Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar avrupa yakasında bildiğiniz güzel erkek kuaförü varsa konuma beklerim:http://forum.donanimhaber.com/m_64400470/tm.htm
  • Iyi uzattim bu sene saclarimi kesecek kuafor yok. Bitsurude bayan kuaforu tanidik var ama bombeli kesime kaciyor iscilikleri. Ara makasi veya direkt ustura kesim ustasi olucak. Varsa bildiginiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

Iyi uzattim bu sene saclarimi kesecek kuafor yok. Bitsurude bayan kuaforu tanidik var ama bombeli kesime kaciyor iscilikleri. Ara makasi veya direkt ustura kesim ustasi olucak. Varsa bildiginiz

ümraniyede bülent demir var ara makasınıda usturayıda gayet güzel kullanıyorlar denendi çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

Iyi uzattim bu sene saclarimi kesecek kuafor yok. Bitsurude bayan kuaforu tanidik var ama bombeli kesime kaciyor iscilikleri. Ara makasi veya direkt ustura kesim ustasi olucak. Varsa bildiginiz

ümraniyede bülent demir var ara makasınıda usturayıda gayet güzel kullanıyorlar denendi çünkü

neresinde umraniyenin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

neresinde umraniyenin?

sondurakta eski karakolu biliyorsan rahat bulursun
  • Dalgalı birazda kabarık bir saçım var ama yinede uzatmak istiyorum bakalım sonu ne olur.
  • bulunsun
  • kulak üstlerini aldırmayı kaç cm'den itibaren önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

kulak üstlerini aldırmayı kaç cm'den itibaren önerirsiniz?

bence en az 10cm. gerçi ben halen aldırmadım hiç

birde arkadaşlar saçı sürekli kestirmeyin hızlı uzasın falan diye. 4-5 ayda bir kırıklarını ve uçlarını aldırın yeter. hatta daha fazla süreye yayın. benim şuan saçlarımın bazı yerleri 30cm bazı yerleri 25cm bildiğin kasaba girmiş gibiyim. en azından son zamanlarda sağlam bir kuaför buldumda ümraniyede ona kestiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filinte

quote:

birde arkadaşlar saçı sürekli kestirmeyin hızlı uzasın falan diye. 4-5 ayda bir kırıklarını ve uçlarını aldırın yeter. hatta daha fazla süreye yayın. benim şuan saçlarımın bazı yerleri 30cm bazı yerleri 25cm bildiğin kasaba girmiş gibiyim. en azından son zamanlarda sağlam bir kuaför buldumda ümraniyede ona kestiriyorum.

sağolasın. bulduğun kuaförün fiyatları ne acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen naptın ya servet harcadın bilader bende uzattım herkeste bayılıyordu sacım uzunken bakımı zor bende ugrasmadım ama benım gayet uzadı yani sadece surekli yıkayarak baktım krem cart curt hıc ugrasmadım yani fotografını atarım sacların apısıp kalırsın vallahi sen boyle yapcagına ustune basına bıseyler al suratına bakım yaptır daha mantıklı kardesım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: filinte

quote:

sağolasın. bulduğun kuaförün fiyatları ne acaba

hacı kıvırcık saça adam 5tl ye fön çekiyor. herkes kıvırcık saça fön cekemiyor cekse bile mahvediyor.ara makas yıkama ense traşı favori düzeltme falan toplam 5tlde ona veriyorum. adam bayan kuaförüymüş uzun saçtan anlıyor. adama diyorum ki ara makas at abi adam atmıyor. daha gelmemiş o uzunluğa atarsam daha kötü olur diyor. adam ne derse ona uyuyorsun. ümraniye çarşıda
  • Allah Belasını Versin Berberin Önleri 2 Cm Kısaltmak Ve Aramakas Attırmak İçin Gittim Kulak Üstümde Saç Bırakmadı Sinirden Elim Ayağım Titriyor
  • beyler saçlarım şu an johnny depp in saçlarının yandan yemişi gibi yanlardan pis kabarıyor kulağımın arkasına attığımda ise kulaklarım kepçe gibi çıkıyor.

saçların kabarmaması için doğal görünümlü bir saç şekillendirici yada krem arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

dediğim gibi böyle saçlarım kazık gibi olsun yada parlasın istemiyorum doğal görüntü istiyorum. saygılar.

saç köpüğü denedim ama ıslak gibi görüntüsü,güzel şekil verememe ve saçları kıvırcıklaştırması yüzünden memnun kalmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScuttleButtin -- 18 Ağustos 2012; 0:38:05 >
  • Son veriyorum uzatma işine artık. 1.5 yıllık uzatma sürecinin sonunda hevesimi aldım sanırım saçtan. Yarın kararım değişmezse kestireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: painscream 

Son veriyorum uzatma işine artık. 1.5 yıllık uzatma sürecinin sonunda hevesimi aldım sanırım saçtan. Yarın kararım değişmezse kestireceğim.

Bence kestirme en zor dönemleri atlatmışsın tam meyvesini alacağın zaman kestirmek saçma olur. Benimde 1.5 sene oldu şuanda rahatsız ediyor biraz fakat önümüz kış :)
  • bende bir buçuk yıldır uzatıyorum, saça kat attıracam ama ankarada varmı bu işi iyi yapan keçiörende olursa daha iyi olur varmı bilen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: woper_93

quote:

Son veriyorum uzatma işine artık. 1.5 yıllık uzatma sürecinin sonunda hevesimi aldım sanırım saçtan. Yarın kararım değişmezse kestireceğim.

Bence kestirme en zor dönemleri atlatmışsın tam meyvesini alacağın zaman kestirmek saçma olur. Benimde 1.5 sene oldu şuanda rahatsız ediyor biraz fakat önümüz kış :)

Yok, kestirdim artık. Hem sıkıldım hem rahat edemedim pek. Neyse size kolay gelsin diyorum. En fazla askerliğe veya bir işe girene kadar uzatabilecektim zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: woper_93

quote:

Yok, kestirdim artık. Hem sıkıldım hem rahat edemedim pek. Neyse size kolay gelsin diyorum. En fazla askerliğe veya bir işe girene kadar uzatabilecektim zaten.

Benimkide askerliğe kadar ama ne fark eder ki askerliğe daha 4-5 senem var en az.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.