Şimdi Ara

Sacmaladiginiz veya rezil olduğunuz anlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
6
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedense gecenin köründe boyle bir başlık acasim geldi. Dh nin kızlarla tanışma konuları fazla olduğu için yazanın da fazla olacağını düşünüyorum.

Efsane şeyler çıkabilir

1-2 tane de ben ciziktireyim.

Üniversitede hava soğuk dışarida sigara iciyoruz. Neyse hoşlandığım bir tane kız var o yanımıza geldi . Yanındaki arkadaşım kendisiyle oldukça yakındı. Konu bana geldi kız benle konuşmaya yeltendi. Naber nasilsin vs. Arkadasim da yan tarafa gecti. Ulan tam muhabbetin ortasinda sağ gözüm bir segirmeye basladi. Anlatamam. Kiz is mu atiyon bana sapik dese lincten kurtulma sansim sifir.

Gozumu kaşıyorum geçmiyor, gozumu kapatmaya calissam bu ucube ne yapıyor? diyecek. Mecbur o sekilde konuştum. O günden sonra kızla bir daha gorusemedim.

2. Olarak da

Derste kız arkadaşım olarak kestirdigim kizin yanina oturdum. Sabah 9 du saat. Okula da ucu ucuna yetistim. Yani kahvaltı yapamadim. Sansimiza da hoca 2 saatlik blok ders yapalım salayim sizi dedi.
    Lise gibi değil ki bu devamlı ses çıksın. İstatistik dersi, artik insanlar 5. Kez almaktan bıkmış. Pür dikkat dersi dinliyor. Benim karnim bir guruldamaya başladı. Abovvvv. Gurr gurur gurrr. Bastiriyom gitmiyo, içine çekiyom karnim konuşmaya çalışıyor. Yanındaki insanin değil de sınıfın hatta hocanın imkânsız olduğu bir seviyeye geldi artik. Hayır o kadar kotu bi ses ki yelleniyor da zannedebilirler. En sonunda sınıftan biri hocam biraz ara verelim dedi. Hoca da kabul etti.
    Kıza tost falan yiyelim mi? Dedim. Yok senin daha çok ihtiyacın var dedi. Felc oldum orda utançtan bir daha da mesaj atamadim.

Bunlar da boyle animdir.
    Edit: olayı sadece kızlara indirgemek konuda pek mesajın olmamasını sağlayacak. Ben de genel bir başlık olsun diye başlığı değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 11 Nisan 2015; 13:24:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle belirteyim giyinişe çok önem veririm ve marka takıntım vardır her zaman.Lisedeyken bir kızdan hoşlanmıştım.Boş dersti tam hatırlamıyorum arkada 5-6 kişi kızlı erkekli oturduk sohbet ediyorduk.Hoşlandığım kız birden hadi kravatınızın markasına bakalım demişti.Bende o gün kravatımı bulamamıştım evden mecbur eski kravatlardan birini almıştım kazak içine giyerim sıkıntı olmaz diye.Velhasıl tek tek baktı kravat markalarına sararlar falan hava uçuşuyor tabi geldi bana sıra Zorda çıkardı bir baktı markasız bir şeyKız hmm diyip kravatı geri yerine vermişti.Kafayı yemiştim o gün

• Lisedeyken hoslandigim bi kiz vardi tabi ayni zamanda komsumuz aileler baya bi samimi surekli gidip geliyoruz bigun yine misafirlikteyiz ben kiza yanigim tabi ruyalarima filan giriyor bunlar mutfakta yemek hazirlarlarken bende evde dolasiyorum sanki kendi evim gibi dolasirken kizin odasina girdim seytan rahat durmadi tabi cekmecelere bakmaya basladim bi actim kizin sutyenler donlar onumde duruyor bende malzeme olsun diye kulotun birini alip hemen cebe attim odadan cikmak icin kapiya dondugumde kiz tam karsimda bana bakiyordu hicbisey demedi sakince geldi cebimden kulotu aldi yerine koydu beni odadan cikardi ve bi daha bu eve gelme dedi.. Benim agzimdan tek kelime bile cikmdi .. O misafirlik herhalde hayatimin en uzun suresiydi eve gidene kadar yaslandim anasini satim.. Tabi kiz bize bakmadi evlendi gitti suan ikizleri var... Hala takip ediyorum nasil bi sapigim bende anlamadim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• En fazla 2 3 tane olmuştur birebir görüştüğüm ömrüm boşa geçmiş gençler çok hızlı

