Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

Arkadaslar benim saçlar biraz uzadı, kulaklarımı kapatıyor, fakat çok kabarıyor, Yıkayıp hafif kurluyorum çok hafif nemli kalıyor, o zaman harika görünüyor fakat tamamen kuruduğunda aşırı kabarıyor. Bir tavsiyeniz var mı? Bilmediğimden soruyorum acaba saç spreyi alıp yıkadıktan sonra hafif kurlayıp söylediğim hale geldiğinde spreylesem öyle kalır mı? Ya da farklı bir öneriniz var mı?

Schwarzkopf'un sıvı saç kremleri var saçına sıkıyorsun. Denersen belki olumlu sonuç alabilirsin.

Farklı bir adı var mı hocam onun? Saç kremi mi diyeceğim mesela. Yurt dışındayım, bizdeki birçok ürün yok burada o yüzden soruyorum. (Rusya)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

quote:

Arkadaslar benim saçlar biraz uzadı, kulaklarımı kapatıyor, fakat çok kabarıyor, Yıkayıp hafif kurluyorum çok hafif nemli kalıyor, o zaman harika görünüyor fakat tamamen kuruduğunda aşırı kabarıyor. Bir tavsiyeniz var mı? Bilmediğimden soruyorum acaba saç spreyi alıp yıkadıktan sonra hafif kurlayıp söylediğim hale geldiğinde spreylesem öyle kalır mı? Ya da farklı bir öneriniz var mı?

Schwarzkopf'un sıvı saç kremleri var saçına sıkıyorsun. Denersen belki olumlu sonuç alabilirsin.

Farklı bir adı var mı hocam onun? Saç kremi mi diyeceğim mesela. Yurt dışındayım, bizdeki birçok ürün yok burada o yüzden soruyorum. (Rusya)

Adı sadece sıvı saç kremi diye geçiyor yani üstünde bile öyle yazıyor
  • Mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: N. Paganini

Mesajım bulunsun

tamam
  • Bende Mayıs 2011 den buyana uzatıyorum yine..

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

şu an bu fotoğrafta olduğu gibi.saç ıslak olduğu zaman uzunluğu bundan biraz daha fazla oluyor..

Benim saçlar daha sık,ince olduğundan daha düz duruyor bu durum beni acayip rahatsız etmeye başladı.artık kabarmıyor gibi bir şey. böyle giderse 3 aya kadar kızların düz saç modellerine benzeyecek

saç artık çok çabuk yağlanıyor bir günde yağlanıp gücünü kaybediyor ve bundan dolayı dökülmeler mevcut.

çoğu kişi saçın yakıştığını söylüyor,ama yağlannıca birbirine yapışarak berbat bir görüntü oluşturuyor,onun için heps saçı dağıtmak zorunda kalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Bende Mayıs 2011 den buyana uzatıyorum yine..

şu an bu fotoğrafta olduğu gibi.saç ıslak olduğu zaman uzunluğu bundan biraz daha fazla oluyor..

Benim saçlar daha sık,ince olduğundan daha düz duruyor bu durum beni acayip rahatsız etmeye başladı.artık kabarmıyor gibi bir şey. böyle giderse 3 aya kadar kızların düz saç modellerine benzeyecek

saç artık çok çabuk yağlanıyor bir günde yağlanıp gücünü kaybediyor ve bundan dolayı dökülmeler mevcut.

çoğu kişi saçın yakıştığını söylüyor,ama yağlannıca birbirine yapışarak berbat bir görüntü oluşturuyor,onun için heps saçı dağıtmak zorunda kalıyorum

Benim saç uzunluğumda buna yakın, fakat sadece yıkadıktan sonra hafif nemliyken bu görüntüyü verebiliyorum. Jole sürsen taş gibi oluyor, lightlarını kullansan ıslak kalıyor. Denemediğim bir sprey ile wax kaldı. Acaba onlar ile bu görüntüyü elde edebilirmiyim diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Tam 1 yıllık saçlarım. Hatta 1 yıl 1 hafta oldu En son 24 aralık 2010'da kestirmiştim. Hiç berbere falan gidip düzelttirmedim, ara makas attırmadım, herhangi bir krem falan kullanmadım o yüzden biraz dağınık olabilir Webcamle çektim o yüzden resimler dandik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 13 Ocak 2012; 8:48:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RussianClassic

Yerimizi aldık. Bende uzatmak istiyorum ama kabarıyor.

