Şimdi Ara

Saçları nasıl şöyle kaldırıyorlar ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
13
Favori
68.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BeyinTutulması

Saç spreyi dene ben onu kullanıyorum hem rahat hem de ugrastırmıyor.

Alıntıları Göster
    Ya biraz da saç tipiyle falan alakalı mesela benim herkes tarafından söylenen şanslı bir yönüm var o da hiç bir şey sürmeden saçlarımın önünü kaldırabiliyorum. Tam olarak böyle olmuyor fakat uğraşmaktan iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farwynd

Ya biraz da saç tipiyle falan alakalı mesela benim herkes tarafından söylenen şanslı bir yönüm var o da hiç bir şey sürmeden saçlarımın önünü kaldırabiliyorum. Tam olarak böyle olmuyor fakat uğraşmaktan iyi.

Alıntıları Göster
    beyler
     Saçları nasıl şöyle kaldırıyorlar ?

ara makas var mı bunun saçında ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

saçım hayvan gibi sert ve gür. ben saçımı kaldırıyorum ama pek yakıştığını düşünmüyorum. yani bi çağatay ulusoydaki ya da gökhan keserdeki gibi olmuyor aga. saçım şöyle bir şey. flaşla garip gözükmüş ama. elvis presley saçı gibi diyorlar genelde.

dostum yıllardır uğraşıyorum bu sekılde yapmak ıcın ya yani geriye doğru kavis almııyor saçlar hangi kuaföre anlattıysam hallederiz dedler ama hiçbi zaman geri doğru kavis vererek dikemedim saçları. Nasıl yapıyorsun biraz uzun mu olması gerek önlerin

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

quote:

saçım hayvan gibi sert ve gür. ben saçımı kaldırıyorum ama pek yakıştığını düşünmüyorum. yani bi çağatay ulusoydaki ya da gökhan keserdeki gibi olmuyor aga. saçım şöyle bir şey. flaşla garip gözükmüş ama. elvis presley saçı gibi diyorlar genelde.

dostum yıllardır uğraşıyorum bu sekılde yapmak ıcın ya yani geriye doğru kavis almııyor saçlar hangi kuaföre anlattıysam hallederiz dedler ama hiçbi zaman geri doğru kavis vererek dikemedim saçları. Nasıl yapıyorsun biraz uzun mu olması gerek önlerin

uzunlukla alakası yok, benim saçım oldum olası hangi şekli verirsem öyle kalır. ama ince telli olmadığı için kaba saba gözüküyor. yani saçın yapısıyla alakalı bir şey. sen anca o şekillendiricilerden falan kullanacaksın ama bilirim yani saç ağır falan oluyor. arkadaşın dediği osisi bi dene bakalım.

• quote:

quote:

quote:

uzunlukla alakası yok, benim saçım oldum olası hangi şekli verirsem öyle kalır. ama ince telli olmadığı için kaba saba gözüküyor. yani saçın yapısıyla alakalı bir şey. sen anca o şekillendiricilerden falan kullanacaksın ama bilirim yani saç ağır falan oluyor. arkadaşın dediği osisi bi dene bakalım.

yani nasıl yapıyorsun tarakla fırçayla falan mı nasıl bi yöntem uyguluyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok hocam elimle kaldırıyorum ıslakken öyle kalıyor işte. mesela şu anda ne kadar uğraşsam da inmiyor. saçını merak ettim, fotosunu çekip yollar mısın?
    benim saçı da kuaförler falan çok zor kesiyor, tarak girmiyor. zaten arkadaşlar da takılıyor arada saçıma fırça teli gibi falan diye. yani istisna gibi bir şey benim saçım. ama wax gibi şeylerle kaldırabilirsin saçını bence. başka yolu yok çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Ne yaptıysam olmuyor. aslında tipimde var yani şu saç bana acayip yakışıyor ama gel gör ki yapabilirsen

uyuşturucu mu satıyorsun?

ne alaka ? konuyla alakasız yorum attınca kendini bir halt mı sanıyorsun ?

burası konu dışı özel çok yanlış gelmişsin sen.

tipli olup bu saç stilinin yakıştığı kimi görsem bu işlerle uğraşıyor da ondan sordum sende sinirlendin hemen galiba bildim. neyse aman dikkat et

he he bildin. uyuşturucu satıyorum.

