Şimdi Ara

Saçlara ara makas atmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nasılmış diye bir deneyeyim dedim denemez olaydım.

Aradan birkaç ay geçmesine rağmen saçlarım tüy gibi ve çok güçsüz. Saçlarımın içi gözüküyor hala. 4 ay falan oldu geçmez mi bu? Hep böyle güçsüz mü kalacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SS
  • Senin sacin bi garipmis. Ben %80 kivircik %20 dalgali gibiyim ara makas atiyorum 10 numara oluyor az uzayinca da tekrar kivirciklasiyor gayet iyi bence. Eskiden kisa kestiriyordum mal gibi oluyordu :D

• normalde ara makas saçı çok sık olanlara atılır.ama seninki seyrekse zaten bide üstüne ara makas atarsan tüy gibi görünür.neyse bekle uzasın başka çare yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hep ara makasla kestiriyorum hatta 1 saat önce kestirdim. Yumuşak oluyor ve iyi şekil alıyor memnunum, sadece ilk birkaç gün biçimsiz oluyor sonra topluyor tek sorunu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Ben hep ara makasla kestiriyorum hatta 1 saat önce kestirdim. Yumuşak oluyor ve iyi şekil alıyor memnunum, sadece ilk birkaç gün biçimsiz oluyor sonra topluyor tek sorunu bu

Hocam saçım seyrek değil aksine çok sık.

4 ay önce gitmiştim berbere, o zaman vurdu ara makası. Sanırım ön kısımlara fazla makas vurmuş. Diğer kısımlara göre daha az saç var gibi. Yukarıdan vuran bi ışık olduğunda saçlarımın arası gözüküyor resmen. Özellikle ön kısımlarda. Çok dayanıksızlar bir de. Hep bu şekilde açık mı duracak saçlarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gendrya -- 9 Şubat 2016; 20:02:58 >
  • Gendrya kullanıcısına yanıt
    dediğin gibi düzgün atamamış demekki ön taraflara fazla atmış.aklında olsun bidaha attırma bende bi sefer attırdım berbat oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak.t001

dediğin gibi düzgün atamamış demekki ön taraflara fazla atmış.aklında olsun bidaha attırma bende bi sefer attırdım berbat oldu.

Eski haline ne zaman döner peki hocam? 4 ay oldu hala açık var saçlarımda yeni dökülmeye başlamış gibi? Bu süre normal mi?

Yani dökülme devam eder mi? Sadece bir defa attırdım sanki yeni kel oluyormuşum gibi ön kısımlar açık duruyor. Toparlar mı eski gücünün alır mı?

• Gendrya kullanıcısına yanıt
    toplar toplar merak etme

• quote:

toplar toplar merak etme

4 aydır toparlamaması normal yani? Sizde ne kadar sürede eski haline gelmişti?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gendrya

quote:

toplar toplar merak etme

saçtan saça fark eder dostum merak etme uzar düzelir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gendrya

quote:

toplar toplar merak etme

saçtan saça fark eder dostum merak etme uzar düzelir.

Teşekkür ederim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk gun iyi guzelde uzayinca garip oluyor. Yada bizim berber iyi yapamıyor bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.