Şimdi Ara

Saçlarım dökülüyor, acil önlem almam lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler saçlarım dökülmeye başladı. Kafamı yıkamaya korkuyorum. Banyoda her elimi kafama atışımda 10 tel saç geliyor. Banyo boyunca 100 tel saç gidiyor. Su değince saç kendini salıveriyor sanki. Yanlardan açılmaya başladı. Edu gibi olucam. Erkenden önlem almam lazım. Bioxin filan işe yarar mı, dökülmeyi durdursa yine yeter.

Saçlarım dökülüyor, acil önlem almam lazım.

• selam yaşını yazmamışsın çünkü ben bunun için cildiye uzmanına gitti o da ya 22 yada 24 yaşından sonra belli olur dökülüp dökülmeyeceği demiştiama tek yaş değil genetik ve senin saça bakımın da çok önemli beslenmede önemli

bunları doktor söyledi.ben 28 yaşıma geldim ama dökülmedi bemimkiler valla yağlı besleniyorum ben cevizyağı fındıkyağı değilde ceviz ve fındık badem yiyorum. yağlar iyi balık da yersen iyi olur. birdiğer arametre temizlik. her hafta güzelce bi banyo yap 2 defaya da çıkarabilirsin

geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi8990

selam yaşını yazmamışsın çünkü ben bunun için cildiye uzmanına gitti o da ya 22 yada 24 yaşından sonra belli olur dökülüp dökülmeyeceği demiştiama tek yaş değil genetik ve senin saça bakımın da çok önemli beslenmede önemli

bunları doktor söyledi.ben 28 yaşıma geldim ama dökülmedi bemimkiler valla yağlı besleniyorum ben cevizyağı fındıkyağı değilde ceviz ve fındık badem yiyorum. yağlar iyi balık da yersen iyi olur. birdiğer arametre temizlik. her hafta güzelce bi banyo yap 2 defaya da çıkarabilirsin

geçmiş olsun

Yaş 26. Saç dökülmesi bir kaç yıldır yavaş yavaş geliyor. Saç bakımım yok. Beslenmem iyidir, kötü değil. Balık yemeye fırsat olmuyor, balık çok faydalı aslında. Artık saçımı yıkamak istemiyorum çünkü yıkadıkça dökülüyor. Bu havalarda da yıkamadan en fazla 3-4 gün duruluyor.

• Merhaba bol bol sarımsak fındık badem fıstık ye çayla iyi gider not bu besinler fazla testosteron urettirir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba bol bol sarımsak fındık badem fıstık ye çayla iyi gider not bu besinler fazla testosteron urettirir :)

Testesteron üretimi ile saç dökülmesinin ne alakası var. Testereron üretimi zaten yaştan dolayı max. seviyelerde. Testesteronla alakalı olsa genç yaşta hiç dökülmemesi lazım.
  • Kardeşim ben eczanede calısıyorum sana şunu diyebilirim eğer saçında herhangi bir sebepten dolayı hastalık yoksa kaşıntı yara vs kepek (bunlar hastalık belirtileri baktırman lazım) en büyük düşmanı strestir sen ne kadar düşünürsen emin ol o daha çok dökülür işin özeti bu. Onun haricinde saçına uygun şampuan almalısın yağlıysa saçını temizleyici kuruysa nemlendiren vs daha iyi gelecektir. Bir çok sebebi olabilir diğer nedeni ise bazı saç için gerekli olan vitamin değerlerin ve kansızlık olabilir diyebileceklerim bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiorraW

Kardeşim ben eczanede calısıyorum sana şunu diyebilirim eğer saçında herhangi bir sebepten dolayı hastalık yoksa kaşıntı yara vs kepek (bunlar hastalık belirtileri baktırman lazım) en büyük düşmanı strestir sen ne kadar düşünürsen emin ol o daha çok dökülür işin özeti bu. Onun haricinde saçına uygun şampuan almalısın yağlıysa saçını temizleyici kuruysa nemlendiren vs daha iyi gelecektir. Bir çok sebebi olabilir diğer nedeni ise bazı saç için gerekli olan vitamin değerlerin ve kansızlık olabilir diyebileceklerim bu kadar.

