Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Circassian81

Beyler bu dokulmeyi nasil azaltabiliriz? Yikarken gideri tikiyor kel kalicam diye korkuyorum

Genetikse önleyemezsin.

Büyük ihtimal saçın çok filan dökülmüyor.Herkes saçı dökülür biraz.Uzun saçın gideri tıkaması doğal diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: Puantum

5 gün önce saçımı kestirdim be fena koydu arkadaş sakın kestirmeyin

Adamın saçı dalgalımıymış

Aynı boyda saçım var böyle durmuyor hocam demekki birkaç işlemden geçmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kirk

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

Saçlarım aşırı dökülüyor. 1 sene oldu uzatıyorum. Omzuma bile gelmedi. Döküldüğü için uzamıyor herhalde. Bunu şimdi çektim. Saçımı avuçlayınca teller elime geliyor. Hala da geliyor.
    SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

Hocam sınava faln mi hazırlanıyorsun ondan olabilir belki. Baya kötü senin durum acil doktora git

Evet hocam, sınava hazırlanıyorum. Doktorun verdiği ilaçlarla daha kötü olacağından korkuyorum. Ya da ilacı bırakınca daha kötü olabilir. Napıcam bilmiyorum.

Maya sür hocam haftada 2 kere. Sonra poşet bağla kafana. 1 saat dursun. Sonra yıka. Ben böyle yaptım kenarlar açılmıştı şimdi yeniden saç çıkıyor.

Açılma yok gibi hocam. Fotoğraf yolşadım pmden. Bi ara mayalı süt içiyodum, bıraktım şimdi. Dediğiniz gibi süreyim bir de.

Yaptın mi bunu hocam

Orijinalden alıntı: The Imp

quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Saçlarım 14 cm oldu ve ciddi şekilde dalgalanıyor ne yapmamız lazím.

Dalgalı saçlarınız olduğu için şükredin hocam, ailedeki herkesin saçları bende dahil olmak üzere tamamen düz saçlarımı uzatmaya çalışıyorum ama adam gibi model yapılmıyor. Bu arada arkadaşlar fast and furious 6'da ki Han'ın saç modelini evde yapmak mümkün müdür acaba?

Saçlarım yeterli uzunlukta ve müthiş derecede düz hiçbir kıvrım yok şu adamın saçı gibi hafif dalgalı hale getirmek çok mu imkansız

Arkadaşlar yardım lütfen

• 1.5 sene sonunda 27-33cm arası oldu saçım. genetik değilse, dökülmeyi fazla kafaya takmayın. Haftada 1-2 kere 1cm çapında top yapacak kadar saç dökülüyor bende de. Ayriyetten duşta da yine bayağı dökülüyor. 2 günde bir veya gün aşırı duş alıp saç diplerinizi suyla iyice yıkarsanız ve düzgün bir şampuan da kullanırsanız, havluyla sadece fazla suyu alıp bi 15-20dk bekledikten sonra saç kurutma makinesi ile kurutursanız sorun olmaz.

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • Arkadaşlar yaptığım bir yanlışı söyleyeyim sizler yapmayın...

Duştan çıkınca kurusun diye kafamı havlu ile çok fazla oynuyordum. Yapmayın kırılıyor saçlar... Şuan kaç ay oldu bilmiyorum. arkadan toka ile toplayabiliyorum. Dışarı tokayla çıkmak istemesemde çok rahat ediyorum :D
    Coming SooN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taka Tony

Saçlarımı okullar açılmadan 5 gün önce aramakas ile kestirmiştim ve hiç kestirmedim saçlarım kıvırcık dalgalı karışık yağlanınca böyle oluyor Clear Man Cool Sport Nane Etkili kullanıyorum saçlarımı seviyorum ama gür ve kalın saçlıyım yukarı dogru uzuyor aşağa doğru uzamaya başlarmi sizce saçlarım güzelmi ve neler önerebilirsiniz ahlaklı ve güzel yorumlarınızı bekliyorum EML 2. Sınıf öğrencisiyim okulda saçlara bişi demiyorlar :)

hizliresim.com
    IMG_20150130_205146 - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/082ZOZ

hizliresim.com
    IMG_20150130_205119 - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/082XWL

Git kestir.

Orijinalden alıntı: Papa Het

15 gün sonra 6 ay oluyor hemen hemen. Ne ara makas için ne de uçlarından aldırmak için gitmedim berbere. Sadece soğuk suyla yıkadım saçlarımı çok gerekmedikçe de kurutma makinesi bile kullanmadım o yüzden hiç yıpranmadılar gayet sağlıklı uzuyor. Üstler üst dudağıma geliyor çekince, çekmeden burnumun ucundan biraz yukarıdalar. Yanlar da kulağı 2 parmak kadar geçiyor çekince ama uzadıkça dalgalandılar o yüzden uzunluğunu daha az belli ediyorlar. 2 aya arkadan toplanacak kıvama gelirler. Hedefim 6 yıl falan uzatmak sonra da askerlik zaten Gelince tekrar uzatırım onlar da ömürlük olur artık.

İmza yorum uyumu

Corsair Severler Derneği Corsair Fan Club

AMD Ryzen 7 1700 // MSI GTX 1060 6GB GAMING X // Corsair Carbide 400R // FSP Aurum-PT 1200W // Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz // Corsair H100i v2 // ASUS PRIME B350-PLUS // OCZ RD 400 NVMe

OnePlus 3T 128GB
  • İstediğim gibi saç şekillendirici bulamıyorum.Elime sürdüğümde yapış yapış olmayacak,saçımdayken hafif ıslak ve jole gibi saçımı sertleştirmeyecek ürün var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 1 Mayıs 2020; 11:36:45 >

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

15 gün sonra 6 ay oluyor hemen hemen. Ne ara makas için ne de uçlarından aldırmak için gitmedim berbere. Sadece soğuk suyla yıkadım saçlarımı çok gerekmedikçe de kurutma makinesi bile kullanmadım o yüzden hiç yıpranmadılar gayet sağlıklı uzuyor. Üstler üst dudağıma geliyor çekince, çekmeden burnumun ucundan biraz yukarıdalar. Yanlar da kulağı 2 parmak kadar geçiyor çekince ama uzadıkça dalgalandılar o yüzden uzunluğunu daha az belli ediyorlar. 2 aya arkadan toplanacak kıvama gelirler. Hedefim 6 yıl falan uzatmak sonra da askerlik zaten Gelince tekrar uzatırım onlar da ömürlük olur artık.

İmza yorum uyumu

9 ay oldu arkadan toplanmıyorlar henüz

Orijinalden alıntı: ShiroNighT

Aramakası attırdım bugün çok kısaldı gibi :S
    SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

Saçların hiç normal durmuyor arkadan

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 1 Mayıs 2020; 11:38:13 >
    Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim bakımdır taramadır sampuandır falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 31 Ocak 2015; 21:33:07 >
    Let the world go round without you
  • yaklaşık 1 yıldır uzun saçlarım kestirmemek için zor tutuyorum kendimi çok sıkıldım.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.