• Ne heyecanlamalar oldu ama boyle abazalık gorulmedi kız yalovada ben istanbuldayım twitterdan buldum mesaj attım falan sonra konuştuk oyle 1 hafta sonra numarasını aldım klasik olaylar işte sonra whatsapptan konuştuk ben yazmaya başladım tabi kızda farkına vardı arıyım mı demiştim bi gun arama dedi tamam dedim 2 gun sonra "ara" diye mesaj geldi bende aramadım 1 saat sonra o aradı açar açmaz tl attırmaya gittim arayacağın yok be dedi. Bende "tamam" dedim sonra o yazıyomuş gibi konuştuk telefonda 1-2 hafta sonra çıkma teklif etme girişiminde bulunmayı duşundum sonra bursaya gittim oda yalovada yakın sanıyorum goruşelim falan filan bursadayım dedim olur dedi akşam 8 nasıl olcak falan yalan oldu bursadan dondum 2 gun sonra falan neyse 2-3 gun geçti aradan geliyorum yanına dedim sonra dh den bi arkadaş allah razı olsun cebimde 35 lira param var 20 gidiş 15 kızla takılma ama donuş yok tabi neyse bi arkadaş burdan donuş biletimi aldı yalovaya gittim feribottan indim kız ufacık çıktı benim boy 1.83.1.85 arası değişik bi boyum var hep farklı çıkar neyse bu on kapıda bekliyo bende bilen bilie yan kapıdan çıktım arkasına gittim (sallıyorum) n... Diye seslendim arkasına dondu korkuyla buna sımsıkı sarıldım 5 dk rahat sarıldık falan sonra sahilde gezdik neyse ben utanmadan akşam 4-5 gibi ya ben birine bilet aldırmıştım gel onu alalım dedim ha dedi yolda anlattım gulduk falan bileti aldık sahile geçtik oturuyoz adamın teki çocuğuyla top oynuyo bizde sarılmışız bu adam ustumuzden top atıyo 1-2-3 derken kalktım ayağa bastım kufuru tartışma çıktı gençler ayırdı falan adama bağırıyorum çocuğun olmasa elimde kalcan falan o an sinirden tişortude çıkarmaya yeltendim dovecem herifi kız beni tutuyo çekiyo adamda o ara aldı çocuğunu gitti neyse ben iyice rahatladım kızda o derece guvende hissetti tabi kendini sonra çardaklar boşaldı geçtik çardağa ilk gunun abazalığı ile oyle sarılırken opuşmeye başladık ve ben yine kenfimi tutamadım egoistliğimi konuşturdum veee... Sen bana arama diyen kişisin ve ben senin arama dediğin kişiyim ama işte hırs budur şuan opuştuğum kişisin dedim kız şok geçirdi kızardı bozardı bende cebimden bileti çıkardım saati unutmuş gibi sonra saate baktım neyse ya beni terminale bırak dedim orasıda uzakmış minibuse bindim ha bide kızın yanında sigara falan almıştım para bitmişti minibusu hiç tahmin etmedim tabi kızdan 4.50 lira para aldım kız otobusteyken BURAK BEN SANA KARŞI HİÇ BİR ŞEY HİSSETMİYORUM BİTTİ. yazdı bende karşılık olarak opuşurken de mi? yazdım.

ben bunu niye anlattım bilmiyorum ama okuyun iyidir herhalde bilende bilir copy paste değil mustafa hatırlarsa beni gelir konuya

• Senin elinde olmayan şeylerden şakaya vurarak kurtulabilir lehine çevirebilirdin, salak durumuna düşmüşsün biraz.
  • Benim degil de kızın rezil olusunu anlatayım.
    İlk defa sevisicektim bir kızla ve bu kız da sevgilim. İkimiz icin de ilk olucak. Neyse hersey gayet guzel gidiyordu, onsevisme esnasında kız birden osurdu. Ama nasıl oyle boyle degil. Ben hatta bi ara durdum utandım ulan benden geldi ses diye. Oyle bir ses yani inanamadım. Sonra iste ilk tecrube felan yalan oldu ama ben pek sorun etmedim sonucta onumde cırılcıplak sevdigim hatun duruyor. Kendisi sorun etti baya utandı felan. Ben olsam ben de utanırdım gerci... Oyle komik bisey degil de asla unutamayacagım bir anıdır benim icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

