Şimdi Ara

SAÇI YAGLANANLARA MÜJDE .. ELİDOR KURU ŞAMPUAN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
6
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pippi

Gidin yıkayın yav kirli saça sprey mi sıkacaksınız

+1 yağlanmanın tek,çözümü yıkamak.zaten kalıp gibi oluyor agırlaşıyo.benim saçlar kısayken 1 hafta bile yağlanmıyodu.omuzlara,kadar gelince kendini aştı.1 günde Bi yağlanıyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü kullandım.Benim gibi her gün saçını yıkamak zorunda kalan kişilere tavsiye ederim.Her gün şampuanlamak hem insanı hem de saçı yoruyor.Ayrıca sinüzit sıkıntısı da var bende.
    Yaklaşık 28-29 saatlik hali buydu saçın, rahatsız hissettiriyor.
     SAÇI YAGLANANLARA MÜJDE .. ELİDOR KURU ŞAMPUAN SAÇI YAGLANANLARA MÜJDE .. ELİDOR KURU ŞAMPUAN
    sonrasında ürünü kullandım ve yeni yıkanmış gibi oldu diyebilirim.Kolayca şekil alıyor ve yapışık değil.
     SAÇI YAGLANANLARA MÜJDE .. ELİDOR KURU ŞAMPUAN SAÇI YAGLANANLARA MÜJDE .. ELİDOR KURU ŞAMPUAN
    Bu arada yağlı saç için olanı tahmin edilebileceği üzre.Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.Bunun kalıcı çözümünü zaten bulamadım bi tek sivilce ilacı işe yaramıştı
     SAÇI YAGLANANLARA MÜJDE .. ELİDOR KURU ŞAMPUAN
    Edit: Fotoğraflar geç yüklenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teehee -- 13 Nisan 2014; 16:12:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Teehee

Ürünü kullandım.Benim gibi her gün saçını yıkamak zorunda kalan kişilere tavsiye ederim.Her gün şampuanlamak hem insanı hem de saçı yoruyor.Ayrıca sinüzit sıkıntısı da var bende.
    sonrasında ürünü kullandım ve yeni yıkanmış gibi oldu diyebilirim.Kolayca şekil alıyor ve yapışık değil.
    Bu arada yağlı saç için olanı tahmin edilebileceği üzre.Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.Bunun kalıcı çözümünü zaten bulamadım bi tek sivilce ilacı işe yaramıştı

acaba ürünü hangi magazadan aldınız ?

• ise yariyor mu ayrica nereden temin edebilirim

• Bugün aldım,''duştan çıktıktan sonra'' çok merak ettim sıktım ulan taş gibi oldu saç korktum,sonra tekrar yıkadım Herhalde yağlandıktan sonra sürmek lazım
  • Aldığınız yerler nereler? Rammar da falan varmı
  • saçı çok yağlanan arkadaşlar için ketoral tavsiye edebilirim eğer o işe yaramazsa konazol olabilir ikiside çok iyi sonuç veriyor.eczanelerde bulabilirsiniz.hastaneye cildiye ye gittiğinde reçeteyede yazabilir.bu olayı da deneyecem bakalım faydası olacak mı
  • Aman tanrım. Duşun bug'ını bulmuş herifler, cenabet günler bizi bekliyor yehuu!!!

Şaka bir yana merak ettim ürünü, nerden bulabilirim, ayrıca kokusu nasıl? Kadınsı ve ağır bir esansı varsa kullanmaya engeldir. Ha, yok saç spreyi edasındaysa iyi.

• Sacma bence. Her gün dus alan arkadaslar bunu kullanınca jole misali kimyasal oldugu için aksam eve gittimi gene saçını yıkamayacakmı ? Ben sırf bu yüzden pek ilgilenmiyorum her gün saç yıkamaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveBella

quote:

Orijinalden alıntı: Teehee

Ürünü kullandım.Benim gibi her gün saçını yıkamak zorunda kalan kişilere tavsiye ederim.Her gün şampuanlamak hem insanı hem de saçı yoruyor.Ayrıca sinüzit sıkıntısı da var bende.

acaba ürünü hangi magazadan aldınız ?

Watsons'dan aldım, marketlerde filan bulamadım.
    http://www.watsons.com.tr/Default.aspx?pageID=194
    şuradan bakın en yakın nerede var mağaza arayıp sorun stok var mı benim gittiğim yerde (ankara atlantis avm) bol vardı.ü
    Edit: Bu arada normal şampuanla yıkamaya göre daha az yağlanma oldu.Dün normal şampuanla yıkamış olsaydım bugün bi daha yıkamak zorunda kalırdım ama gerek kalmadı hala yağlanmadı saçım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teehee -- 14 Nisan 2014; 10:35:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asosyaller Kralı

ise yariyor mu ayrica nereden temin edebilirim

Kesinlikle işe yarıyor normal şampuan ile 1 günde yağlanırdı, 24 saat oldu ve şu an yağlanma yok.Bi üstteki mesajda belirttim nereden bulabileceğinizi.

quote:

Orijinalden alıntı: iplenmeyenadam
    Aldığınız yerler nereler? Rammar da falan varmı

Bi üstteki mesajda belirttim nereden bulabileceğinizi.

quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Aman tanrım. Duşun bug'ını bulmuş herifler, cenabet günler bizi bekliyor yehuu!!!

Şaka bir yana merak ettim ürünü, nerden bulabilirim, ayrıca kokusu nasıl? Kadınsı ve ağır bir esansı varsa kullanmaya engeldir. Ha, yok saç spreyi edasındaysa iyi.

Kokusu şeker gibi böyle hafif, bence güzel ama baskın bi koku.Normal şampuanlardan çok farklı değil biraz daha baskın koku fakat ben sevdim

quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Sacma bence. Her gün dus alan arkadaslar bunu kullanınca jole misali kimyasal oldugu için aksam eve gittimi gene saçını yıkamayacakmı ? Ben sırf bu yüzden pek ilgilenmiyorum her gün saç yıkamaya devam

Jöle, saç spreyi, wax tarzı değil. Zaten amacı o yeniden yıkamaya gerek yok susuz bi şekilde halloluyor. Hatta normal şampuandan daha etkili yağ konusunda daha üzün süre gidiyor yağlanmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teehee -- 14 Nisan 2014; 10:57:02 >

• hoby saç spreyi kullanıyorum oda aynı işlemi görüyor.
  • ilerde su kalmayınca demek insanlar bunları üretecek
  • Ürünü kullandım.. Aşağıdaki linkte yorumlarımı yazdım. İstersen inceleyebilirsin. :))

https://dilarapekerr.blogspot.com.tr/2017/04/elidor-canlandirici-kuru-sampuan.html
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.