şimdi gidebilirsin.

http://www.internethavadis.com/hayatin-icinden/55335.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok hocam elimle kaldırıyorum ıslakken öyle kalıyor işte. mesela şu anda ne kadar uğraşsam da inmiyor. saçını merak ettim, fotosunu çekip yollar mısın?
    benim saçı da kuaförler falan çok zor kesiyor, tarak girmiyor. zaten arkadaşlar da takılıyor arada saçıma fırça teli gibi falan diye. yani istisna gibi bir şey benim saçım. ama wax gibi şeylerle kaldırabilirsin saçını bence. başka yolu yok çünkü.

önden ve yandan bu şekilde saclar hocam. hep bu şekli veriyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

önden ve yandan bu şekilde saclar hocam. hep bu şekli veriyorum

Hocam selam
    Senin sacin aynisi bende var. o sac o sekle girmiyor istedigin kadar ugrassanda. Senin sacin da sert anladigim kadariyla. Ben bugune kadar cok nadir becerebildim hepsi de yikayip yatinca sabah o sekilde kaldigi icin.

Sacinin bu adamlarinki gibi olmasi icin obek obek toplanabiliyo olmasi lazim. Halbuki benimki toplanmiyo. Dagitsam bile tel tel oluyo. O yuzden ben derim ki cok ugrasma. Onun yerine bi iki tavsiyem var.

Enseni daha yukardan ve iz biraktirmadan kestir. Kulaklarinin ustunun uzunlugu cok iyi. O kafa tipine yakisan model bu. ve saclarinin sadece onunu ve kafanin arkasini kaldir. Ustunu kaldirirsan hos olmuyo bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Desmond Hume olsun yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: enivicivotmi

Saçlarınız sert ve gürse babayı 15 snde böyle yaparsınız saçı.

ara makas diye bisey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

Orijinalden alıntı: enivicivotmi

Saçlarınız sert ve gürse babayı 15 snde böyle yaparsınız saçı.

ara makas diye bisey var

Alıntıları Göster
    Denedim yapamadım vurdum saçı 3 e istersen ss atıyım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derrickrose34

Denedim yapamadım vurdum saçı 3 e istersen ss atıyım :D

Alıntıları Göster
    benim sorunumada el atsanız. saclarım aynada super cunku simetrik gosteriyor.ama gercekte ise tam tersi yönde istedigim gibi durmuyor. sac kokunun cıkıs yönu farklı cunku http://forum.donanimhaber.com/m_71509399/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71510332

• quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

benim sorunumada el atsanız. saclarım aynada super cunku simetrik gosteriyor.ama gercekte ise tam tersi yönde istedigim gibi durmuyor. sac kokunun cıkıs yönu farklı cunku http://forum.donanimhaber.com/m_71509399/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71510332

Alıntıları Göster
    koparak dökülme dediğin şey aslında saçın kırılmasıdır

• quote:

Arkadaşlar öyle doğal şekilde ve parça parça nasıl kaldırıyorlar bu saçları ? PRofesyonel fön makinası sprey falan herşey mevcut. Kuaförde bulunan tüm ürünler bende var yani fırça çeşitlerine kadar.

ya hala şu ünlüleri yaptğı saç modellerini soruyosunuz kardeşim o yüzden ünlü o adam senin evde yapabiliceğin en fazla saç kurutma makinesiyle hafif kaldırım yana taramak

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇokSakatVar.

quote:

Arkadaşlar öyle doğal şekilde ve parça parça nasıl kaldırıyorlar bu saçları ? PRofesyonel fön makinası sprey falan herşey mevcut. Kuaförde bulunan tüm ürünler bende var yani fırça çeşitlerine kadar.

