Şimdi Ara

Saç Şekilleri..Saç düzleştirme,Wax ile yapılan saçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar ben bişeyi merak ediyorum dışarda sürekli görüyorum saçlar kuru görünümlü böyle piramit gibi yapıyorlar bunu nasıl yapıyolar bi fikri olan varmı wax ile olduğunu biliyorum ama benim saçlar dalgalı ne yaptım ne ettiysem o şekilde durmuyor bu saçın kendisiyle ilgili bir olaymı yoksa fön ile alakalımı bu tarz takılan yada bilgisi olan varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAhin -- 29 Kasım 2006; 11:38:51 >

Hanım Koş Tüfeğimi Getir
  • abi kuaföre gitcem 10 ytl olduğunu duydum ben bu işi kendim yapmak istiyorum hergün 10 ytl bayılırsam ayvayı yedim

Hanım Koş Tüfeğimi Getir
  • aslında daha kalıcı bir çözüm biliyorum bir kere denedim ve gerçekten her türlü dalgalı saç dümdüz yapılabiliyo ve ondan sonra o şekilleri yapmak çocuk oyuncağı fakat bu işlem saçlar kuruduğunda bozuluyo ama o çözümü 2 kere yaptığında bu konununda hallolduğunu duymuştum şimdi gelelim konuya saçlarını düzleştirmek isteyen arkadaşlar için
    1.Saç ürünleri satan bir yerden Perma losyonu almak(aslında bunun farklı bir adı vardı aklıma gelmiyor).bunun fiyatı 2 ytl civarı.
    2.Saçları geriye doğru güzelce bir fön çekmek
    3.Bu adımda losyonu saçlarınıza sürüyorsunuz(kokusu çok ağırdır)
    4.Losyonlu saçlarınızı poşet ile sarıp üzerini havlu ile tekrar sarıyorsunuz bu şekilde yaklaşık 45 dakika kadar kalıyo ve yıkıyosunuz
    5.Gözlerinize inanamıyacaksınız

• saçım kıvırcık çokta memnunum walla kalktıgım gibi geziyom hayatımda en fazla ilkokul 5 gibi 3-4 kere jole sürmüsümdür

hazır konu saçtan acılmsken benm saçım epey uzadıgı zaman az az kırılıyo hangi saç kremini önerirsiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnce telli saç için wax
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi olmuyor ya bi türlü yapamıyorum saçları o şekilde :D
    bunu osis mess up die ararsam bulursun çoğu erkek kuaföründe...

Orjinalden alıntı: hawk25

aslında daha kalıcı bir çözüm biliyorum bir kere denedim ve gerçekten her türlü dalgalı saç dümdüz yapılabiliyo ve ondan sonra o şekilleri yapmak çocuk oyuncağı fakat bu işlem saçlar kuruduğunda bozuluyo ama o çözümü 2 kere yaptığında bu konununda hallolduğunu duymuştum şimdi gelelim konuya saçlarını düzleştirmek isteyen arkadaşlar için
    1.Saç ürünleri satan bir yerden Perma losyonu almak(aslında bunun farklı bir adı vardı aklıma gelmiyor).bunun fiyatı 2 ytl civarı.
    4.Losyonlu saçlarınızı poşet ile sarıp üzerini havlu ile tekrar sarıyorsunuz bu şekilde yaklaşık 45 dakika kadar kalıyo ve yıkıyosunuz

Hocam şu dediğin yöntemi uygulasak ters bişey olmaz dimi aman diyim,saçlar uzun her sabah yıkamadan adam olmuyor,valla önümüz de kış hasta olacaz bu gidişle,senin yöntemi uygulasak kötü bişey yapmaz dimi saça berber yollarını göstertme bize

• önce fön yapıyosun ama fönün de fazlası saçı incelttiği için zararlı...sonra yukarda arkadaşın dediği gibi osis mess uop alıyosun..kırmızı kutu yağlı(ıslak) gösterir,gri kutusu kuru gösterir tabi onların fazla bi tutuculuğu yok..o yüzden bi de kafaya sprey basmanı öneririm...öyle manitalar gibi 10 saat uğraş dur..işim olmaz saçları çok uzatmam önceden osis kullanırdım ama spreysiz olmuyo şimdi dax aldım o daha tutucu..işim yok hatunlar gibi 10 saat ayna karşısında saç mı tarıcam..

tabi şekil verirken dikkatli ol..fazla abartma..bazısı çünkü saça şekil vercem diye kafasına da şekil vermeye kalkıyo hoş olmuyo haliyle..

• quote:

Orjinalden alıntı: kelli felli

quote:

aslında daha kalıcı bir çözüm biliyorum bir kere denedim ve gerçekten her türlü dalgalı saç dümdüz yapılabiliyo ve ondan sonra o şekilleri yapmak çocuk oyuncağı fakat bu işlem saçlar kuruduğunda bozuluyo ama o çözümü 2 kere yaptığında bu konununda hallolduğunu duymuştum şimdi gelelim konuya saçlarını düzleştirmek isteyen arkadaşlar için

Hocam şu dediğin yöntemi uygulasak ters bişey olmaz dimi aman diyim,saçlar uzun her sabah yıkamadan adam olmuyor,valla önümüz de kış hasta olacaz bu gidişle,senin yöntemi uygulasak kötü bişey yapmaz dimi saça berber yollarını göstertme bize

ters bişey olmaz gözlerine inanamıycaksın bir kere uyguladıktan sonra o sistemi 2 gün sonra tekrar yap daha kalıcı oluyo 6-7 ay götürür