kabarmaması için saç yıkamasından sonra iyice kurulayıp fön tut...sonra kapşon,bere vs. tak kafana..
    saç kabarmıyor o zaman

benim saç d.silva ya benziyor hafiften...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 5 Ocak 2012; 11:54:57 >
  • birader senin saçlar 10 numaraya önleri tam istediğim gibi benimkiler böyle ayrılmıyor yana, sen özel bi model mi söyleyp kestirdn yoksa kendi halimi
  • lan milletin kulak kapatmaya saç uzatmakmı diyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Bende Mayıs 2011 den buyana uzatıyorum yine..

http://media.onsugar.com/files/2011/04/14/5/1509/15090860/eb5ebfba80e3acf9_rikmo.onsugar.com_medium-length-hairstyles-for-men.jpg

Benim saç uzunluğumda buna yakın, fakat sadece yıkadıktan sonra hafif nemliyken bu görüntüyü verebiliyorum. Jole sürsen taş gibi oluyor, lightlarını kullansan ıslak kalıyor. Denemediğim bir sprey ile wax kaldı. Acaba onlar ile bu görüntüyü elde edebilirmiyim diye düşünüyorum.

Bu fotoğrafta ki elemanın saçlar kremli herhalde ondan öyle gözüküyor ya da yağlı
  • Yıkadım biraz önce, bere olayını deniyorum bakalım. İçeride iki petek var, ben evde bere ile dolaşıyorum. Sıkıcı ama kabarmayı önlerse kolay bir yöntem olacak. :)
  • zorla yapılmış gibi durmasın sonra bere ile

bende kabarsın istiyorum,her zaman dove ile yıkıyordum dün hacı şakir ile yıkadım kuruladım dove den daha kabarık oldu hoşuma gitti
  • Evet bereyi denedim bugün, bir saatden fazla kaldı sacımda. Sonra bir cıkardım bildiginiz berenin şeklini almış kafa, böyle eski alman kasketleri gibi Sonra başımın üstünü elimle kabartacağım diye ugrastım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

kıvırcık saça ne yapmak lazım şef?

Kazıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Tam 1 yıllık saçlarım. Hatta 1 yıl 1 hafta oldu En son 24 aralık 2010'da kestirmiştim. Hiç berbere falan gidip düzelttirmedim, ara makas attırmadım, herhangi bir krem falan kullanmadım o yüzden biraz dağınık olabilir Webcamle çektim o yüzden resimler dandik

Çok iyi ya.Ben en son 12 Kasım 2010'da kestirmiştim, fotoğraflardan buldum tarihi .Sonra iki kez ara makas attırdım.Ama senin saçla uzaktan yakından alakası yok.Ortadan ayırırsam hatta iyi olmayabilir bile, uzaması lazım biraz daha. Fön çekmeden falan çıkamıyorum ya.Öyle yıka,kurula,çık yapamam yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicaritoHernandez

quote:

kabarmaması için saç yıkamasından sonra iyice kurulayıp fön tut...sonra kapşon,bere vs. tak kafana..
    saç kabarmıyor o zaman

evet yıkayıp, kurulayıp, fönleyip + bide düzleştirirsen sonra kafana ne takıp,çıkarsanda birşey olmuyor.Ben diyodum bu soğukta kafam doncak birşeyde takamıcam diye ama bere takıp çıkarınca birşey olmuyor.Sadece iyi fönleyip,düzleştirmek lazım.Ama yatıp kalktımmı fena oluyor ya.
  • quote:

Evet bereyi denedim bugün, bir saatden fazla kaldı sacımda. Sonra bir cıkardım bildiginiz berenin şeklini almış kafa, böyle eski alman kasketleri gibi Sonra başımın üstünü elimle kabartacağım diye ugrastım

hahaha

bir daha yapmazsın sanırım
  • takiip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc.

quote:

Orijinalden alıntı: ChicaritoHernandez

quote:

saç kabarmıyor o zaman

evet yıkayıp, kurulayıp, fönleyip + bide düzleştirirsen sonra kafana ne takıp,çıkarsanda birşey olmuyor.Ben diyodum bu soğukta kafam doncak birşeyde takamıcam diye ama bere takıp çıkarınca birşey olmuyor.Sadece iyi fönleyip,düzleştirmek lazım.Ama yatıp kalktımmı fena oluyor ya.

saçın çok yumuşak olmalı...
    1 saat değilsede 20-30 dk. bekletiyodum ben iyi oluyodu aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 7 Ocak 2012; 0:09:48 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.