ya hala şu ünlüleri yaptğı saç modellerini soruyosunuz kardeşim o yüzden ünlü o adam senin evde yapabiliceğin en fazla saç kurutma makinesiyle hafif kaldırım yana taramak
    Saç şekillendirme sorunum baya baya var benimde. Allah'a şükürler olsun ki kuaförüm oldukça tecrübeli. Fön konusunda 10 seneyi aşkın tecrübesi var. Bana göre o saç stili için yumuşak bir saça ihtiyacınız var. Yumuşak saç için kaliteli şampuana ihtiyacınız var. Saçların incelmesi ise ara makas ve jilet ile profesyonel işlemden geçmesi gerekiyor. Yani her kuaförün yapacağı iş değil.

O dediğiniz saç stilini yapmak için ise fırça gerekir. 1-2TL lik fırçalar işinizi görmez. Isıya dayanıklı ortalama 50TLlik fırça var. O fırçayı saçının ön tarafına doğru ters fön dedikleri yöntemle sürekli çevirerek fön makinası ile hava vereceksin. Bu sayede istediğin şekli rahatlıkla alacaktır. O fırçayı saçında sürekli ve hızlı bir şekilde döndürmek çok zor. Biz sarı saçlılar jöle veya sert wax kullanmayız doğal gözüksün diye fakat siyah saçlılar için pek bir şey değişmiyor.

Toparlarsak. Şampuan, Kalın telli ve aralıklı fırça ve fön makinesi. Bu 3'ü işini görecektir. Şampuanın iyi olduğunu söyleyebilirsin saçını yıkadıktan sonra elin araya rahatlıkla girebiliyorsa yumuşak olmuştur demektir. Eğer girmiyorsa saçın nemliyken fön çekmelisin. Bu durumda tek sorun fön çektiğin zaman istediğin şekli verip, wax ve spreyle şekillendiremezsen veya fön çektiğin zaman tersine yatırmak istersen saçların kırılır ve eline dökülür. Fön çektikten sonra tekrar sol veya sağ tarafa şekil verdirilmemeli. Aynı yöne doğru verebilirsin.

Bu arada saç rengim ve dokusu: aşağıda gördüğün şekildir. Bu saç sarı değil kestane rengidir. Fön çekildiği an civciv sarısına döner :D Tek sorunum ise saçımın aşırı derecede dalgalı yani kıvırcık olması. Sorun değil avantaj oluyor çoğu zaman her şekil rahatlıkla veriliyor. Benden bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

Saç şekillendirme sorunum baya baya var benimde. Allah'a şükürler olsun ki kuaförüm oldukça tecrübeli. Fön konusunda 10 seneyi aşkın tecrübesi var. Bana göre o saç stili için yumuşak bir saça ihtiyacınız var. Yumuşak saç için kaliteli şampuana ihtiyacınız var. Saçların incelmesi ise ara makas ve jilet ile profesyonel işlemden geçmesi gerekiyor. Yani her kuaförün yapacağı iş değil.

O dediğiniz saç stilini yapmak için ise fırça gerekir. 1-2TL lik fırçalar işinizi görmez. Isıya dayanıklı ortalama 50TLlik fırça var. O fırçayı saçının ön tarafına doğru ters fön dedikleri yöntemle sürekli çevirerek fön makinası ile hava vereceksin. Bu sayede istediğin şekli rahatlıkla alacaktır. O fırçayı saçında sürekli ve hızlı bir şekilde döndürmek çok zor. Biz sarı saçlılar jöle veya sert wax kullanmayız doğal gözüksün diye fakat siyah saçlılar için pek bir şey değişmiyor.

