozuldu eski trt den eser kalmadı
eskiden tüm spor branşlarını gösterirdi çünkü amacı para kazanmak değildi devlet televizyonu daha önemli misyonları olmalı ama şimdi tek dertleri reytink dedikleri o nane gittiler lig maçları veriyorlar yok alman ligi falan filan popstar hatta şimdi yeni çıkarmışlar hafta sonları magazin programı veriyorlar çok lazımmış gibi
bırak kardeşim, onları her kanal verir senin kuruluş amacın izlenme rekorları kırmak para kazanmak değil diğer kanalların yapmadığı konulara yoğunlaş
işte memleketin hali bir trt var diyorduk o da kalmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme