Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RealKiss

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

quote:

Nasıl gidiyor saç uzatma merakınız

Sizlere bir sorum olacak, arka sayfalarda saç durumunu belirtmiştim,şampuanımı değiştirmek istiyorum.Artık dayanmıyor güçsüzleşip yağlanıyor.Dove kullanıyorum şu an,saçlarım ince,sık,gür ve düz saç tipi..Bu tipe iyi gelecek bir şampuan tavsiyesine ihtiyacım olacak.Yağlanmayı geçlendirecek,daha güçlü ve kabarık olmasını sağlayacak.

Önce Blendax denedim, şimdi ise Head & Shoulders kullanıyorum. Ama nafile, çok olmasada yinede ikinci gün hafif yağlı oluyor, buda saçların düzenini biraz olsun bozuyor. Birde benimkiler zaten çabuk yağlanıyor, nasıl diyeyim. Sabah yıkayayım. Akşamına çok az da olsa yağlı oluyor. O yüzden hala günlük yıkıyorum.

Günlük yıkama uymuyor bana en azından 2 gün olması gerek.Yoksa üşütür hasta olurum

belki öneri gelir

Bişi olmuyor merak etme Geceleri yıkadığımda saç çok yumuşadığı için sabaha kadar darmadağın oluyor. Bu yüzden sabahları yıkıyorum. Fön makinasıda kullanmıyorum. Yıkıyorum tam bir saat sonra -20'ye çıkıyorum. Hergün düzenli

dün öğlen duş almıştım saçlarım şuan aşırı yağlandı . bugun yıkamadım cok fena oldu saçlarım ya , bende hergün yıkamak zorndayım malesef. Head&sholduers limon ferahlığı kullanıyorum yağlı saclar ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyuzo !

quote:

quote:

quote:

quote:

Sizlere bir sorum olacak, arka sayfalarda saç durumunu belirtmiştim,şampuanımı değiştirmek istiyorum.Artık dayanmıyor güçsüzleşip yağlanıyor.Dove kullanıyorum şu an,saçlarım ince,sık,gür ve düz saç tipi..Bu tipe iyi gelecek bir şampuan tavsiyesine ihtiyacım olacak.Yağlanmayı geçlendirecek,daha güçlü ve kabarık olmasını sağlayacak.

Önce Blendax denedim, şimdi ise Head & Shoulders kullanıyorum. Ama nafile, çok olmasada yinede ikinci gün hafif yağlı oluyor, buda saçların düzenini biraz olsun bozuyor. Birde benimkiler zaten çabuk yağlanıyor, nasıl diyeyim. Sabah yıkayayım. Akşamına çok az da olsa yağlı oluyor. O yüzden hala günlük yıkıyorum.

Günlük yıkama uymuyor bana en azından 2 gün olması gerek.Yoksa üşütür hasta olurum

belki öneri gelir

Bişi olmuyor merak etme Geceleri yıkadığımda saç çok yumuşadığı için sabaha kadar darmadağın oluyor. Bu yüzden sabahları yıkıyorum. Fön makinasıda kullanmıyorum. Yıkıyorum tam bir saat sonra -20'ye çıkıyorum. Hergün düzenli

dün öğlen duş almıştım saçlarım şuan aşırı yağlandı . bugun yıkamadım cok fena oldu saçlarım ya , bende hergün yıkamak zorndayım malesef. Head&sholduers limon ferahlığı kullanıyorum yağlı saclar ıcın

Arkadaşlar eğer öneri istiyorsanız bir önerim var. Benim de saçlarım yağlı. Clear'ın beyaz kutuda olan (Yani man serisi değil) yağlı saçlar için, limonlu şampuanı var. Size garanti ederim sonuçtan memnun kalacaksınız. Gerçekten çok farkediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

quote:

Orijinalden alıntı: Kyuzo !

quote:

quote:

quote:

quote:

belki öneri gelir

Arkadaşlar eğer öneri istiyorsanız bir önerim var. Benim de saçlarım yağlı. Clear'ın beyaz kutuda olan (Yani man serisi değil) yağlı saçlar için, limonlu şampuanı var. Size garanti ederim sonuçtan memnun kalacaksınız. Gerçekten çok farkediyor.

Head&Sholduers ı kullanmadan önce onu kullanıyodum etki etmemişti oda saçıma . 10 gün falan oldu head&sholduers kullanmaya baslıyalı buda fazla etkı etmıyor 1 gün yıkamazsam yağlanıyor baya . Kurtulusum yok benim
  • mesajım buiunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Tam 1 yıllık saçlarım. Hatta 1 yıl 1 hafta oldu En son 24 aralık 2010'da kestirmiştim. Hiç berbere falan gidip düzelttirmedim, ara makas attırmadım, herhangi bir krem falan kullanmadım o yüzden biraz dağınık olabilir Webcamle çektim o yüzden resimler dandik

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

Vayy seni de görmüş olduk sonunda Facebook'da hiç resmin yok eklesene bir kaç tane, hep değişik resimler eklemişsin anlam veremedim öyle

