Şimdi Ara

Saçlarım uzun kestirmek istemiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 4 aylık saçım var, lise son öğrencisiyim, müdür yardımcısı saçlarımı pazartesiye kadar kestirmemi söyledi. Aksi takdirde yaptırım yaptıracakmış. Ben uzun saç seviyorum ve çevremdekiler de uzun saçın bana yakıştığını söylüyor. Kısacası kestirmek istemiyorum. Bir bahane bir şey bulsam da kestirmesem diyorum, ama bilmiyorum açıkçası. Doktordan rapor alsam olur mu diye de düşünüyorum artık. Raporum var kestiremem desem süper olurdu.

Yapabileceğim bir şey var mı yoksa teslim mi olmalıyım? Bir şeyler önerin yahu.

• aynı durum
  • Saça karışmayan okula yazıl
  • Diren ve efsane ol....
  • Kafanda ameliyat izleri olduğunu söyle dikiş falan
  • ara makas attır
  • Tiyatro kursuna gittiğini ve tiyatro oyununda ki rol için boyle yaptıgını soyle.Gerekirse git imzalı bı yazı al.ya da kendın çıkar yazıcıdan ımzala tıyatro hocası misali.Hiçbirşey yapamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçlarım çok çabuk uzuyor :(
    13 yıl önce açıldı
    SAÇLARIMI UZATMAK İSTİYORUM.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 numara kestir okul bitene kadar idare eder. Son sınıfsın yakında adama işin düşecek son aylarda izin vermekte sıkıntı falan yapabilir. Lise bitince zaten istediğin kadar uzatırsın
  • paran varsa özel okula gidersin yoksa kestirirsin ama bu sene bi güzel kestir seneye kazan paşalar gibi üniversiteni istersen 4 sene 1 kere makas vurdurma ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykts

Tiyatro kursuna gittiğini ve tiyatro oyununda ki rol için boyle yaptıgını soyle.Gerekirse git imzalı bı yazı al.ya da kendın çıkar yazıcıdan ımzala tıyatro hocası misali.Hiçbirşey yapamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: paylasturka

Diren ve efsane ol....

Saçım 3 numara olmasına rağmen ben bile gaza geldim.
  • kestirmen lazım sanki bana Justin bieber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metamfetamin Elması -- 31 Aralık 2011; 18:54:31 >
  • Ya zaten özel okula gidiyorum, yine de dikkat ediyorlar. Tiyatro olayı falan da yemez adam beni az da olsa tanıyor. Direnirsem sonu iyi olmaz zaten. En garantisi bir rapor falan alsam diyorum doktordan da saç kesimini engelleyecek bir hastalık falan var mı? Adam taktı zaten bana.
  • Bereyle git. Yapıştı çıkmıyor de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.