Şimdi Ara

İstanbul Avrupa Yakası Erkek Kuaförü Tavsiyesi Lazım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar öncelikle bu tarz çok konu var lakin aradığım cevabı bulamadım genelliklede eski konular.
    Ben sarıyerde oturuyorum buralarda çok kuaföre gittim ama hiçbirinde istediğim sonucu alamadım. Bi ara etilerde bi sosyete kuaförü denilebilecek bir yere gitmiştim adını hatırlayamadım. Baya ilgili bir şekilde gayet beğendiğim bir saç modeli çıkarmıştı karşılığında ise 70-80 TL gibi bir rakam almıştı, bir dahada gitmedim zaten. :D
    Sadede gelirsem saçlarım toplanacak kadar olmasa da uzun. Bana model tavsiyesi yapacak aklımdaki modeli çıkarabilecek kafa ve yüz yapısına göre saç kesimi yapabilecek bir yer arıyorum çünkü açıkçası ben pek tarif edemem. Sarıyere ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur, tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Ayni dertten bendede var. Saglam kuafor ariyorum. Mumkunse bayan kuaforlugu bilgisi olan. Cunku saclar omuz hizasinda ve her modeli kaldirabilecek boy ve kalitede. Birtek bonus olmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterince sükse yaratamadı topic sanırım.. :(
  • Konu günceldir, tavsiyelerinizi beklemekteyim.
  • Arkadaşlar 2-3 yer buldum ama aradığımı bulamadım sizlerin yorumlarına güveniyordum. 1- Şükrü Dudu diye biyer buldum baya popüler ve bir kaç bayisi var o yüzden sahibi kesmez yani büyük ihtimal saçımı ve en aşa 50,50 TL alırlar ki bu bana göre ideal rakam yani. 2- MOS kuaför buldum baya bi bayisi var bununda ve yine aynı sorunla karşı karşıyayım bundanda en az 100-150 alırlar. 3- tarabyada Ersin Seçilmiş Erkek Kuaförünü buldum burası bana biraz daha yakın ama fazla bilgi bulamadım nette.
    Sonuç olarak dehşet kararsızım lütfen yardım edin.. :(
  • MOS en bilindik kuaförlerden biri
    ama pahalı işte
  • Arkadaşlar bende sizin gibi arayıştaydım uzun araştırmalar yaptım hatta birkaç yer denedim fakat hiç bir yerde adına gittiginiz kişi sizinle birebir ilgilenmiyor.Dolayısıyla hep mutsuz ayrıldım.Ersin seçilmiş açıkçası bana biraz uzaktı ama araştırmalarımda hep olumlu tavsiyelerle karşılaştım, çokta mütevazi geldi denemeye karar verdim,keşke en başında deneseymişim 7 ay oldu :) göztepeden tarabyaya gidiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.