Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıl 4 ay oldu ama şikayetçi olduğum bir durum var, saçlar aşağılarda çok kıvrılıyor ve çektiğimde sırtımın yarısına kadar uzanan saçlar bıraktığımda omzuma bile gelmiyor. Bir çözümü var mıdır ?

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

1 yıl 4 ay oldu ama şikayetçi olduğum bir durum var, saçlar aşağılarda çok kıvrılıyor ve çektiğimde sırtımın yarısına kadar uzanan saçlar bıraktığımda omzuma bile gelmiyor. Bir çözümü var mıdır ?

düzleştirmek benimkilerde öyle biraz uzunluğunu göstermiyor ne kadar uzun olsa da düzleştirince baya anlşılıyor ama
  • Hayırlı ramazanlar ,
    saçı uzun olan arkadaşlar hangi şampuanı - kremi kullanıyorsun öneride bulurmusunuz teşekkür ederim
  • mart ayından beri uzatıyordum hiç hoşuma gitmedi dün 3 e vurdurdum şuanda çok pişmanım ama neyseki üniye başlayacağım yani o dönemde uzatabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RussianClassic

Yerimizi aldık. Bende uzatmak istiyorum ama kabarıyor.

Aynen, bir de kıvrılıyor benimki , düzensiz duruyor
  • arkadaşlar saç köpüğü kullanıyormusun kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsun öneri verirseniz mutlu olurum
  • 26. ayı da devirdik.
  • Saçlarımdan memnunum Blendax kullanıyorum koyu mavi tek sorun kuaför.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Buda en son hali saclarimin..

Yilbasinda kestirmistim saclarimi, yine uzattim.

Bu modele döndü yine,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de neredeyse 24 ay olacak hiza olarak aynı hizadalar belki biraz daha aşağıdadır bilemiyorum ama benim saçlar dümdüz olduğuna seninki kadar uzun değildir.

Beyler saçlar 30 cm geçik düz ve sarı renk ama nasıl şekil verebilirim ne yapabilirim bilmiyorum. Model öneriniz var mı? Bir de 24 aydır hiç kestirmedim korkuyorum düzelttireyim derken kuaför mahvedecek diye ne yapmam gerek? Bulunduğum yerde güvenebileceğim bi kuaför olmadığını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Men Must Die

Benim de neredeyse 24 ay olacak hiza olarak aynı hizadalar belki biraz daha aşağıdadır bilemiyorum ama benim saçlar dümdüz olduğuna seninki kadar uzun değildir.

Beyler saçlar 30 cm geçik düz ve sarı renk ama nasıl şekil verebilirim ne yapabilirim bilmiyorum. Model öneriniz var mı? Bir de 24 aydır hiç kestirmedim korkuyorum düzelttireyim derken kuaför mahvedecek diye ne yapmam gerek? Bulunduğum yerde güvenebileceğim bi kuaför olmadığını düşünüyorum

aslında dümdüz de pek şekil vermekle uğraşmana gerek var mı bilmiyorum. doğal hali iyi duruyordur zaten. Toplarsın, açık bırakırsın, sadece bir kısmını toplar gerisini açık bırakırsın fotoğraftaki gibi. ben köpük vs. ürünleri sadece kabarmasını engellemek için kullanıyorum. dümdüz saçta da kabarma oluyor mudur bilmiyorum tabii. Kuaför konusundaysa, ben güvenemediğimden hiç gitmedim. Mecbur değilsen gitme bence. Çok lüks yerlere gitmedikçe erkek kuaförleri rezil edip bırakıyor saçı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandro roncatto -- 13 Temmuz 2014; 6:18:27 >
  • Kodumun berberine ara makas at diyorum saçın ağzına ediyor. Düzgün kuaför bulamadım ben de saldım rasgele uzuyor şuan.
    Ara makas şu ustura gibi bir şeyle saçı inceltiyorlar o değil mi ? Ben adama ara makas dediğimde alıyor makası çatır çutur yardırıyor
  • aşırı sert saçlar için önerisi olan var mı o kadar sert ki bir şekil veriyorum sonra hep öyle kalıyor değiştirmek istediğimde saç köklerimde inanılmaz bir acı oluyor.
  • beyler saçlarım çok kuru olmaya başladı uzadıkça ne önerirsiniz
  • Nasıl gidiyor beyler sıfırdan 4.ayımdayım ben,epey yol aldık sabır bakalım.
  • 16 senelik saç uzatma serüvenim bitiyor
    33 yaşındayım, bayram sonrası kız istemeye gidicem. Uzun saçlara elveda vakti geldi
  • quote:

16 senelik saç uzatma serüvenim bitiyor
    33 yaşındayım, bayram sonrası kız istemeye gidicem. Uzun saçlara elveda vakti geldi

Askerlik daha yapılmadı sanırım.
    Bu arada geçmiş olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiRaiverd

quote:

16 senelik saç uzatma serüvenim bitiyor

Askerlik daha yapılmadı sanırım.
    Bu arada geçmiş olsun hocam.

askerliğide yedim 2001de
    askerden öncede uzundu, sonrada hep uzundu.

sağol !!
  • Arkadaşlar saçlarım kıvırcık 2-3 aydır uzatıyorum şuan bonus görünümünde saçlarımın David Luiz gibi olmasını istiyorum. Olur mu veya olmazsa da şuandan sonra nasıl bir yol izlemem mi önerirsiniz? 2-3 aydır berber yüzü göstermedim daha
  • 21 ay uzatmıştım, geçen Mart'ta bir sinirle kestirdim saçlarımı aşırı pişman oldum sonra. Şimdi tekrar uzatıyorum, seneye bu aylarda toplanacak boya gelir umarım
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.