Şimdi Ara

Saçlarımı kazıttım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İbrahim toroman gibi saçlarım vardı be gıttım berbere kazıttım kafayı babama sinirlenip şimdi koskoca kafam kabak gibi ortada ve karizmayı bırak insanlıktan eser yok kafam koskoca kabağı andırıyor sinirden jilet çekicem şimdi dirseklerimden bileklerime kadar çok kötüyüm.

• kendin kaşınmışın
  • Sacin gunde 0.03 mm uzar. Yani 3 ay 10 gun sonra 3 cm uzamis olucak. Tabk gunde 1 kez dus aldiginin dusunursek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldır saçlarımı kendim kesiyorum hep 0 :) saçları herzaman kazırım.Sakallar'ı üşenip kesmiyorum bazen ozaman kötü duruyor onun dışında gayet güzel bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

Sacin gunde 0.03 mm uzar. Yani 3 ay 10 gun sonra 3 cm uzamis olucak. Tabk gunde 1 kez dus aldiginin dusunursek.

ilk kez zorunlu olarak 2,5 yıl sonra saçımı kazıttıkdan sonra duş aldım aynştayn kardeş bi 2 yıl daha yıkanmam
  • eşek görmesin kabak diye kemirir.küçükken saçı kazıtman iyi ileride saçların dökülmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRsalvador

quote:

Sacin gunde 0.03 mm uzar. Yani 3 ay 10 gun sonra 3 cm uzamis olucak. Tabk gunde 1 kez dus aldiginin dusunursek.

ilk kez zorunlu olarak 2,5 yıl sonra saçımı kazıttıkdan sonra duş aldım aynştayn kardeş bi 2 yıl daha yıkanmam

Ne kadar yiliskan bir insansin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    saçımı sakalımı kestim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

4 yıldır saçlarımı kendim kesiyorum hep 0 :) saçları herzaman kazırım.Sakallar'ı üşenip kesmiyorum bazen ozaman kötü duruyor onun dışında gayet güzel bence...

Kafam büyük abi çok kötü duruyor rezil rüsva oluyorum allahtan kış geldide bere neyim takıyorum millet görmesin diye bu rezilliği berber bile gülüyordu elindeki makası alıp şakak kemiğinden içeri saplıyasım geldi o an kendimi zor tuttum zaten her gittiğimde koluma dayıyor ama dur bakalım bi gün patlıyıcam.
  • quote:

quote:

quote:

hayırdır rahatsızmı oldun müdürüm.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hayırdır rahatsızmı oldun müdürüm.

Asosyol ve tipsizlerden rahatsiz olmam sen devam et

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.