Şimdi Ara

Saçlar çıldırttı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
24.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar saçımda halk arasındaki tabiriyle Dönme yada Saç gülü denilen saçma sapan şeyden var doğduğumdan beri

Üstelikte tam en önde o kadar sinirimi bozuyorki

Fön+Wax yapmadan mümkün değil şekil verilmiyor, eh bunuda ben yapamıyorum elim bu konularda çok beceriksiz berbere fön parası bayılmaktanda gına geldi.

Yani uzun lafın kısası iki sorum var :

1) Benim gibi bir beceriksize kendisine fön çekmeyi ve saçına şekil vermeyi öğretebilecek bir kaynak var mı?

2) Bu saç dönmesinin kalıcı bir çözümü var mı? aradım bulamadım bir yerde sıfıra vurdurmak belki işe yarar denmiş ama pek bir alaka kuramadım

İkisinden birine gerçekten işe yarar bi cevap verene bir ömür hayır duası edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz -- 20 Nisan 2010; 17:42:32 >

• Bendede gül var zamanında kabak yaptırmıştım kafayı ama birşey değişmedi artık uzatmaya calısıyorum çünkü kısa olunca çirkin duruyor:
  • Benim berber de sıfıra vurursak düzelir dedi de pek yanaşmadım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köktürk

Benim berber de sıfıra vurursak düzelir dedi de pek yanaşmadım ben.
    0 fln düzeltmiyor benim bildiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyBe®K™

0 fln düzeltmiyor benim bildiğim.

Alıntıları Göster
    Arkım vardı yazın okul tatildi 0 a vrdu ama sonuç yine kıvrık çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz

Arkadaşlar saçımda halk arasındaki tabiriyle Dönme yada Saç gülü denilen saçma sapan şeyden var doğduğumdan beri

Üstelikte tam en önde o kadar sinirimi bozuyorki

Fön+Wax yapmadan mümkün değil şekil verilmiyor, eh bunuda ben yapamıyorum elim bu konularda çok beceriksiz berbere fön parası bayılmaktanda gına geldi.

Yani uzun lafın kısası iki sorum var :

1) Benim gibi bir beceriksize kendisine fön çekmeyi ve saçına şekil vermeyi öğretebilecek bir kaynak var mı?

2) Bu saç dönmesinin kalıcı bir çözümü var mı? aradım bulamadım bir yerde sıfıra vurdurmak belki işe yarar denmiş ama pek bir alaka kuramadım

İkisinden birine gerçekten işe yarar bi cevap verene bir ömür hayır duası edicem

zenciler gibi kısa kestir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr...daredevil -- 20 Nisan 2010; 18:34:32 >

• Bendede var onde sagda sola dogru tarayinca idare ediyor kotu gozuksede yapacak bisey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanım.Uzmanı

Bendede var onde sagda sola dogru tarayinca idare ediyor kotu gozuksede yapacak bisey yok
    Anlaşılan kalıcı bir çözüm yok

peki fön çekmeyi öğrenme olayı hakkında bilgisi olan yok mu beyler
  • bendede dönek var. kısa kestirince belli oluyor. çok uzatırsan belli olmaz. ben uzatıcam yazın sonuna doğru güzel olur anca
  • quote:

Anlaşılan kalıcı bir çözüm yok

peki fön çekmeyi öğrenme olayı hakkında bilgisi olan yok mu beyler

Alıntıları Göster
    orayı cımbızla aldıracaksın kardeş başka yolu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: timeless

Abi bunu kafandan attın mı yoksa gerçekten işe yarar mı? Gerçi o kadar büyük bi yeri nasıl aldırcam cımbızla o da var ama acıdan bayılır giderim zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: timeless

Abi bunu kafandan attın mı yoksa gerçekten işe yarar mı? Gerçi o kadar büyük bi yeri nasıl aldırcam cımbızla o da var ama acıdan bayılır giderim zaten

Alıntıları Göster
    saçları iyice ıslat al biraz limon limonuda sık iyce sırıl sıklam olsun o zaten düz olur herhalde ıslakken al kurutma makinesini istediğin şekilde kurut bir müddet idare eder inşallah olur bende böyle bir durum yok ama ben suyla ıslatıp kurutma makinesiyle şekil veriyom

• quote:

Orijinalden alıntı: çarpıkkentleşme

saçları iyice ıslat al biraz limon limonuda sık iyce sırıl sıklam olsun o zaten düz olur herhalde ıslakken al kurutma makinesini istediğin şekilde kurut bir müddet idare eder inşallah olur bende böyle bir durum yok ama ben suyla ıslatıp kurutma makinesiyle şekil veriyom

Alıntıları Göster
    saçları cımıbızla aldır demiş edem ne saçmalıyon sen adama cehennem ızdırabı mı çektirecen

• quote:

Orijinalden alıntı: chewrim

saçları cımıbızla aldır demiş edem ne saçmalıyon sen adama cehennem ızdırabı mı çektirecen

Alıntıları Göster
    Saçları 15cm kadar uzat, düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

Saçları 15cm kadar uzat, düzelir.

düzelmez kardeş bende de var ondan biliyorm hani kafanın üstünde herkesin döner vardır ya o saçının ön tarafında oluyor ayrıca geçtiği falan yok sahsen ben jöleyle kamufle ediyorum öyle şekil veriyorum
  • Saçları döneğe uygun bir şekilde ayarla. Fazla uğraşmazsın.
  • Perma adında kımyasal bı ıslem var duydunmu hıc ? Nerede yasıyosunuz tobe tobe gıt bı tane adam gıbı unısex berbere dekı bu donege ben perma yaptırmak ıstıyorum sacların kıvırcık olur ugrasmassın eger duzelsın ıstıyosan adamlar ona gore kımyasal uyguluyolar 1 2 ay yetıyo o zaten kalıcıları var 1 2 yıllık dene kafana gore bende perma yaptırdım bı zararı felan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Saçları döneğe uygun bir şekilde ayarla. Fazla uğraşmazsın.
    Bendede var bende o gül olan yerin üstüne doğru tarıyorum şaçımı kapanıyor.Neredeyse 5 yaşımdan beri üstüne taradım o gülün.Şimdi eskisi kadar çok büyük değil.
  • quote:

eskien kafama çok takıyodum bazen 1 saat aynanın karşısında ugrastıgım oluyordu ama şimdi saç şeklimi değiştirdim saça kalkıyo zaten bende tamamen önünü dikliyorum sorun olmuyo ama jöleye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: chewrim

quote:

eskien kafama çok takıyodum bazen 1 saat aynanın karşısında ugrastıgım oluyordu ama şimdi saç şeklimi değiştirdim saça kalkıyo zaten bende tamamen önünü dikliyorum sorun olmuyo ama jöleye devam

Alıntıları Göster
    Bu bahsettiğiniz şey nedir ? Bende de olabilir.Eğer dediğim şeyden bahsediyorsanız.Bendeki saçımın önünü dikerken sol taraf rahatca şekil alıyor sağ taraf bi garip tam şekil almıyor değişik bir şey orası.Öne falan düşüyor bundan mı bahsediyorsunuz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.