Şimdi Ara

Saçlarımı kestirdim. (KELİM BEN - FOTOĞRAF VAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuldan nasıl olsa uyarı gelmiyor diye saçımı baya bi uzatmıştım, hafiften yana attığım, enseleri de gömleğin içine soktuğum için problem olmuyordu. Geçen gün evde oturdum sırf can sıkıntısından çıktım saçlarımı ani bir kararla 3 numaraya kestirdim. Şu an oturup düşününce naptım lan ben falan diyorum, çok moralim bozuk :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 26 Aralık 2011; 19:45:54 >

• Senin saçların yine uzayacak ya biz ne mok yicez?
  • Ergenliğin de verdiği baskıyla çok moralim bozuldu. Yaşlanıp da dökülse belki bu kadar moralim bozulmazdı.

SS falan talep edilirse koyarım :(
  • Ss
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Ergenliğin de verdiği baskıyla çok moralim bozuldu. Yaşlanıp da dökülse belki bu kadar moralim bozulmazdı.

SS falan talep edilirse koyarım :(

Talep ediyorum.
  • no ss no güven
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pek fotograf yok elimde, bugün ayak üstü çekilen bir fotoğraf var. Hemen yandakileri kesiştirdim

Eskilerden bi fotograf bu, 6-7 ay falan olmuştur sanırım yazın başlangıcına doğru

Çözünürlük için kusura bakmayın, tenefüste bi olay olmuştu arkadaşın o anı ölümsüzleştirmek istemesi üzerine aniden çekilen bir fotoğraf, kalitelisini koyarım sanırım birkaç güne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 26 Aralık 2011; 19:39:28 >

• Kafanı da kestirseymişsin keşke.
  • İnsana benzemişsin.

Doğru karar.
  • quote:

Pek fotograf yok elimde, bugün ayak üstü çekilen bir fotoğraf var. Hemen yandakileri kesiştirdim

Eskilerden bi fotograf bu, 6-7 ay falan olmuştur sanırım yazın başlangıcına doğru

Çözünürlük için kusura bakmayın, tenefüste bi olay olmuştu arkadaşın o anı ölümsüzleştirmek istemesi üzerine aniden çekilen bir fotoğraf, kalitelisini koyarım sanırım birkaç güne

pis ergen nasıl bir zevkin varsa veya körsün ki bu eşek traşı olan halin bile diğer berbat saçlı tipinden güzel duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Gölge_SakaL

İnsana benzemişsin.

Doğru karar.

Teşekkür ederim. Önceki hali fotoğraftakinden uzundu, düzgün ve net olan bi bu vardı model genellikle aynı oluyordu okulda azcık daha yatırıp yana atıyordum hafif. Saçlarım zaten dik dik, indirmek için epey uğraşıyordum şu an öyle bi problemim yok bi de şapka aldım hoş birşey, rahatım aslında ama çok yakışmış diyen var yüzün gözün açılmış diyen var ama hiç olmamış diyen de var.
  • quote:

Pek fotograf yok elimde, bugün ayak üstü çekilen bir fotoğraf var. Hemen yandakileri kesiştirdim

helal onur

• quote:

quote:

İnsana benzemişsin.

Doğru karar.

Teşekkür ederim. Önceki hali fotoğraftakinden uzundu, düzgün ve net olan bi bu vardı model genellikle aynı oluyordu okulda azcık daha yatırıp yana atıyordum hafif. Saçlarım zaten dik dik, indirmek için epey uğraşıyordum şu an öyle bi problemim yok bi de şapka aldım hoş birşey, rahatım aslında ama çok yakışmış diyen var yüzün gözün açılmış diyen var ama hiç olmamış diyen de var.

Hiç olmamış diyenler büyük ihtimal yakın çevrendir,sana uzun saçlı halinle alıştıkları için ilk etapta kötü gelebilir gözlerine ama zamanla onlarda alışırlar.Emin ol kısa saç çok daha iyi ve kullanışlı alıştın mı vazgeçmezsin şapka iyi ama bere kullan bence şekil bir bere ile karizma tamamdır =)

• Uzun saçlı halin daha kötü gözüküyor, şu halin daha iyi, neden pişmanlık duyuyorsun ki? Bence daha iyi olmuş.
  • quote:

quote:

quote:

İnsana benzemişsin.

Doğru karar.

Hiç olmamış diyenler büyük ihtimal yakın çevrendir,sana uzun saçlı halinle alıştıkları için ilk etapta kötü gelebilir gözlerine ama zamanla onlarda alışırlar.Emin ol kısa saç çok daha iyi ve kullanışlı alıştın mı vazgeçmezsin şapka iyi ama bere kullan bence şekil bir bere ile karizma tamamdır =)

Şapka dediğim bere zaten ama biraz farklı. BUNUN gri-yün ve kışlık olanı. Bunu buldum, 1-2 gün içinde tekrar çıkıp farklı bişey bakmayı planlıyorum

@Powerless

Sağol dostum tanışıyor muyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 26 Aralık 2011; 19:57:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Uzun saçlı halin daha kötü gözüküyor, şu halin daha iyi, neden pişmanlık duyuyorsun ki? Bence daha iyi olmuş.

Alışkanlık işte pek alışkın değilim kısa saça hatta hiç değilim, ilk defa bu kadar kısa kestirdim bi anlık cesaretle :)
  • keşanlı aliyi mi izledin prison break 'e mi başladın
  • 10-12 güne saçlar oturur + alışırsın.

2 sene önce ben de yazın bir kere gaza gelip 3 numaraya yaptım saçları.o zamandan beri 3 numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

10-12 güne saçlar oturur + alışırsın.

2 sene önce ben de yazın bir kere gaza gelip 3 numaraya yaptım saçları.o zamandan beri 3 numara

Saçlar şu an normal durumda ama 1-2 haftaya önler uzayınca saçları 2ye ayırmış gibi olur diye korkuyorum en çok korktuğum şey o şu an
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.