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

önce fön yapıyosun ama fönün de fazlası saçı incelttiği için zararlı...sonra yukarda arkadaşın dediği gibi osis mess uop alıyosun..kırmızı kutu yağlı(ıslak) gösterir,gri kutusu kuru gösterir tabi onların fazla bi tutuculuğu yok..o yüzden bi de kafaya sprey basmanı öneririm...öyle manitalar gibi 10 saat uğraş dur..işim olmaz saçları çok uzatmam önceden osis kullanırdım ama spreysiz olmuyo şimdi dax aldım o daha tutucu..işim yok hatunlar gibi 10 saat ayna karşısında saç mı tarıcam..

tabi şekil verirken dikkatli ol..fazla abartma..bazısı çünkü saça şekil vercem diye kafasına da şekil vermeye kalkıyo hoş olmuyo haliyle..

hım bende o mess up var gri kutu kuru gösteriyo sanırım ama pek hoşuma gitmiyo bide kırmızısını alayım bakalım tşk ettim zeuscum burdada imdadıma koştun

• düz saç+ şekil öncesi yıkama+havaya kaldır saçları+waxla

quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

önce fön yapıyosun ama fönün de fazlası saçı incelttiği için zararlı...sonra yukarda arkadaşın dediği gibi osis mess uop alıyosun..kırmızı kutu yağlı(ıslak) gösterir,gri kutusu kuru gösterir tabi onların fazla bi tutuculuğu yok..o yüzden bi de kafaya sprey basmanı öneririm...öyle manitalar gibi 10 saat uğraş dur..işim olmaz saçları çok uzatmam önceden osis kullanırdım ama spreysiz olmuyo şimdi dax aldım o daha tutucu..işim yok hatunlar gibi 10 saat ayna karşısında saç mı tarıcam..

hım bende o mess up var gri kutu kuru gösteriyo sanırım ama pek hoşuma gitmiyo bide kırmızısını alayım bakalım tşk ettim zeuscum burdada imdadıma koştun

rica ederim..

• git ütünün altına yat sen...

geyik bi yana , sen kıvırcık saçlarını o şekle sokamazsın bunu kabullen...

hıı tabi çok yapmak istiyorsan büyük miktarda parayı gözden çıkarman lazım... git sağlam ünlü bir kuaföre yapıversin sana....

sonuçta senin doğal halin kıvırcık olmak , bunu düz yapmaya çalışma bence...

Saç köklerini kazıtıp yeniden saç ektirebilirsin buda bir çare
    ASUS P5PL2 LGA775 945PL DDR2 SATA LAN PCI.EXP anakart || P4 3.0 Ghz || 2x1Gb DDR RAM Kingston || 256mb Ati Radeon X550XT || LG DVD-WR || LG MULTI DVD-WR usb çıkışlı || 200GB HDD SeaGate || 17'' Philips 170S LCD || Logitech Mx517 Mouse || Creative İnspire 7+1
  • gerçeği dax çakması wax sanırım ama saçtan kolay kolay çıkmayan bi illettir o yapma gerek yok her zaman dandik jöleler daha iyi sonuç vermiştir
    İSteidğim gibi kuru görünümlü oluyor :) kalkık öyle tabi kirpği falan değil şekilli ,ama kuru görünümlü sana sırrını verebilirm ama birazdan saç tipiylede alakası var..herkes merak ediyor saçlarımı :D

Bak ben her sabah bi kere yıkarım saçımı.Önce Yık saçını güzelce bi şamp. la sabunda olur :P
    Sonra Hemen havluyla kurula sonra saç krutma makinası ile kurula iyice ama böyle bastırarak değil ,hem makinayı kullan hemde yukarı doğru kurut saçlarını,Yani saç kurutma Olayı bittiğinde saçların biraz havada olması lazım.neyse Sonra Orta seviyede saç kurutma mak. İle avucunada cok az jöle al hem makine ile yavaça sür..Sağına soluna sür... az az ama :D benim böyle Oluyor:Dinş. anlatabilmişimdişr

• quote:

Orjinalden alıntı: iskeletor

benim saçlar düz.. birazda seyrek...
    İSteidğim gibi kuru görünümlü oluyor :) kalkık öyle tabi kirpği falan değil şekilli ,ama kuru görünümlü sana sırrını verebilirm ama birazdan saç tipiylede alakası var..herkes merak ediyor saçlarımı :D

Bak ben her sabah bi kere yıkarım saçımı.Önce Yık saçını güzelce bi şamp. la sabunda olur :P
    Sonra Hemen havluyla kurula sonra saç krutma makinası ile kurula iyice ama böyle bastırarak değil ,hem makinayı kullan hemde yukarı doğru kurut saçlarını,Yani saç kurutma Olayı bittiğinde saçların biraz havada olması lazım.neyse Sonra Orta seviyede saç kurutma mak. İle avucunada cok az jöle al hem makine ile yavaça sür..Sağına soluna sür... az az ama :D benim böyle Oluyor:Dinş. anlatabilmişimdişr

doğru yöntem bende böyle yapıyorum
    ASUS P5PL2 LGA775 945PL DDR2 SATA LAN PCI.EXP anakart || P4 3.0 Ghz || 2x1Gb DDR RAM Kingston || 256mb Ati Radeon X550XT || LG DVD-WR || LG MULTI DVD-WR usb çıkışlı || 200GB HDD SeaGate || 17'' Philips 170S LCD || Logitech Mx517 Mouse || Creative İnspire 7+1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.