Hastalık yok.
    Stressiz yaşam mümkün değil. Ondan kaçış yok. Mağarada yaşasan yine stres var.
    Saçım yağlı. Özel bir şampuan kullanmıyorum. Bioxin filan kullanmayı düşünüyorum.
    Kansızlığa baktırmıştım, kansızlık yok. Ama yine de bir uzmana görünmek lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim stresden kastım işsel sıkıntı kardeşim. Küçük çocuğun bile derdi olur şeker alamadım diye o bile ona dert olur ama önemli olan sürekli içsel sıkıntıdır.Ben olabilecek her şeyi yazdım sana. Saçın yağlıysa yağlı saçlar için şampuan almalısın ve bu şampuan market şampuanı olmamalı. Bioxin kullanmanı önermiyorum çünkü uzun süreçte saça olumlu katkı verse de bıraktığın an daha kötüsü olacaktır.
  • saç yağlanması için haftada 2 kez kükürtlü sabun sürebilirsin bence

ayrıcana burada daha çok bilgi bulursun,http://www.sacimindoktoru.com/forum.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodooo

saç yağlanması için haftada 2 kez kükürtlü sabun sürebilirsin bence

ayrıcana burada daha çok bilgi bulursun,http://www.sacimindoktoru.com/forum.php

Yağlanmadan dolayı döküldüğünü sanmıyorum. Çoğu saçı dökülen insanın ki yağlı değil.
    Benim bir doktora, kliniğe bir yere gitmem lazım.
  • Argan yağı ve argan yağlı sampuan kullanabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • minoxidil işe yarıyor diyorlar ama yan etkileri de varmış. Sağlığa zararı söz konusu bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

quote:

Merhaba bol bol sarımsak fındık badem fıstık ye çayla iyi gider not bu besinler fazla testosteron urettirir :)

Testesteron üretimi ile saç dökülmesinin ne alakası var. Testereron üretimi zaten yaştan dolayı max. seviyelerde. Testesteronla alakalı olsa genç yaşta hiç dökülmemesi lazım.

sana testesteron ne kadar fazla olursa o kadar saç dökülmesi az veya buna benzer birşey mi söyledik ,okuman yazman yok mu bu besinler testesteron seviysini artırır demişim.

yüksek testesteron saç dökülmesini tetikler. hatta erkeklerde saç dökülmesinin bir sebebi de yüksek testesterondur. makaleleri okuyabilirsin biraz araştır.

• Saç dökülmesiyle ilgili kapmsamlı bir yazım olucak kardeşim ordan istediğin cevapları alırsın kısaca özet geçiyim büyük ihtimal genetik dökülmen var o yüzden keterol şampuanla başlayabilirsin normalde kepek şampuanıdır ama genetik dökülmeye faydası olur kullan
  • quote:

quote:

quote:

sana testesteron ne kadar fazla olursa o kadar saç dökülmesi az veya buna benzer birşey mi söyledik ,okuman yazman yok mu bu besinler testesteron seviysini artırır demişim.

yüksek testesteron saç dökülmesini tetikler. hatta erkeklerde saç dökülmesinin bir sebebi de yüksek testesterondur. makaleleri okuyabilirsin biraz araştır.

Önce klavyende yazdığına bir bak bakalım ne yazmışsın, herhalde hafıza kaydı var.
    "Bol bol sarımsak fıstık badem ye. Not bu ürünler testesteron üretimi arttırır."
    Bunları ye, testesteronu arttırır demişsin. Buradan ne anlıyorsun? Ben Ali topu tut dedim ama Ali topu tutma demek istemiştim mi acaba? Çevir kazı yanmasın.

• bendede aynı sorun var bioxin, nizarol, kerasta, şampuanlarını kullandım hepsi bir süre sonra işlevini kaybetti ama revigen şampuanı öyle değil .sana kesinlikle öneririm ayrıca doktora gidip saçlar için çinko hapı alabilirsin.
    http://urun.n11.com/sampuan/revigen-sampuan-erkekler-icin-250-ml-yeni-formul-P158374006

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşruhuum -- 3 Eylül 2017; 2:14:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

bendede aynı sorun var bioxin, nizarol, kerasta, şampuanlarını kullandım hepsi bir süre sonra işlevini kaybetti ama revigen şampuanı öyle değil .sana kesinlikle öneririm ayrıca doktora gidip saçlar için çinko hapı alabilirsin.
    http://urun.n11.com/sampuan/revigen-sampuan-erkekler-icin-250-ml-yeni-formul-P158374006

Yan etkisi gibi bir zararı var mı? Bu Revigenin başka modelleri de var. Hapı filan da var. Hangisini tercih etmeli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önce klavyende yazdığına bir bak bakalım ne yazmışsın, herhalde hafıza kaydı var.
    "Bol bol sarımsak fıstık badem ye. Not bu ürünler testesteron üretimi arttırır."
    Bunları ye, testesteronu arttırır demişsin. Buradan ne anlıyorsun? Ben Ali topu tut dedim ama Ali topu tutma demek istemiştim mi acaba? Çevir kazı yanmasın.

HAYIR BU YİYECEKLER TESTESTERON ARTTIRIR DİYE UYARI NİTELİĞİNDE NOT OLARAK YAZDIM.

• sade doğal katı sabun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.