Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzadıkça kendimi daha iyi hissediyorum.Bayagı ilgi çekiyrum yakıışıyorda bna kızlar desen o biçim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

quote:

saçını bnce kestirme o kadar sana gidecek saç modeli
    SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

budur yanları 3 e vurursun üstler aşşa sarkar maşa ile düzleştirebilirsin istege göre bu olur yani düz ama yanları mutlaka aldırman lazım

Çok çocukça değil mi acaba? Birde şöyle düşünün, biraz göbekliyim ben Yüzümde etli filan, gider mi acaba?

o zaman olmaz şişman insana uzun saç karşıyım

Bende onu diyorum işte, aşırı şişman değilim. İri yapılıyım, fakat vucüdum toplu değil, biraz göbek var. Doğru düzgün fotoğrafta bulamadım, işte tip bu:

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

O saç tipinin bana gideceğini sanmıyorum

arkadaş yanlış anlamada 90 lardan kalma halin var hoşuma gtti artık ittifat olarakmı anlarsın bilemem
  • realkiss senle sacimiz bayagi benziyor ben ortadan ayiriyorum ama :)

merak ettigim bisey var.her yikamadan sonra kuvetin suzgecinden bir tomar sac topluyorum vallahi psikolojik sikintilar cekiyorum bioxcin falan aldim fayda etmiyor gunde 100 tel normalmis ama bana sanki 100den daha fazlasi gidiyor gibime geliyor sende de boyle mi ben de 8.5 ay oldu uzatali.

saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cole Phelps

realkiss senle sacimiz bayagi benziyor ben ortadan ayiriyorum ama :)

merak ettigim bisey var.her yikamadan sonra kuvetin suzgecinden bir tomar sac topluyorum vallahi psikolojik sikintilar cekiyorum bioxcin falan aldim fayda etmiyor gunde 100 tel normalmis ama bana sanki 100den daha fazlasi gidiyor gibime geliyor sende de boyle mi ben de 8.5 ay oldu uzatali.

saygilar

Uzun olduğu için öyle gözüküyor. Fazla değildir bende bir tomar topluyorum her duştan sonra
  • beyler sıcaklığın 50 dereceye dayandığı bu günlerde en büyük sınavımızı veriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScuttleButtin -- 18 Temmuz 2012; 13:09:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: woper_93

quote:

saygilar

Uzun olduğu için öyle gözüküyor. Fazla değildir bende bir tomar topluyorum her duştan sonra

Arkalardan ve kulaga yakin kesimlerden cok dokuluyor benim bu normalmidir ?

• quote:

quote:

quote:

saygilar

Benimde su siralar ordan dokuluyor bana normal gibi geliyor bu sicaklarda hemen yaglaniyor hemen atiyor saci ama bende oyle aman aman bi dokulme olmuyor toplasan 15 i gecmez

• quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

quote:

quote:

saygilar

Benimde su siralar ordan dokuluyor bana normal gibi geliyor bu sicaklarda hemen yaglaniyor hemen atiyor saci ama bende oyle aman aman bi dokulme olmuyor toplasan 15 i gecmez

saçın uzunluguna baglı birsey birazda bendede belki 10-15 tel dokuluyordur fakat belkı senın sacından daha uzundur bu yuzden fazla gıbı gozukuyor olabılır
  • her uzun saçta dökülme olur hele uzama aşamasında ise eger bir yere gitmicekseniz jöle köpük jel kullanmayın durduk yere.saç dökülür normal kafanıza takmayın hele saçlar gür ise hiç dert etmeyin
  • 2dir baya uzatıyorum saçı, benim berber müsait olmadığı için başka berbere gidip ara makas attırıyorum ve iki sefer de berbat oldu saçım. İlk sefer baya kestirdim de şimdi daha kestirmedim, daha da uzatmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

2dir baya uzatıyorum saçı, benim berber müsait olmadığı için başka berbere gidip ara makas attırıyorum ve iki sefer de berbat oldu saçım. İlk sefer baya kestirdim de şimdi daha kestirmedim, daha da uzatmak istiyorum.

özelden pm at yardımcı olayım
  • quote:

her uzun saçta dökülme olur hele uzama aşamasında ise eger bir yere gitmicekseniz jöle köpük jel kullanmayın durduk yere.saç dökülür normal kafanıza takmayın hele saçlar gür ise hiç dert etmeyin

Abi bendeki sorun enseye dogru inildikce sac daha seyrek ust kisma gore kafanin ust taraflarindan cok az dokulup enseye dogru inerken dokulme artiyor saclarim dalgali epey enseler ondan midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mental Meltdown -- 19 Temmuz 2012; 0:15:59 >
  • quote:

quote:

her uzun saçta dökülme olur hele uzama aşamasında ise eger bir yere gitmicekseniz jöle köpük jel kullanmayın durduk yere.saç dökülür normal kafanıza takmayın hele saçlar gür ise hiç dert etmeyin

