5-6 defa saçımı yıkayıp yıkayıp joleyle bir şeyler denedim.Hepsi hüsran.Bi türlü yakıştıramadım elimin ayağı tutmadı hiç.Şuan saçımın diplerinin yanmasıda cabası ! Sinirden kuduruyorum beyler.Tek istediğim şöyle bir saçtı !
dostum saç hemen o şekli almaz. Günde 5-6 kere saç yıkayarak sadece saçlarının dökülmesine neden olursun. Saçını sıcak su ve şampuanla yıka havluyla hafif nemli hale getir saçını ve ver şekli sonra yat sabah da hafif düzeltmeyle saç o şekilde kalır. Ben de öyle yapıyorum daha farklı yöntemi olan varsa yazsın bende faydalanayım :)
Jole hayatta sürmedim saçıma :)
quote:
Orijinalden alıntı: Luken Drew
dostum saç hemen o şekli almaz. Günde 5-6 kere saç yıkayarak sadece saçlarının dökülmesine neden olursun. Saçını sıcak su ve şampuanla yıka havluyla hafif nemli hale getir saçını ve ver şekli sonra yat sabah da hafif düzeltmeyle saç o şekilde kalır. Ben de öyle yapıyorum daha farklı yöntemi olan varsa yazsın bende faydalanayım :)
Jole hayatta sürmedim saçıma :)
sıcak su saçlara kötü gelir
5-6 defayi ayni gun yaptiysan gecmis olsun osactan dahada hayir gelmez ayrica sekil icin en onemli sey kesimdir , bi sekilde karar kil kaliteli bir yerde o sekle uygun kestir sacini bak bakayim giriyormu girmuyormu sekle
quote:
Orijinalden alıntı: Baloncesto
quote:
Orijinalden alıntı: Luken Drew