Şimdi Ara

Saçları nasıl şöyle kaldırıyorlar ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
13
Favori
68.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında bunun çözümü çok basit havlu kullan saçlarını hafif jölele sonra da havluyla kurular gibi havluyla saçlarını karıştır havluyla saçlarını yukarı doğru karıştır hızlı hızlı karıştır olur
  • kurutma makinasıyla
  • bu adamlar bu pozları vermeden önce 1 saat onun saçı yapılıyor.sen evde ne kadar uğraşsanda bu şekilde yapamazsın.o kadar zaman harıcycağına daha faydalı işlerle uğraş kitap oku,ders çalış.
  • Herkes bilinçsizce yorumlar yazmış .) 50 tl lik fön tarağı yazmış birisi yahu böle bi mantık var mı Allah aşkına :) Biraz anlatayım bari

Gerekli malzemeler

Fön tarağı 50 tl lik olmasın .) 10 liralık yeter gidin bi pasaja mutlaka bulursunuz kolay kolayda yanmaz erimez

Jöle+Sprey + Saçı kurutacak ve şekil verecek bi makina olsun yeter

İlk olarak saçınızın o şekle göre kesilmesi gerekir siz gidipte kıvırcık saçınız la gökhan keserın saçını yapamazsınız tabıı kıde 2.si saçınızı yıkayın ki burdaki en önemli şeyde budur zaten fön temiz saça çekilir 3.hafif nemli gibi bırakın ki saç rahat şekil alsın hemen saç kurutmayla kurutmayın 4 Fön çekmeye başlamadan önce saçlarınızı elinizle bi yöne doğru tarayın şekil verin fön taragını alın saçınızın kalkmasını istediginiz yöne doğru çevirin saç kurutmaylada kaldırın bu işlemi 2 kere aynı yere tekrarlarsanız saç kalkar fönü çektikten sonrada ister jöle,wax,dax bunlarla istediginiz şekli verin ve en sondada spreyı sıkın bırakın spreyı ekstra parlaklık sıkın daha ıyı gözükür

• benimki doğuştan kalkık. inmiyor
  • Wax degilde sac kopugu oneririm. Kopugu surup fonle dagiticaksin kuruyacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineer33

benimki doğuştan kalkık. inmiyor

+1

• Saçınızın o şekle yatkın olması şart.Ben köpük kullanıyorum schwarzkopf'un mavi şişesinden.İlk başlarda olmuyordu sonra birisi saçımı dağıtmayı öğretti bana :) Sürekli dağıtıyordum saçlarımı bi süre sonra hafıza oluyor sanki saçta.Köpük olmasa da kalıyordu öyle.

Jöle yerine kesinlikle köpük kullanın ama kaliteli bişey alın.Nivea aldım hiç memnun kalmadım,en iyi schwarzkopf mavi kutu gidiyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatosus

Saçınızın o şekle yatkın olması şart.Ben köpük kullanıyorum schwarzkopf'un mavi şişesinden.İlk başlarda olmuyordu sonra birisi saçımı dağıtmayı öğretti bana :) Sürekli dağıtıyordum saçlarımı bi süre sonra hafıza oluyor sanki saçta.Köpük olmasa da kalıyordu öyle.

Jöle yerine kesinlikle köpük kullanın ama kaliteli bişey alın.Nivea aldım hiç memnun kalmadım,en iyi schwarzkopf mavi kutu gidiyor bana.

saçınızı nasıl dağıtıyorsunuz =D

• Rastgele saçını ellerinle dağıt karman çorman olsun
    İlk başlarda tuhaf geliyor ama zamanda alışıyorsun,tek kötü yanı serseri gibi oluyorsun.Aman dikkat apaçi modeli demiyorum sadece hafif hafif dağıtacaksın
  • takip faydalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metamfetamin Elması

koparak dökülme dediğin şey aslında saçın kırılmasıdır

ulan reklamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metamfetamin Elması

koparak dökülme dediğin şey aslında saçın kırılmasıdır

:DD
  •  Saçları nasıl şöyle kaldırıyorlar ?

Bonhair wax işini görür.
  •  Saçları nasıl şöyle kaldırıyorlar ?

en iyi saç şekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impavide

Saçları nasıl şöyle kaldırıyorlar ?

Bonhair wax işini görür.

Hocam bunu nerden teğmin edebiliriz,bide böyle saçlar inek yalamış gibi durmaz demi?

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

Orijinalden alıntı: Impavide

Saçları nasıl şöyle kaldırıyorlar ?

Bonhair wax işini görür.

Hocam bunu nerden teğmin edebiliriz,bide böyle saçlar inek yalamış gibi durmaz demi?

+1
  • Kipadan satın alıyorum, bide hemen hemen her kozmetik ürün satan yerde görüyorum, jole gibi şekillendirmiyor ve gayet güzel fiyatıda 5 lira çok değil.
  • Ben elimle bile kaldirabiliyorum onunu kendimi sansli hissettim

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkneZZ

Ben elimle bile kaldirabiliyorum onunu kendimi sansli hissettim

nası yapıyodun peki ne kullanıyodun mesela?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.