Abi bendeki sorun enseye dogru inildikce sac daha seyrek ust kisma gore kafanin ust taraflarindan cok az dokulup enseye dogru inerken dokulme artiyor saclarim dalgali epey enseler ondan midir?

yaw ense dökülse nolcak bişi olmaz raat ol
  • beyler saç uzayında kabarıyor benim kafaya gitmiyor diyor babam bombeli kafalara olurmuş vs. vs.

aramakas olayını duydum işe yararmı dersiniz böle kabarık berbat bişi duruyor
  • Hepinize merhabalar. Ben de saçlarımı uzatmak istiyorum fakat saçlarım bayağı sık ve sert, yüzüm de biraz toplu ve yuvarlak. Uzun saç bana gider mi diye merak ettiğim için biraz uzattım ama aşırı kabarıyor ve dökülüyor. Ara makas attıracağım ama çok keserse diye endişeliyim. Özellikle 1-3 ay arasında saçın nerelerini aldırmak lazım?

Bir de bu dökülme olayı yeni başladı. Elimi her attığımda bir bir sürü tel geliyor ve çok sinir bozucu. Yok mudur bunun bir çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

Hepinize merhabalar. Ben de saçlarımı uzatmak istiyorum fakat saçlarım bayağı sık ve sert, yüzüm de biraz toplu ve yuvarlak. Uzun saç bana gider mi diye merak ettiğim için biraz uzattım ama aşırı kabarıyor ve dökülüyor. Ara makas attıracağım ama çok keserse diye endişeliyim. Özellikle 1-3 ay arasında saçın nerelerini aldırmak lazım?

Bir de bu dökülme olayı yeni başladı. Elimi her attığımda bir bir sürü tel geliyor ve çok sinir bozucu. Yok mudur bunun bir çözümü?

Beni anlattin hocam.Benim de yuzum yuvarlak, benim de saclarim sikti tarak falan girmezdi ama dokule dokule seyreklesti epey.6. aydan sonra dokulmeye basladi.Yalniz benim saclar bayagi dalgali bilmem seninkiler nasil :)

150 kagitlik dokulme onleyici aldim arkalara surdurdum hep ama fayda etmedi, gittim 70 kagitlik kerastase sampuan aldim olmadi.Stresten midir nedir anlayamiyorum nedenini bir turlu.

• quote:

quote:

Hepinize merhabalar. Ben de saçlarımı uzatmak istiyorum fakat saçlarım bayağı sık ve sert, yüzüm de biraz toplu ve yuvarlak. Uzun saç bana gider mi diye merak ettiğim için biraz uzattım ama aşırı kabarıyor ve dökülüyor. Ara makas attıracağım ama çok keserse diye endişeliyim. Özellikle 1-3 ay arasında saçın nerelerini aldırmak lazım?

Beni anlattin hocam.Benim de yuzum yuvarlak, benim de saclarim sikti tarak falan girmezdi ama dokule dokule seyreklesti epey.6. aydan sonra dokulmeye basladi.Yalniz benim saclar bayagi dalgali bilmem seninkiler nasil :)

150 kagitlik dokulme onleyici aldim arkalara surdurdum hep ama fayda etmedi, gittim 70 kagitlik kerastase sampuan aldim olmadi.Stresten midir nedir anlayamiyorum nedenini bir turlu.

Benimki de dalgalı. Küçükken kıvırcıkmış zaten. Seyrekleşti demen korkuttu beni açıkçası. Gür saçlarımı seviyorum ben
  • quote:

quote:

quote:

Benimki de dalgalı. Küçükken kıvırcıkmış zaten. Seyrekleşti demen korkuttu beni açıkçası. Gür saçlarımı seviyorum ben

Valla uzat ne kaybedersinki ben 9 aya yaklastim ama kestirecem galiba ama 1 yili bulsun diyorum en azindan sen bir dene bakalim koku sende zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

beyler saç uzayında kabarıyor benim kafaya gitmiyor diyor babam bombeli kafalara olurmuş vs. vs.

saçın uzatalı ne kadar oldu ara makas en son atılır istegin şekle gelince atılır katlı kesim yapcansın uzatmaya başladıgında her ay tekrarlancak bu işlem 5 6 sürcekte nsl uzatcan gerimi tarıcan ona göre
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

beyler saç uzayında kabarıyor benim kafaya gitmiyor diyor babam bombeli kafalara olurmuş vs. vs.

saçın uzatalı ne kadar oldu ara makas en son atılır istegin şekle gelince atılır katlı kesim yapcansın uzatmaya başladıgında her ay tekrarlancak bu işlem 5 6 sürcekte nsl uzatcan gerimi tarıcan ona göre

1-2 haftada birde attırırm sorun değil berber bedava

4-5 aydır uzamakta şuan bile aynaya baktımda inanılmaz kabarık ve sekilsiz berbere gittiğimde ne diyeceğim hocam direk kısaltıp ara makas atarmısın mı diyeyim saç düzleştiriciylede düzleştiririm diye düşündüm ara makas attırıp
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.