Şimdi Ara

Saça Fön Çekme Teknikleri :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
15.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar fön makinası aldım baya da iyi bir marka 100 liralıklardan ama istediğin şekli veremiyorum . geçen saçımı kestirdim . berber çekti çok iyi oldu ben evde çektim onun gibi olmuyor . daha tecrübeli arkadaşlar varsa bu konuda nasıl çekeyim bu fönü bazıları düşük seviye diyro bazıları yüksek falan filan varsa bildiğiniz yöntemler yardımlarınızı bekliyorum

• :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

bir kuaförde çalışan yarı kalfa olarak söylüyorum, öncelikle nasıl şekil vermek istediğinizi bilmem gerekir varsayımlarla cevap vericek olursam

bryantin elektriklenmeyi engeller
    saçlar 5-6 numaraysa ve dikmek istiyorsan fön makinesiyle fırçanın arasına saçıp seri seri alıp çekmen lazım.

nasıl şekil vereceğini ve saçın durumunu yazarsan daha çok yardımcı olurum, he birde makine kaç watt(üzerinde yazması lazım)

Makina 2000 W usta arzum markası şaçlarımı bugün kestirdim modeli yanlar çok kısa üstler yanlara göre birazcık uzun . üstleri yani uzun olan yerleri sola yatırıyorum tabi tamamen değil dik durmaması için yana çeviriyorum önleride kaldırıp yana çevirmeye çalışıyorum ama dönmüyorlar yana sadece kaldırabiliyorum . :) var mı tavsiyellerin buna göre :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pollux16 -- 9 Nisan 2013; 0:21:40 >

• tamam usta sağol deniyim bi dediklerini yapamıcam ama bi uğraşayım yine netten bulabilirsem atarım fotoğrafı sağol bilgiler için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

yana doğru dik durabiliyor yani, ne yatık nede dik. sadece uçları kıvrılsın istiyorsan, 5 senelik kuaför olman lazım o hareketi yapabilmek için

yapabilirmisin bilmiyorum ama fırçayı çevire çevire fön çekmen lazım, küçük fırça alıcaksın önleri, yana doğru içe içe çekiceksin yana doğru yatıcak ve jöle sürüceksin. saçı görmeden bişey diyemiyorum dostum anlattığına göre bu kadar oluyor. netten modeli bulabilirsen ekle dahada yardımcı olmaya çalışayım

Saça Fön Çekme Teknikleri :D

ustam yana doğru atılan saçların böyle duz olması için fönü nasıl çekmeliyim ? resimdeki gibi kestirdim saçımı berverime gösterdim ama bir türlü böyle yapamıyorum o bana yapmıştı sonradan yapamadım :D üstler falan çok kabarıyor ve yana attığım saç hemen kıvrılıyor bu arada saçlarım düz resimdeki gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnce telli saç için wax
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.