Şimdi Ara

Saçlar çıldırttı yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
24.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tam olarak ondan mı bilmiyom kardeş fakat saçın önünde saç dipleri dönerek çıkıyor yani doğuştan gelen birşey aynısı herkesin kafasının üst tarafında oluyor onun ön tarafta da olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz

quote:

Orijinalden alıntı: timeless

orayı cımbızla aldıracaksın kardeş başka yolu yok

Abi bunu kafandan attın mı yoksa gerçekten işe yarar mı? Gerçi o kadar büyük bi yeri nasıl aldırcam cımbızla o da var ama acıdan bayılır giderim zaten

timeless`in dediğine inanacak kadar umutsuz ve çaresiz misin

• git parfümeriden sütsüz yerli perma ilacı al. Saçını sabunsuz şampuansız güzelce yıka diplere masaj yapmadan. O gül dediğin yeri hafif ıslat. Sonra bir avuç perma ilacı sür. 15 dk boyunca sürekli tara yarım saatte ilacı saçında beklet. Ilık suyla durula. Sonra da benim için dua et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 9 Mart 2011; 23:34:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

git parfümeriden sütsüz yerli perma ilacı al. Saçını sabunsuz şampuansız güzelce yıka diplere masaj yapmadan. O gül dediğin yeri hafif ıslat. Sonra bir avuç perma ilacı sür. 15 dk boyunca sürekli tara yarım saatte ilacı saçında beklet. Ilık suyla durula. Sonra da benim için dua et.

emin misin kardeş bu kadar kesin konuşuyosun şaçın çıkış şeklinden bahsediyoruz burda öyle ilacla olacak iş değil bence..çünkü aynısı bende de var ve uzun süre boyunca bunu kafama takmıştım
  • Dediğim gibi saçları 15-20cm uzatın, sonra saç gülü olan yeri berbere kazıtın, sonra saçlarınızı kazıttığınız yerin üstüne tarayın.

Not: Dalga geçmiyorum. Hayal gücüm geniştir, denenmeli.
  • O ney la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

Dediğim gibi saçları 15-20cm uzatın, sonra saç gülü olan yeri berbere kazıtın, sonra saçlarınızı kazıttığınız yerin üstüne tarayın.

kafan mı güzel kardeş kazıttığın yeri nasıl taramayı düşünüyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: chewrim

quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

Dediğim gibi saçları 15-20cm uzatın, sonra saç gülü olan yeri berbere kazıtın, sonra saçlarınızı kazıttığınız yerin üstüne tarayın.

kafan mı güzel kardeş kazıttığın yeri nasıl taramayı düşünüyon

Gül olan yeri kazıtıcaksın sadece. Zaten saçın 15-20cm uzun olacak. Kazıttığın yeri de uzun saçlarınla örteceksin.

• [
    Gül olan yeri kazıtıcaksın sadece. Zaten saçın 15-20cm uzun olacak. Kazıttığın yeri de uzun saçlarınla örteceksin.

hayal gücüne hayran kaldım kardeş ama yok öye bişe geçmez o kolay kolay
  • quote:

quote:

git parfümeriden sütsüz yerli perma ilacı al. Saçını sabunsuz şampuansız güzelce yıka diplere masaj yapmadan. O gül dediğin yeri hafif ıslat. Sonra bir avuç perma ilacı sür. 15 dk boyunca sürekli tara yarım saatte ilacı saçında beklet. Ilık suyla durula. Sonra da benim için dua et.

emin misin kardeş bu kadar kesin konuşuyosun şaçın çıkış şeklinden bahsediyoruz burda öyle ilacla olacak iş değil bence..çünkü aynısı bende de var ve uzun süre boyunca bunu kafama takmıştım

en büyük hastalığımız peşin fikir. Bir dene ondan sonra de ki olmadı. Bu işlem 3 ay götürür. 3 ay sonra tekrar yaparsın. Zaten süreceğin bir avuç ilaç. Toplam işlem 1 saatini almaz.

• bn sorduğumda berbere gınat mı gılat mı ne varmış ama tehlikeliymiş
  • 2 3 kere maşa yaptır oranı düzleştir yani geçer bizim ark a dedim dzeldi
  • quote:

quote:

quote:

en büyük hastalığımız peşin fikir. Bir dene ondan sonra de ki olmadı. Bu işlem 3 ay götürür. 3 ay sonra tekrar yaparsın. Zaten süreceğin bir avuç ilaç. Toplam işlem 1 saatini almaz.

peşin fikirlilik değil kardeş eyvallah sagolasın bir çözüm yolu sunuyosun bize ama ne bilim bu konuda biraz çekimserim ama yinede denemk lazım

• quote:

Denedim ve bu yöntem işe yarıyor arkadaşlar benimde anlımda saç dönmesi vardı bu işlemi uyguladıktan sonra düzeldi dümdüz oldu dönük olan saç :) teşekkürler samplus'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcaglar91

quote:

Denedim ve bu yöntem işe yarıyor arkadaşlar benimde anlımda saç dönmesi vardı bu işlemi uyguladıktan sonra düzeldi dümdüz oldu dönük olan saç :) teşekkürler samplus'a

dua ettin mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcaglar91

quote:

benimde alnımın hemen üstünde yani saçın önünün sağında döner var bende denemem lazım hangi ilacı aldın acaba?

• vertex i mi diyosanız, ondan herkeste var beyler
  • Up bildiğiniz perma ilacı varsa isim verirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçını uzat.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.