Şimdi Ara

SAÇIMA NEYLE ŞEKİL VEREYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    saçım ince yumuşak ve düz ve genelde dağınık durur.ö

böyle saçım normal gözüksün yani hiç bişey sürülmemiş elle yapılmış gibi olsun ama o şekilde de kalsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOUiE! -- 11 Eylül 2008; 17:29:10 >

• foto koyman lazım herşeyden önce
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron

foto koyman lazım herşeyden önce

• fotoyu napcanız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LOUiE!

fotoyu napcanız?

ona göre yorum yapıcaz
  • Sana hangi saçın yakışacağını söyleyecekler.... :)
    Bendede aynı sorun var tek farkı benim saçım kalın ve dalgalı bu yüzden uzatamıyorumda :(

Foto geçen ramazan bayramında çekildi.
    Değişen şeyler boyum 1 santim daha uzadı.Sivilcelerim kayboldu.Kepek vardı o gitti.Saçım orada çok yağlı ve şekil almazdı şimdi yağlı değil ve daha kolay şekil alıyor sizce bende ne yapmalıyım?
  •  SAÇIMA NEYLE ŞEKİL VEREYİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_k_k

quote:

fotoyu napcanız?

ona göre yorum yapıcaz

SENDEN SAÇIMA YORUM YAPMANI İSTEYEN KİM?SAÇIMA ŞEKİL VERMEK İÇİN NE ÖNERİRSİN? SORU BU?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatihSultanMehmed

Sana hangi saçın yakışacağını söyleyecekler.... :)
    Bendede aynı sorun var tek farkı benim saçım kalın ve dalgalı bu yüzden uzatamıyorumda :(

Foto geçen ramazan bayramında çekildi.
    Değişen şeyler boyum 1 santim daha uzadı.Sivilcelerim kayboldu.Kepek vardı o gitti.Saçım orada çok yağlı ve şekil almazdı şimdi yağlı değil ve daha kolay şekil alıyor sizce bende ne yapmalıyım?

KARADENİZLİMİSİN?

• Wax
  • banyoya girince şampuan sürme.10 gün boyunca dediğimi yap.değişikliği görünce bana hak vereceksin. 10 günde bir şampuan sür kafana. şampuan sürünce saç çok yumuşuyor.şekil almıyor.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: m_k_k

quote:

fotoyu napcanız?

ona göre yorum yapıcaz

SENDEN SAÇIMA YORUM YAPMANI İSTEYEN KİM?SAÇIMA ŞEKİL VERMEK İÇİN NE ÖNERİRSİN? SORU BU?

Bu kadar kasıntı olma. Kimse senin saçına saçına yorum yapmak için yanıp tutuşmuyor burda. Saç şekli denilince doğal olarak çok fazla örnek geliyor insanın aklına Verdiğin az buz bilgi sağlıklı bir öneri için yeterli değil . Yok eğer sana hayran olup fotonu adult sitelere koyucagımızı sanıyorsan sana kalmış.

• Yoooo bursalıyım burnumu kastettiysen üzerinde şişlik o zaman için wardı indi ancak :)
    Ben bursalıyım annem ankaralı babam balıkesirli...
  • Osis
  • inek
    şaka şaka alınmadin dimi ?
  •  SAÇIMA NEYLE ŞEKİL VEREYİM

bu en son çekindiğim foto.(dün çekindim).direk telefondan attım pcye. mesela burda saçım yana doğru yatık çıkmış. hep böyle kalmasını istiyorum.(sürekli farklı şekilde oluyor çünkü).yada farklı bi şekil önerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOUiE! -- 13 Eylül 2008; 16:59:48 >
  • zuaauh yukarıdaki çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

inek
    şaka şaka alınmadin dimi ?

yok le ne alıncam
  • Sana diceklerimi not al :)

1.Wax , Dax Türü bi şekillendrici al..
    2.Saçına fön çek ondan sonra bu dediğim şeyleri kullan (alışmış saclarda fön cemeye gerek yok misal ben :))
    3.Şampuan kullanma banyoda .. Saçlar yumusar şekil almaz iyi bi fönle belki.. oda şuan içn senin içn zor..
    4.Kendine yakısıcak bi şekil bul :)
    5.Hadi kolay gelsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: burack90

banyoya girince şampuan sürme.10 gün boyunca dediğimi yap.değişikliği görünce bana hak vereceksin. 10 günde bir şampuan sür kafana. şampuan sürünce saç çok yumuşuyor.şekil almıyor.

tamam denicem

wax ve osis nedir? spreymi? saçı parlatırmı yoksa daha doğal mı durur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOUiE! -- 11 Eylül 2008; 17:46:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.