Şimdi Ara

Saçlarım sarıydı usturaya vurdurdum dipleri simsiyah.Saçlarım uzayınca siyah mı çıkar sarı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün saçlarımı usturaya vurdurdum.Sarı saçlarım vardı.Şu an saçlarım hafiften uzamaya başladı ama dipleri simsiyah . Saçlarım uzayınca siyah mı olur yoksa sarı mı ? Sarı çıkmazsa kafayı yerim

• Garip bi durum.
  • Shady gibi sarıya boya..Artık boyamıyor ama olsun..Aslında boyama Shady'nin saçlarıda simsiyah.
  • Kardeş keşke yapmasaydın. Büyük ihtimal siyah çıkıcak. Kahverengi gibi deil ama siyah gri gibi çıkıcak. Aynısı bizim sınıfın sarısına da oldu. Adama lise1-2-3 de full sarı sarı dedik lise 4 de adını söyleme başladık. Büyük ihtimalle sende de aynı şey olucak gibi.
  • kazıttıktan sonra bende de esmer çıkmaya başladı saçlarım. 1 yıldan fazla oldu kazıtalı, eski haline tam olmasa da biraz döndü.
  • kesin mor çıkacak ali demiş bile

buda boşluk yapana karşılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 25 Ağustos 2009; 2:11:59 >
  • aynen öle olcak dostum lisede 4 sene sarı dedimiz çocuğa şimdi arap diyoruz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

kesin mor çıkacak ali demiş bile

buda boşluk yapana karşılık

• git doktora sor bizene saç senin
  • mavi çıkacak

mavi siyah gibi bi renk çıkar
    kız arkdalarım saçlarını sarıdan siyaha boyatınca güneşte bu renk oluyor
    veya siyahtan sarıya boyattıklarındada kaflaarında çok cirtlak sarı oluyor
  • hiiiiihhhhhhhhh yandın oğlum

cemil ipekçiye dönecen kırmızı tanga mayo al
  • Gunes isinlarinin sac rengini belirlemesinde buyuk rolu var. Onumuz kis oldugundan , saclar siyah olarak cikar ve metabolizma bozulacagindan bir dahada sari cikmaz. Onun icin sacini sifira vuran insanlar genelde yaz basinda tras olurlarki, yaz ortasinda saclar uzasinki gunes gucluyken sac renk pigmentleri bozuntuya ugramasin! Zamanlama yanlis olmus...
  • quote:

Saçlarım sarıydı usturaya vurdurdum dipleri simsiyah.Saçlarım uzayınca siyah mı çıkar sarı mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.