Lisedeyken hoslandigim bi kiz vardi tabi ayni zamanda komsumuz aileler baya bi samimi surekli gidip geliyoruz bigun yine misafirlikteyiz ben kiza yanigim tabi ruyalarima filan giriyor bunlar mutfakta yemek hazirlarlarken bende evde dolasiyorum sanki kendi evim gibi dolasirken kizin odasina girdim seytan rahat durmadi tabi cekmecelere bakmaya basladim bi actim kizin sutyenler donlar onumde duruyor bende malzeme olsun diye kulotun birini alip hemen cebe attim odadan cikmak icin kapiya dondugumde kiz tam karsimda bana bakiyordu hicbisey demedi sakince geldi cebimden kulotu aldi yerine koydu beni odadan cikardi ve bi daha bu eve gelme dedi.. Benim agzimdan tek kelime bile cikmdi .. O misafirlik herhalde hayatimin en uzun suresiydi eve gidene kadar yaslandim anasini satim.. Tabi kiz bize bakmadi evlendi gitti suan ikizleri var... Hala takip ediyorum nasil bi sapigim bende anlamadim...

bilader senin yerine ben utandım bu nasıl bir rezilliktir

• Dersteyiz editlerim

• Bu konunun efsane olmasi lazim

UP

• Aklima gelirse yazarim

• Up beyler aklıma gelince edit yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 11 Nisan 2015; 8:46:44 >
  • 7nci sınıfta acaip hoşlandığım bir kız vardı. O kıza taaa 3ncü sınıftan beri bakıyordum. Bir gün dersler bitt okuldan çıktım eve giderken bir baktım okulun üçüncü katından bana sesleniyor birşeyler diyor ama anlamıyorum. Bende böyle gülerek şapşal bir şekilde yürümeye devam ediyorum aynı zamanda "duymadım" falan diyorum. Bir iki adım attıktan sonra direğe kafayı bi gömdüm o halimle yere yığıldım. Tabi kızda gülmekten yere yığıldı. Pek utanmamıştım ana rezaletti yani.

Bit tane daha anlatayım. Dershanede en arkadaki masaya geçtim. Sınıfta çok kişi var ama benim önündeki masa boş. Sınıfta çok güzek çilek kokusu var bende bu koku nerden geliyoe diye düşünürken başladım sandalyemi arkaya sallamaya. Yaklaşık 140 derecelik bir açıda duvara dayadım sandalyemi. Bu herzaman yaptığım şeydi ama o gün bir aksilik oldu. Sandalyem kaydı benim masa + öndeki masa devrildi. O An anladım o çilek kokusunun ne olduğunu. Temizlikçi yerleri daha yeni temizlemişti ve yerler hala ıslak ve kaygandı. Benim kızada rezil oldum ama 2 ay kadar süre geçti çıkma teklif ettiğimde kabul etmişti :D

• Piyanoda güzel bir aşk şarkısı çalışıyordum. O gün yakın bir arkadaşımda bendeydi. Ertesi gün kız arkadaşımı ve bir kaç arkadaşı daha davet etmiştim eve o yakın arkadaşımda bende. Piyanoda öğrendiğim şarkıyı çalarken kız arkadaşıma ulan yeter bütün gün aynı şarkıyı çalıp duruyorsun demişti. O an için üzmüştü beni. Gençlik işte
  • rez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Lisedeyken hoslandigim bi kiz vardi tabi ayni zamanda komsumuz aileler baya bi samimi surekli gidip geliyoruz bigun yine misafirlikteyiz ben kiza yanigim tabi ruyalarima filan giriyor bunlar mutfakta yemek hazirlarlarken bende evde dolasiyorum sanki kendi evim gibi dolasirken kizin odasina girdim seytan rahat durmadi tabi cekmecelere bakmaya basladim bi actim kizin sutyenler donlar onumde duruyor bende malzeme olsun diye kulotun birini alip hemen cebe attim odadan cikmak icin kapiya dondugumde kiz tam karsimda bana bakiyordu hicbisey demedi sakince geldi cebimden kulotu aldi yerine koydu beni odadan cikardi ve bi daha bu eve gelme dedi.. Benim agzimdan tek kelime bile cikmdi .. O misafirlik herhalde hayatimin en uzun suresiydi eve gidene kadar yaslandim anasini satim.. Tabi kiz bize bakmadi evlendi gitti suan ikizleri var... Hala takip ediyorum nasil bi sapigim bende anlamadim...

Bu sapık adamın 25 yaşın altındakiler bloklasın demesi de ayrı komik. Bloklanmayı hak ediyormuş.

• En önden yerinizi alalım tutar bu konu

Ayrıca; REKLAM ALANI

• Up efsane

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutsun bu konu tutmalı yani

aklıma gelirse yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

quote:

Bu sapık adamın 25 yaşın altındakiler bloklasın demesi de ayrı komik. Bloklanmayı hak ediyormuş.

Blokla cabuk niye bloklamadin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.