Şimdi Ara

Saçıma Bir Şekil Veremedim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5-6 defa saçımı yıkayıp yıkayıp joleyle bir şeyler denedim.Hepsi hüsran.Bi türlü yakıştıramadım elimin ayağı tutmadı hiç.Şuan saçımın diplerinin yanmasıda cabası ! Sinirden kuduruyorum beyler.Tek istediğim şöyle bir saçtı !

Saçıma Bir Şekil Veremedim !

• dostum saç hemen o şekli almaz. Günde 5-6 kere saç yıkayarak sadece saçlarının dökülmesine neden olursun. Saçını sıcak su ve şampuanla yıka havluyla hafif nemli hale getir saçını ve ver şekli sonra yat sabah da hafif düzeltmeyle saç o şekilde kalır. Ben de öyle yapıyorum daha farklı yöntemi olan varsa yazsın bende faydalanayım :)

Jole hayatta sürmedim saçıma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

dostum saç hemen o şekli almaz. Günde 5-6 kere saç yıkayarak sadece saçlarının dökülmesine neden olursun. Saçını sıcak su ve şampuanla yıka havluyla hafif nemli hale getir saçını ve ver şekli sonra yat sabah da hafif düzeltmeyle saç o şekilde kalır. Ben de öyle yapıyorum daha farklı yöntemi olan varsa yazsın bende faydalanayım :)

sıcak su saçlara kötü gelir
  • 5-6 defayi ayni gun yaptiysan gecmis olsun osactan dahada hayir gelmez ayrica sekil icin en onemli sey kesimdir , bi sekilde karar kil kaliteli bir yerde o sekle uygun kestir sacini bak bakayim giriyormu girmuyormu sekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

dostum saç hemen o şekli almaz. Günde 5-6 kere saç yıkayarak sadece saçlarının dökülmesine neden olursun. Saçını sıcak su ve şampuanla yıka havluyla hafif nemli hale getir saçını ve ver şekli sonra yat sabah da hafif düzeltmeyle saç o şekilde kalır. Ben de öyle yapıyorum daha farklı yöntemi olan varsa yazsın bende faydalanayım :)

sıcak su saçlara kötü gelir

soguk suylada yıkayınca fırça gibi oluyor saç :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.