Toparlarsak. Şampuan, Kalın telli ve aralıklı fırça ve fön makinesi. Bu 3'ü işini görecektir. Şampuanın iyi olduğunu söyleyebilirsin saçını yıkadıktan sonra elin araya rahatlıkla girebiliyorsa yumuşak olmuştur demektir. Eğer girmiyorsa saçın nemliyken fön çekmelisin. Bu durumda tek sorun fön çektiğin zaman istediğin şekli verip, wax ve spreyle şekillendiremezsen veya fön çektiğin zaman tersine yatırmak istersen saçların kırılır ve eline dökülür. Fön çektikten sonra tekrar sol veya sağ tarafa şekil verdirilmemeli. Aynı yöne doğru verebilirsin.

Bu arada saç rengim ve dokusu: aşağıda gördüğün şekildir. Bu saç sarı değil kestane rengidir. Fön çekildiği an civciv sarısına döner :D Tek sorunum ise saçımın aşırı derecede dalgalı yani kıvırcık olması. Sorun değil avantaj oluyor çoğu zaman her şekil rahatlıkla veriliyor. Benden bu kadar.

Alıntıları Göster
    adam gidiyor 200 liralık yere sen gidiyosun arka sokaktaki hüseyin amcaya. neyine özeniyosa bu ünlülerin herkes çok merak ediyosan bayıl parayı git sosyete kuaförüne

• kardesim bu sac tipi ile ilgili. Benim sacim icin hafif islak su ile islatip kurulayinca 5 snde bu sekli aliyor. Sk ve gue sacin olmasi lazim. Sana tavsiyem bir de sacini ara makasla kestir onleri o sekilde dene

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

kardesim bu sac tipi ile ilgili. Benim sacim icin hafif islak su ile islatip kurulayinca 5 snde bu sekli aliyor. Sk ve gue sacin olmasi lazim. Sana tavsiyem bir de sacini ara makasla kestir onleri o sekilde dene
    Detachment filminden bir replik;

"Benim, mutlu olmam için güzel olmam lazım. Güzel olmam için estetik yaptırmam lazım. Zayıf olmam, ünlü olmam, şık olmam lazım. Günümüzde size kadınların sürtük oldukları, onları becermeniz gerektiği söylenir. Kadınlar, bir pazarlama kurbanı. Her gün 24 saat, hayatınız boyunca bazı güçler, ölene dek sizi aptallaştırmak için sürekli çalışacak. Bu yüzden kendimizi savunmak ve bu saçmalıkları beynimize sokma girişimleriyle mücadele etmek için, hayal gücümüzü canlandıracak, vicdanımızı ve inanç sistemimizi geliştirecek tarzda okumayı öğrenmeliyiz. Zihnimizi savunmak ve korumak için okuma alışkanlığı kazanmalıyız. "

• quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan01

Detachment filminden bir replik;

"Benim, mutlu olmam için güzel olmam lazım. Güzel olmam için estetik yaptırmam lazım. Zayıf olmam, ünlü olmam, şık olmam lazım. Günümüzde size kadınların sürtük oldukları, onları becermeniz gerektiği söylenir. Kadınlar, bir pazarlama kurbanı. Her gün 24 saat, hayatınız boyunca bazı güçler, ölene dek sizi aptallaştırmak için sürekli çalışacak. Bu yüzden kendimizi savunmak ve bu saçmalıkları beynimize sokma girişimleriyle mücadele etmek için, hayal gücümüzü canlandıracak, vicdanımızı ve inanç sistemimizi geliştirecek tarzda okumayı öğrenmeliyiz. Zihnimizi savunmak ve korumak için okuma alışkanlığı kazanmalıyız. "

Alıntıları Göster
    benim saçlarımda gür (dü) ve yumuşak aslında sert saç daha iyi şekil alır yumuşak saç pek dikili kalmaz havada o yüzden 3 senedir saçlarım uzun ama öyle aşırı değil canım sıkıldıkça model değiştiriyorum ve daha kullanışlı ama meşakkatli sabah kalk yıka kurut düzleştir falan üşengeç insanların bulaşmaması gereken birşey ama kısa saçtada aynı işlemleri yapıyorsun fakat saç kısa olduğundan daha az sürede bitiyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.