Abi resim çekilmek kadar nefret ettiğim bir şey yok. Poz vermeyi hiç bilmiyorum tam bir kutup ayısı hödük gibi çıkıyorum resimlerde. Aynaya bakıyorum biret pit resimlere bakıyorum ciguli... Facebooktakiler de etiketlendiğim resimler hep Bazı resimleri de zorla çektiler

Bu arada saçlarım iyice uzadı omzumu geçiyor artık Şunu farkettim ki saçlarım hızlı uzuyor. Youtube'da bazı elemanlar bir yıl boyunca her gün resim çekip saç uzamalarını falan kaydetmiş. Onların neredeyse 3 katı hızlı uzuyor benimkiler o.O Bu gidişle 2 yıl sonra istediğim uzunluğa (belime kadar ) ulaşırım
  • bende takriben 14 aydır uzatıyorum :D ama saçlarım dalgalı bu yüzden çabuk bozuluyor şekli.sabahları kalktığımda felaket ama uzunluk arttıkça toplanabilirliği ve şekil alması kolaylaşıyor yaza metal konserlerinde headbang yapacak kadar olur aslında tek sorunum arka taraf çabuk uzamıyor ve kırık fazla berbere gitmeyede korkuyorum. bakalım biraz daha uzasın bende paylaşırım bi foto
  • @Metalwrath, Keşke benimkide sizinki kadar hızlı uzasa. Tam 6 aylık fakat hala sizinkilerin yarısı kadar değil. Ön taraflar çekince burnumun ucuna geliyor, o kadar işte
  • quote:

@Metalwrath, Keşke benimkide sizinki kadar hızlı uzasa. Tam 6 aylık fakat hala sizinkilerin yarısı kadar değil. Ön taraflar çekince burnumun ucuna geliyor, o kadar işte

En yavaş benim uzuyor sanırım. 1 yıl oluyor neredeyse. En son kestirdiğimde kısa kestirmiştim baya. O zamandan sonra bir daha kuaföre gitmedim. Orta uzunluğa çabuk geçti ama ondan sonra uzaması yavaşladı. Önler hemen hemen çeneme geliyor. Nasıl şekil vereceğimi şaşırdım şahsen. Sağa doğru yatırıyordum daha önceleri şimdi ortadan ayırıyorum genellikle, gerçi tam olarak ayıramıyorum da ama. . . :)
  • Saclari hergun yikamak zararlidir ne kadar az yikarsan o kadar iyidir.
  • Beyler kullandığınız gözlükler pek yakışmıyor ha nedersiniz ? Kalın çerçeveli gözlükleri deneyin (uzun saçlılar ve uzatanlar için).
  • benim saclar dalgalı biraz hatta kıvırcıga yakın bende uzatıyorum 5-6 ay filan oldu iste yaklasık kıvrılmaya basladı gayet memnunum iyi tepkiler alıyorum etraftan ama sacımla cok oynuyorum ya kıvırıyorum filan elimle bu olaydan nasıl vazgeçebilirim saçlarımı kestirmeden
  • tam aradığım konu :)) ben de 3 numara yaptıktan sonra yaklaşık 4 4buçuk aydır uzatıyorum bakalım, 1 defa kırık aldırayım dedim pişman oldum, şimdi acaba kulak üstlerini falan mı düzelttirsem diyorum ama korkuyorum

arkadaşlar saçlarım dümdüz ve yıkayıp çıktıktan sonra havluyla kurulayıp salladığımda bildiğiniz kalıp gibi oluyor sanki peruk gibi, ve en kotktuğum başıma geliyor bildiğiniz justin bieber saçlarına döndü saçlarım

düz saçları olanlar nasıl şekiller verdiler uzatırken ya da veriyorlar? çok uzun değil daha saçlarım alnımı kapatıp gözlerime ulaşalı çok olmadı kulakların da yarısı anca kapanıyo işte, ss yok idare edin
  • Geçen sene uzatmıştım 5 ay kadar ,benim sorunum kulak üstlerim diğer taraflara göre daha yavaş uzamıştı arka enselerimde papatya gibi yana açılmıştı yeniden uzatmaya başlıyacam. Bu Sorunları Nasıl ortadan kaldıracağım

Saçımı son kez kestirirken kulak üstlerini biraz uzun bırakmayı düşünüyorum
  • Yaklaşık 1 aylık bi hort olacak ama neyse

Önümüzdeki hafta sınava gireceğiz malum,bende sınavdan sonra saçımda bi değişiklik olsun istiyordum hep bugün trende uzun saçlı,boy ve genel olarak yüz hatlarıda benzer olan uzun saçlı birini gördüm.Dedim bi deniyim saçları uzatmayı adama soramadım abi saçları nasıl uzatçaz diye öyle şakkadanak sorulmaz diye düşündüm.
    Eve gelince biraz bakındım nette, geniş alınlı ve yüzü hafif irice olan erkeklere yakışır diyordu Uzman Tv'de bu özellikler var bende.
    Ayrıca benim saçım çok sık baya gür bir saçım var,ayrıca saçlarımda düz dalgalı değil bu bi dezavantajmı avantajmı bi fikrim yok.

