Şimdi Ara

Saçlarım nasıl dümdüz olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadalar. Dalgalı bir saç yapım var ve hep leonardo dicaprio'nun saçını yapmayı istemişimdir. Öyle çok kuru bir saçım yok saçak değil yani ama yağlı ve parlak da değil. Dalgalanıyor 15 cm saçta 2-3 dalga boyu olduğunu düşünün öyle. Hep uzattım uzattım ama düzleştirmekten yorulunca ve tam düz olmayınca bıktım her sabah fönle uğraşmaktan. Düzleştirici kullanayım dedim baya eski bir şeydi ama onuda her gün saçı yıka düzleştir okula gidiyorum zaten. Şevkim kırıldı kestirdim hep. Aynı kesimi yaptırdıktan sonra şu şekil bir saça nasıl sahip olabilirim ? Yeni bir düzleştirici alsam iş görür mü ? ve bir süre sonra kendinden düzleşirmi alışan saç ? doğal veya ilaçla başka bir yönteminiz var mı ? yardımınızı bekliyorum..

Saçlarım nasıl dümdüz olur ? Saçlarım nasıl dümdüz olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyxaxsxixn -- 9 Mayıs 2016; 20:41:26 >

• Silindir sac duzlestiricisi isimli krem var istersen internetten al uygula istersen berbere yaptirt kalici duzlestirme sagliyor(2-3 ay) tabi kimyasal var iceriginde arastir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keratin yaptırabilirsin ama sanırım uygun bir yöntem değil. Fiyatlarını pek bilmiyorum, n11'den kendiniz alıp berbere yaptırırsanız daha uyguna gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.