Şimdi Ara

SAÇI YAGLANANLARA MÜJDE .. ELİDOR KURU ŞAMPUAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
6
Favori
3.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar geçici çözümler, şöyle 2-3 gün yağlandırmayacak şeyler lazım.
  • Bulursam denerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmadığın şeyi ne müjde başlığıyla açıyorsun la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Kullanmadığın şeyi ne müjde başlığıyla açıyorsun la.

hiç
  • Gidin yıkayın yav kirli saça sprey mi sıkacaksınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Gidin yıkayın yav kirli saça sprey mi sıkacaksınız

Saçın yağlı olması kirli olduğunu göstermez.Ben geceden yıkayıp yatıyorum sabah yine vıcık vıcık oluyor bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveBella

guncel

kız mısın gardaş
  • Bırakın yağlansın saçınız beslensin sonra 30 yaşında saçı dökülenler gibi mi olmak istiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Gidin yıkayın yav kirli saça sprey mi sıkacaksınız

Saçın yağlı olması kirli olduğunu göstermez.Ben geceden yıkayıp yatıyorum sabah yine vıcık vıcık oluyor bazen.

Şampuanını değiştir bence. Ne kullanıyorsun ?

• Kardeşim yağlanmayı kesmek için cildiyeden randevu alıp gidin. Ben çözemiyodum zor zahmet üşengeç bir şekilde en sonunda doktora gittim konazol diye bir şampuan ve loson verdi konazolle yıkayp yıkama sonrası saç diplerine losyonu sürdüm 8 günde bitti sonra normal şampuana döndüm şu an ne kepek ne yağlanma kalmadı.
  • Saçın yağlanmazsa daha çabuk dökülür, kuru saç kırılmaya yıpranmaya dökülmeye meyillidir. Bırak yağlansın vücudunuzun olağan düzenine müdahale etmeyin
  • Her sabah yıkamak zorundayım şu şartlarda. Sağlıklı değil ama ertesi günü görmüyor saçlar hemen yağlanıyor. Bu üründe zaten 1 günlük bildiğim kadarıyla. Bunu kullanıp günaşırı yıkayacaksın. En sağlıklısı o zaten.

• yav gidin yıkanın boşverin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pizza Hot

Saçın yağlanmazsa daha çabuk dökülür, kuru saç kırılmaya yıpranmaya dökülmeye meyillidir. Bırak yağlansın vücudunuzun olağan düzenine müdahale etmeyin

O zaman hiç şampuan kullanmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteliğe Kurşun Atan Adam

Her sabah yıkamak zorundayım şu şartlarda. Sağlıklı değil ama ertesi günü görmüyor saçlar hemen yağlanıyor. Bu üründe zaten 1 günlük bildiğim kadarıyla. Bunu kullanıp günaşırı yıkayacaksın. En sağlıklısı o zaten.

Biraz da saçı alıştırmakla ilgili. Mesela iki yıl önce ben de hergün yıkamak zorunda kalıyordum. Ama evde olduğum bir süre saçlarım yağlansa da yıkamadım. Şimdi iki gün idare ediyor, kuru oluyor. Saçlarınızı alıştırın

• quote:

Orijinalden alıntı: Meurglys

quote:

Orijinalden alıntı: Pizza Hot

Saçın yağlanmazsa daha çabuk dökülür, kuru saç kırılmaya yıpranmaya dökülmeye meyillidir. Bırak yağlansın vücudunuzun olağan düzenine müdahale etmeyin

O zaman hiç şampuan kullanmayalım

Adam sana kafana bidon yağ döküp gez demiyor ki yağlanmasına izin verin diyor.Bence de haklı.
  • arkadaşlar bitlenirsiniz demedi demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gray Fullbuster

Bunlar geçici çözümler, şöyle 2-3 gün yağlandırmayacak şeyler lazım.

Ben de eskiden her gün yıkardım çünkü çabuk yağlanırdı. Sonra Sebamed şampuan aldım, sürekli kask takmama rağmen 2-2.5 gün saçım yağlanmıyor.
  • Gündüz baktım bulamadım, akşam başka yere bakacağım.Deneyeceğim mutlaka, bezdirdi her gün yıkamak ve yıpratıyor.Sonucu yazarım buraya.
  • Ilgilenecegim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.