Bildirim
Saçmalık Devam Ediyor !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
oyun orjinalmi _____________________________ -
tr ligi fiktüründe nerdeyse türk takımı yok..tr kupası macını man utd ile oynuyorsun oyunu baya kurcalamıssın sanırım edıtorden..bu sacmalıgı oyun bıle kaldıramamıs yapcak bırsey yok.. _____________________________ Ben Emeklemeden Önce Uçmayı Hayal Ediyordum!!! -
Lige bak.
_____________________________ -
Oyunun orjinal mi? Ben betasından itibaren oynuyorum ve hiç bu tür bir lig karmaşası ile karşılaşmamıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErayG-TR -- 22 Kasım 2013; 23:24:17 >_____________________________ Ryzen 5 5600X || Gigabyte B550 Aorus Elite V2 || Corsair 2x8GB Vengeance RGB PRO SL White 3600mhz || Asus GeForce RTX 3070 Dual V2 8GB || WD Black SN750 500 GB NVMe M.2 || Seagate Barracuda 2TB || Samsung 1TB || NZXT Kraken X53 240 mm || NZXT H510 Elite Tempered Glass RGB White || Gigabyte 27" G27QC 1ms 165hz 2K || Cooler Master MasterWatt Lite 700W
Origin: ErayG-TR
Steam: ErayG
PSN: ErayGrck -
quote:
Orijinalden alıntı: ErayG-TR
Oyunun orjinal mi? Ben betasından itibaren oynuyorum ve hiç bu tür bir lig karmaşası ile karşılaşmamıştım.
Aynen. Beta dahil, tam sürümü halen oynuyorum, böyle bir şeye rastlamadım._____________________________ Intel i5 6600K @3.5Ghz to 3.9Ghz Turbo Boost | MSI Z170A Gaming M5 LGA1151 | Evga GeForce GTX 1070 SuperClocked ACX 3.0Samsung EVO 850 V-NAND 500GB M.2 SSD |Seagate ST2000DM001 2TB 3.5" HDD | Noctua NH-D15 CoolerNZXT H440 ATX Mid Tower | Kingston HyperXFury 2x8(16GB) 2400Mhz DDR4 | Evga SuperNova 750 G2ASUS ROG Swift PG248Q 24" 144hz 1ms G-SyncLogitech G502 Proteus SpectrumKingston HyperX Cloud 2Logitech G510 -
Adam bi ton değişiklik yapmış sonrada saçmalık dıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
oyun orjinal editörden baya kurcaladım sonucu bu oldu sanırım ne yapalım artık böyle oynayacaz _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cem_k12
tr ligi fiktüründe nerdeyse türk takımı yok..tr kupası macını man utd ile oynuyorsun oyunu baya kurcalamıssın sanırım edıtorden..bu sacmalıgı oyun bıle kaldıramamıs yapcak bırsey yok..
evet oyun orjinal_____________________________ -
editörden datanın anasını ağlatmışsın bide gelip konu açmışsın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
madem bunlar olacak datanın ne anlamı var öleyse ? _____________________________ -
O nası lig la.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı