Şimdi Ara

Saçma Bir 48 Hours. (SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gem öncesi biraz toplu giant golem keselim dedik bi baktım 48 Hours. Premium olmadığı için ticket atmadım direk forumlarına koydum. Rezilliğe bakın ya! Hiç bişey açık değil hiç bişey yok yine de 48 Hours.

Saçma Bir 48 Hours. (SS)

http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=183303

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bc_ -- 24 Haziran 2011; 10:09:16 >

• Pt deki diğer kişiler yüzünden olabilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: omur_08

Pt deki diğer kişiler yüzünden olabilir mi acaba

Tek ben yedim. Clan party. Anlamıyorum ki saçmalığa bakın? 81 lvl char yatıyor şimdi. 2 gün az mı ya. Ne hesaplar yapmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meaningléss

Gem öncesi biraz toplu giant golem keselim dedik bi baktım 48 Hours. Premium olmadığı için ticket atmadım direk forumlarına koydum. Rezilliğe bakın ya! Hiç bişey açık değil hiç bişey yok yine de 48 Hours.

Saçma Bir 48 Hours. (SS)

http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=183303

ooo bu oyunda olası şeyler bunlar ben kaç kere ban yedim böyle sebepsiz .

• çok saçma geldi bana da
  • Oyuna multiyle girdiysen ondan olabilir
  • premıum la ticket atmanın ne alakası var anlamadım...

bende de premıum yoktu 2 hafta önce priest ban yedi gece 5 gibi hemen ticket attım..

1 gün sonra cevap geldi...

sorun ise xp yeni kurduğumdan legal yapmamıştım yani lisanssız yazılım yüzünden saçma bi şekilde 48 saat ban yedim...

ticketta ise daha dikkatli olunuz 48 saat sonra hesabınız açılacaktır filan yazıyordu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyunun sağı solu belli olmuyor
  • Sacma olan o kdr sey var ki
  • Aslında bunu ticket atarak bildirmen gerekir. Bu şunu gösteriyorki oyunun güvenlik sistemi hâlâ bilgisayarda çalışan bazı programları 3rd Party Tools olarak algılıyor. Bu tip sorunlarda hangi programı 3rd Party Tools algıladığını öğrenmek için senden birkaç dosyayı hotfile,fileserve gibi sitelere upload edip onlara yollamanı istiyorlar ve bu sorunu düzeltiyorlar. Tabi ilgilenmeleri için artık 10 mu 20 mi ticket gerekir orasını bilemem K2 bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 24 Haziran 2011; 17:59:27 >
  • Geçmiş olsun koxpu kullanan banlanmaz aynı ptde bulunan banlanır k.o.nun adaleti işte bu.
    buarada ilk kez oyundayken ban yemiş bir karaktere gelen uyarıyı gördüm.
  • bnde kxp vardı 48 saat yedim artık elle kasıyoruz.
  • K2 çok uzun zaman önce tavrını koydu dediki "ben oyunu ve oyuncuları iplemiyorum arkadaş, oynayacaksanız böyle oynayın ben parama bakarım" Adamlar bunu dediler demeseler haklısın ama oyunda bir GM nin bile bulunmayışı bu manaya geliyor.Bence hiçbir konuda şikayet etmeye hakkınız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: collossus

K2 çok uzun zaman önce tavrını koydu dediki "ben oyunu ve oyuncuları iplemiyorum arkadaş, oynayacaksanız böyle oynayın ben parama bakarım" Adamlar bunu dediler demeseler haklısın ama oyunda bir GM nin bile bulunmayışı bu manaya geliyor.Bence hiçbir konuda şikayet etmeye hakkınız yok.

ortalıkta gm falan kalmadı ya herkes koxp önceden millet korkardı ya ban yersem ya char giderse diye şimdi millet gb yi çektiği gibi koxpu açıyor
  •  Saçma Bir 48 Hours. (SS)

Buyur işte bende yedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clara sismanoglio

Saçma Bir 48 Hours. (SS)

Buyur işte bende yedim.

ben niye hiç boşuna ban yemiyorum acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: omur_08

quote:

Orijinalden alıntı: clara sismanoglio

http://i1107.hizliresim.com/2011/7/5/888.jpg
    Buyur işte bende yedim.

ben niye hiç boşuna ban yemiyorum acaba

Peki koxp kullanıyor olsaydım şu 960healin efekti olurmuydu acaba benim ekranımda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elliniki -- 5 Temmuz 2011; 12:53:05 >

• Arkadaşlar koxp kullanın ban yemezsiniz. Legal oynayınca yiyorsunuz. Knight bu...
  • Şu an paramundayım ve tek hf'siz kişi benim korkutuyorsunuz beni
  • Bende de private serverlarda böyle oluyor ara sıra.Oyun kapanıyor sonra not defterinde hile algılandı diyor ama hiçbir hile yok bende.Oyuna bi başlıyalım dedim(canım sıkıldığı için biraz oyalanacağım)burnumuzdan getirdiler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.