Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sa. Kulaklarımın Yarısına Gelmek Üzere, Sadece Ensedeki Kuyruğu Aldırcam Ne zaman aramakası Attırayım ?
  • Bende 11 aydır uzatıyom. Az kaldı at kuyruğu yapmaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

bugün tam 2 yıl oluyor tam 2 yıl önce bugün komple 5 vurmuştum. o gün bu gündür uzuyor

Harbi lan. Benimde 2 yıl oldu.

İyi headbang yapılıyor ama he.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

quote:

bugün tam 2 yıl oluyor tam 2 yıl önce bugün komple 5 vurmuştum. o gün bu gündür uzuyor

aynen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

quote:

aynen

Neredeyse 1 senelik saçla olurmu o iş.(liseden geçen sene mezun olduk napalm)
  • 6-7 Aylık saçımı kestirdim, çok rahatladım
    Uzun saçlı bir dönemden sonra bu halim daha hoşuma gitti
    Bir daha da uzatmayı falan düşünmüyorum

• uzatmayın dicem herkes hevesini almak için uzatmaya devam edecektir bende 6-7 aydır uzatıyorum saçlarım sık ve nerdeyse kıvırcık..uzattıktan sonra banyodan nefret eder oldum resmen banyodan sonra kabarıyo kurulama ayrı dert serbest bırak ayrı dert dökülmesi ayrı..ama her şekli verdim düzleştiriyorum genelde birazda yağlandığında çok güzel duruyo tepeden topluyorum, arkadan topluyorum,genelde taç kullanıyorum yakışıyo ama bakım istiyo bi kaç güne kestircem artık moralim bozuluyo dökülenleri görünce:)
  • d diilde, benim saçlar 50 cm nin üzerinde. Gayet sağlıklı ve boyasız. satabileceğimiz bi yer bilen var mı?

Olivium daki Ali Gür e gitmiştim saçları kestirmeye, ordaki eleman 2 ay sonra gel, 1500 TL vereyim sana, alayım saçları dedi. Gittim geçen gün, ben öyle bişey demedim, sen nerden çıkardın dedi totoş.

Naapalım şimdi ya? Harbiden satamıyosak, kestireyim diyorum?
  • SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

Şöyle Bir Saç için Normal uzatmak yetmezmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatesli Çay -- 6 Mayıs 2012; 0:10:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patatesli Çay

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

Sen o saça uzun mu diyon.
    Benim ön saç şuanda bütün suratımı kapıyor. Çenenim altında.. Şaka bir yana 2-3 ayda yaparsın o saçı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

quote:

Benim ön saç şuanda bütün suratımı kapıyor. Çenenim altında.. Şaka bir yana 2-3 ayda yaparsın o saçı.

Aramakas ,kırıkları alma v.b şeyler gerekmezmi yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

quote:

Aramakas ,kırıkları alma v.b şeyler gerekmezmi yani

Saç tipine bağlı. Eğer ince telli ise sorun olmaz. Ama kalın telli ve yoğunsa o zaman o adamın kafasında durduğu gibi durmaz. Aslında nasıl yaparsan yap o adamdakinin bire bire aynısı zor. Herkesin kafa yapısı farklı çünkü. Sen uzat. Hiç dokunma. O adamınkinden uzun olsun. Sonra model verdirirsin. Çünkü saçı şöyle kesiteyim uzadığında böyle olur gibi bir mantık yok. Önce ham saçı yapıcan. Sonra berber kalıbına göre kescek.
  • saçımın aynısı aynı renk aynısı bnde beyaz tenli ve yeşil gözlü oldugumdan yakıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_mod -- 6 Mayıs 2012; 12:38:43 >
  • yerımızı alalım
  • Bugün tam bir sene oldu konuda açmıştım düzelttirmeye gideceğim İstanbulda bildiğiniz iyi bir kuaför var mı ? diye kimseden ses çıkmadı. Tekrar buradada sorayım İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz , gittiğiniz iyi bir kuaför var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: woper_93

Bugün tam bir sene oldu konuda açmıştım düzelttirmeye gideceğim İstanbulda bildiğiniz iyi bir kuaför var mı ? diye kimseden ses çıkmadı. Tekrar buradada sorayım İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz , gittiğiniz iyi bir kuaför var mı ?

tayfun eteşoglunu tavsiye ederim
    www.uzmantv.com
    Kuaför Tayfun Ateşoğlu - UZMANTV
    http://www.uzmantv.com/uzman/kuafor-tayfun-atesoglu
    bu sitede adresi var çok ünlü bir kuaför işine yarayabilir
  • Uzunlardı, fönlü gibi duruyorlardı yataktan kalktığım gibi sokağa çıksam bile, sonra sınavlar geldi falan sıkıldım 3 numara yaptım.

SS'siz olmaz:

• baya uzatmıştım toplanıyordu gayet kolay ama sıkıldım kısalttırdım saçları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Uzunlardı, fönlü gibi duruyorlardı yataktan kalktığım gibi sokağa çıksam bile, sonra sınavlar geldi falan sıkıldım 3 numara yaptım.

SS'siz olmaz:

hocam naptın yaa gitmiş güzelim saç sana yakışıyomuş sarışın oldugundan kızları mıknatıs gibi çekersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Uzunlardı, fönlü gibi duruyorlardı yataktan kalktığım gibi sokağa çıksam bile, sonra sınavlar geldi falan sıkıldım 3 numara yaptım.

SS'siz olmaz:

hocam naptın yaa gitmiş güzelim saç sana yakışıyomuş sarışın oldugundan kızları mıknatıs gibi çekersin

Ya bozma moralimi
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.