Gelelim şimdiki durumuma saçları en son Şubat ayının 2.haftasında kestirmiştim 3 numara yaptırmıştım ama şu an saçlarım baya bi uzadı kulaklarımı kapatıyor,ama hiç bi makas değmedi bu süreçte nerdeyse 2 ay olacak öyle denk gelişine uzamış durumda,ama saçlarımı yıkıyorum hergün yoksa kaşıntı yapıyor gür olduğu için yıkayınca ferahlıyorum
    Benim sınavdan sonra berberime yada başka bi kuaförede gidebilirim önerilerinize göre ne demem lazım yada şöyle sorayım benim düz ve sık olan saçlarımla saç uzatmam doğru bir hareketmi olur.
    Malum geçenlerde açılan bi konu vardı uzun saç mevzusu baya bi olay oldu.
    O durumlara düşmeyelim bizimde arkamızdan böyle başlıklar açılmasın

Sınava az bi süre kala yazdım bunu umarım cevap gelirde kararımı verip ona göre devam ederim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Edit:Örnek bi resim ekleyeyim unutmuşum.

Mesela şu resimdeki gibi olması için,saç yapım buna uygunmudur.Gür ve düz bir saç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ugly -- 29 Mart 2012; 16:55:24 >
  • SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

Arkadaşlar bana ne tür saç gider sizce model şekil olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ugly

Yaklaşık 1 aylık bi hort olacak ama neyse

Önümüzdeki hafta sınava gireceğiz malum,bende sınavdan sonra saçımda bi değişiklik olsun istiyordum hep bugün trende uzun saçlı,boy ve genel olarak yüz hatlarıda benzer olan uzun saçlı birini gördüm.Dedim bi deniyim saçları uzatmayı adama soramadım abi saçları nasıl uzatçaz diye öyle şakkadanak sorulmaz diye düşündüm.
    Eve gelince biraz bakındım nette, geniş alınlı ve yüzü hafif irice olan erkeklere yakışır diyordu Uzman Tv'de bu özellikler var bende.
    Ayrıca benim saçım çok sık baya gür bir saçım var,ayrıca saçlarımda düz dalgalı değil bu bi dezavantajmı avantajmı bi fikrim yok.

Gelelim şimdiki durumuma saçları en son Şubat ayının 2.haftasında kestirmiştim 3 numara yaptırmıştım ama şu an saçlarım baya bi uzadı kulaklarımı kapatıyor,ama hiç bi makas değmedi bu süreçte nerdeyse 2 ay olacak öyle denk gelişine uzamış durumda,ama saçlarımı yıkıyorum hergün yoksa kaşıntı yapıyor gür olduğu için yıkayınca ferahlıyorum
    Benim sınavdan sonra berberime yada başka bi kuaförede gidebilirim önerilerinize göre ne demem lazım yada şöyle sorayım benim düz ve sık olan saçlarımla saç uzatmam doğru bir hareketmi olur.
    Malum geçenlerde açılan bi konu vardı uzun saç mevzusu baya bi olay oldu.
    O durumlara düşmeyelim bizimde arkamızdan böyle başlıklar açılmasın

Sınava az bi süre kala yazdım bunu umarım cevap gelirde kararımı verip ona göre devam ederim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Edit:Örnek bi resim ekleyeyim unutmuşum.

Mesela şu resimdeki gibi olması için,saç yapım buna uygunmudur.Gür ve düz bir saç.

Bi up diyelim.
  • bnde uzatıyorum lise son sınıf a giddigim için sürekli yarısını kestiriyordum artık okullar kapancagından kestirmiyorum saçlarım her şekli aldıgı için sıkıntı çekmiyorum her ay ara makas attırıyorum ve uçlarını aldırıyorum kuaföre altlarını temizlettiriyorum her gün yıkamak gerekiyor ama bir gün şampuan kullanıyorum bir gün kullanmıyorum mutlaka saç kremi kullanıyorum saçlarım yaglı oldugundan havalı oluyo parlak parlak ama amacım belime kadar deyil omuzlarıma kadar gelsin biraz daha kısa ondan snra güzel bir model yaptıracagım resimdeki gibi yada buna benzer böle tel tel olabilir konuyu hortlattım galiba k.b

• Şu saçlarını uzatanlardan rica ediyorum justin bieber saç tipinde uzatmasınlar. Ne kızlar seviyor o saç modeli, üstüne sokakta görenler ılık diye dalga geçiyor. Ama ne hikmetse hala inatla aynı saç modelini kullananlar var.
  • aynı bnden bahsedediyon kardeş ama bnm geçiçi uzayıncaya kadar
  • Saçım kalın telli ve dalgalı, yıkandıktan sonra kadayıf gibi oluyor.Saç 2 gün içinde kendini düzeltiyor.Herhangi krem falan kullansam olur mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.