Şimdi Ara

Saçı Yağlı Göstermeyen Wax Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fonexin yeşil olan waxını kullanıyorum.Saçları yağlı gösteriyor.Kalitesiz olduğundan mı yoksa bütün waxlar böyle mi? Ne önerirsiniz başka wax almam gerekir mi doğal görünücek yağlı göstermeyecek.Böyle bir wax var mı?

Ayrıca bu resimde saçı ne ile yapılmış ve doğal gibi duruyor.
     Saçı Yağlı Göstermeyen Wax Var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRiverStyx -- 13 Mayıs 2010; 18:31:36 >

• Daxı biliyorum ama çok zor çıkıyormuş saç dökülmesine falan sebep oluyormuş,wax kullanıyorum uzun zamandır hiç dökülme falan olmadı saçtan çok rahat çıkıyor.
  • Valla eczanenin birinden almıştım yeşil birşey üstünde mat görünüm yazıyordu.Saçlarım çok yağlı olmasına rağmen hiç öyle gözükmüyordu.Markasına bakmam için banyo'ya gitmem gerek.Şimdi kıçımı kaldıracamda ohoooo....

İnsani ihtiyaçlarımın ortaya çıkmasını beklemem lazım..

DISTURBED
  • _____________________________
  • hocam yanlış kullanıyorsun demek ki, abanma wax'a.. eline çok az al ve elinde tamamen yaydıktan sonra kafana, şekil vermek istediğin yöne doğru teğet geçermiş gibi sür. yoksa rezil oluyor, tutam tutam saçların oluyor valla :D

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

Valla eczanenin birinden almıştım yeşil birşey üstünde mat görünüm yazıyordu.Saçlarım çok yağlı olmasına rağmen hiç öyle gözükmüyordu.Markasına bakmam için banyo'ya gitmem gerek.Şimdi kıçımı kaldıracamda ohoooo....

İnsani ihtiyaçlarımın ortaya çıkmasını beklemem lazım..

sümüktür o
    mat görünüm
    wax sıtayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkuL.

fonex yeşil kutu mattelook
    mat görünüm
    wax sıtayla

Akarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Orijinalden alıntı: UselessHero

hocam yanlış kullanıyorsun demek ki, abanma wax'a.. eline çok az al ve elinde tamamen yaydıktan sonra kafana, şekil vermek istediğin yöne doğru teğet geçermiş gibi sür. yoksa rezil oluyor, tutam tutam saçların oluyor valla :D

Fazla da sürmüyorum ki :/ iki kere falan sürüyorum,parmağıma alıp birbirine sürüp eritiyorum sonra sürmeye başlıyorum ama az sürüncede etkili olur mu ki zaten kalitesiz sanırım.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.