Şimdi Ara

Saçlara Zarar Vermeyen Şekillendirici ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
15.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jole , sprey vsvsvs saçlarımı çok döküyor ve saçlar sekrekleşmeye başladı . Saçlara zarar vermeyen şekillendirici önerisi olan varmı ?

• su
  • limon
  • Salya
    Bende meraklandım şimdi acaba zarar vermeyeni var mıdır diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anime -- 13 Ocak 2010; 3:29:45 >
  • Önerileri olan ?
  • Hafif bi Wax olabilir, Jole ve Spreyden çok farklı nede olsa..
  • Wax da zararlı diye duydum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Wax da zararlı diye duydum

• kozmetik olupta zarar vermeyen hiç bi ürün yoktur. wax'ından tut jolesine kadar hepsi saçını yıpratır, inceltir, cansızlaştırır ve dökülmesine sebep olur.

saç yapına bağlı olarak, saçın sertse; bi kaseye yumurta kır ve 1 kaşık sirkeyle karıştır. ilk ılık suyla saçlarını ıslat, sonra yumurta karışımını saçına dök iyice diplerine yedir ve yine ılık suyla yıka. tamamen yıkadıktan sonra saçın yumuşayacaktır. mümkünse içme suyuyla saçlarını yıka malum sularımız kireçli akıyor. ekstra bi tavsiye; saçını mümkün olduğunca soğuk suyla yıka. ılık fönle saç diplerini yakmadan kurut.
    saçın yumuşaksa zeytinyağlı sabun kullan, yıkadıktan sonra sertleşir. rüzgarda hemen şekli bozulmaz.
    kesinlikle spray, was vb şekillendirici önermiyorum. has balmumu bulursanız kullanın ama az miktarda..
  • Tresan ısrgan otlu jole kullanıorm sert yapmıo çok ama kesinlikle başarılı.sağlıklı olduğunu düşünüyorum deneyebilrsn
  • 2 senedir Morfose marka Wax kullanıyorum. Berberlerde satılıyor.
    Onlardan al. Eskiden saçın çok dökülürdü artık hiç dökülmüyor.
  • Isırgan otlu joleyi duymuştum , denemek lazım ama bioxin serum kullanıyorum şu an inşallah ters etki yapmaz

@Teknode

Eminmisin arkadaşım Wax ın zarar vermediğinden?
  • Başka tavsiye var mı ?
  • Bana bir sağlıkçı eğer akşam yıkarsan jole wax vb. zarar vermez demişti. Birde dax diye bir şey var. Hem şekil veriyo hemde besliyor diye biliyorum. Araştır bi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forfreal -- 1 Kasım 2011; 20:51:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forfreal

Bana bir sağlıkçı eğer akşam yıkarsan jole wax vb. zarar vermez demişti. Birde dax diye bir şey var. Hem şekil veriyo hemde besliyor diye biliyorum. Araştır bi.

Tamam sağolasın hocam dax'a bir bakayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.