Şimdi Ara

Saç Yağlanması ve Dökülmesi ( Çok Çabuk Yağlanıyor!! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
5.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

18 yaşındayım ve zaten başımda bir bela var.
    18 yaşında olmama rağmen resmen kelleştim. ve kulaklarım kepçe olduğu için yakışmıyor.

Size bunu anlatamam o kadar depresyondayım ki. Özgüvenim 0. Önce arka taraftan açılmaya başladı 1-2 sene önce. sonra aile tavsiyesiyle saçı 0'a vurdum ( vurmaz olaydım ) ön taraflarda iyice seyrekleşti. güneşe çıktığımda resmen kelim.

doktora gittim ve saç ektirdim. henüz çıkmadı ama ne kadar faydası olur bilmiyorum. mevcut saçlarımda hala dökülüyor. bi çare bulamadım.

ve saçım çok çabuk yağlanıyor. her sabah duş alıyorum, akşama kadar yağlanıyor saçlarım. duş almadan ne sokağa ne markete ne okula gidebiliyorum hayatımı ona bağladım resmen. çünkü yağlı olunca yapışıyor ve tel tel kalıyor tam bi fiyasko.

yağlanmayı nasıl geciktirirm acaba

• 2 günde bir duş al daha geç yağlandığını göreceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağlanma ergenlikten dolayı olabilir mi? Eskiden beri mi böyle yoksa?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Yağlanma ergenlikten dolayı olabilir mi? Eskiden beri mi böyle yoksa?

hep böyleydi. kendimi bildim bileli.
  • Benimde oyle kardesim. Once onden rahatsiz etmeyecek kadar acildi sonra arkadan son sürat dokuldu kellesti isik vurunca cok net anlasiliyor.
    Cok yapacak bir sey yok alismak lazim.
    Biraz fizigin varsa o açıgı kismende olsa örtbas etmis olursun. Birde 174 boyum var daha uzun olsaydim en azindan daha az kisi gorurdu ama bu sekildr baya belli oluyor yani alistim artik
    22 yasindayim

• kafaya takma will smithin bile kepçe
  • tek çare kısa saç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçlarım çok çabuk uzuyor :(
    13 yıl önce açıldı
    Uzun Saç ve Dökülme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Benimde oyle kardesim. Once onden rahatsiz etmeyecek kadar acildi sonra arkadan son sürat dokuldu kellesti isik vurunca cok net anlasiliyor.
    Cok yapacak bir sey yok alismak lazim.
    Biraz fizigin varsa o açıgı kismende olsa örtbas etmis olursun. Birde 174 boyum var daha uzun olsaydim en azindan daha az kisi gorurdu ama bu sekildr baya belli oluyor yani alistim artik
    22 yasindayim

yok benimde 1.70 boyum var zaten çirkinim saçlarda gitti iyice çirkin olucam.
    belki anlarsın halimden bilmiyorum ama gerçekten zor milletin dalga geçmesine mi üzüleyim yoksa sokakda milletin saçına bakmaya mı yoksa herkesden utanarak kıyıdan köşeden eve gitmeyimi nasıl alışıcam bilmiyorum

• berkan143 B kullanıcısına yanıt
    Sen işi abartmissin kardesim ya insanlardan kacarak kenardan koseden gecmek nedir. Elbet gorecekler zaten bu saçıni. Liseden arkadaslarda bana yaşlanmışsın be Onur deyip dalga geciyor. Hatta bazen dalgayi abartip amca demeler falan pek hosuma gitmiyor benimde ama ne yapacaksin. Vücut yapmaya bak derim bu saatten sonra. Johny başkanı düşün mesela hic biseyi kafaya takiyormu kel mel ama ayari veriyor geciyor. Hiç polemiğe girmiyor

• benimde yas 17 sacimin ortasi gozukuyor turkiyede genel anlamda kellik problemimi var acaba

• 18 yaşında saç ekimi o kadar erken nasıl döküldü ya?Ss var mı hocam yüzünü çekme merak ettim
  • Dökülmeyi bilmemde 18 yaşıma kadar 2.gun yaglanirdim simdi hergün dus en kötü 2 gunde bir dus aliyorum saclarim yogun sekilde yaglanmiyor

• Dökülme genetik olabilir veya sinir stres psikoloji vs.
    Yağlanma saç bakımı yağ oranı kullandığın şampuan vs .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o yaşlarda benimde öyleydi ilerde düzeldi dostum kafana takma yağlandıkça yıkamaktan başka çare yok
  • Hergun sac yikarsan sacta ona gore hergun yaglanir. 3 gune cikar sac yikamayi bi muddet yaglanma azalsin sonra 2 ye indir yeterli.

• kim kimle dalga geciyor lan , gitsinler kendi boklu gotune gulsunler . Bunlar seni alakadar etmesin salla ya kardeşim bırak ne diyorlarsa desinler kim 4 4lük şu dünyada ?
    Sacın cok cok seyrek değilse bioxcin öneririm yağlı saçlar için olanı . 3 lü kutu 60 lira mı ne . 2 seneden fazla oldu kullanıyorum ancak o kadar etki gösterebilirdi . Bizdede kellik genetik aileden ama şuan için kontrolum altında . Unutma güzellik , tatlılık , yakışıklılık hepsi göreceli kavramlardır . Çoğuda kele hasta yeter ki kendi tarzını yarat , gerisi kendiliğinden gelecektir .
  • Benim yaş 17 saçlar dökülmeye başladı arkadan açılıyor yavaştan millet dalga geçiyor vs. takmamaya çalışıyorum gittiği yere kadar
  • Çare dermatolog.Burada yazan abidik gubidik şeyler değil.
  • berkan143 B kullanıcısına yanıt
    bi doktora git o zaman. forumdan sana yardımcı olabilcek biri çıkmaz bence. bi sivilce ilacı vardı mesela adamın ağzı yüzü kuruyordu saçları daha zor yağlanıyordu vücutu kuruttuğu için,belki o ayarda başka bi ilaç vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.