Şimdi Ara

Saç şekillendiricileriniz neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saç şekillendirici ürünler kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şuana kadar saçıma hiç jöle/wax tarzı bir ürün kullanmadım. Sadece ayda yılda bir Elidor 7/24 kullanıyordum elektriklenmesini engellemek için. Şimdi saçlarım biraz uzun. Kendi haline bırakınca saçma sapan şekillere girebiliyor rüzgardan. Saçları dökmeyen ve içinde doğal bileşenler bulunan bir şekillendirici var mı piyasada? Bir de kendi kullandıklarınızı ve artı/eksilerini yazarsanız sevinirim.

•  Saç şekillendiricileriniz neler ?
  • Schwarzkopf, TAFT Saç spreyi. MEGA Güçlü 5 numara, Kaşmir Dokunuşu Hergün duş alırım, çıktıktan sonra saçımı saç kurutma makinesiyle kuruturum, kabaca şekili veririm. Saç spreyiyle sabitlerim. Saçım çok uzun değil, kullandığım miktar da az. O yüzden asla bir bozulma olmaz. ( Kafam ıslanmadığı sürece ) Ama uzun saça belki wax gerekebilir, sadece sprey yetmeyebilir, bilmiyorum
  • yastık-ter-toz

gayet başarılı bir üçlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

Schwarzkopf, TAFT Saç spreyi. MEGA Güçlü 5 numara, Kaşmir Dokunuşu Hergün duş alırım, çıktıktan sonra saçımı saç kurutma makinesiyle kuruturum, kabaca şekili veririm. Saç spreyiyle sabitlerim. Saçım çok uzun değil, kullandığım miktar da az. O yüzden asla bir bozulma olmaz. ( Kafam ıslanmadığı sürece ) Ama uzun saça belki wax gerekebilir, sadece sprey yetmeyebilir, bilmiyorum

spreyi nereden alabiliriz bi de rüzgarda felan bozuluyormu? bende almayı düşünüyorum da
  •  Saç şekillendiricileriniz neler ?
    %100 DOĞAL

şaka tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

quote:

Schwarzkopf, TAFT Saç spreyi. MEGA Güçlü 5 numara, Kaşmir Dokunuşu Hergün duş alırım, çıktıktan sonra saçımı saç kurutma makinesiyle kuruturum, kabaca şekili veririm. Saç spreyiyle sabitlerim. Saçım çok uzun değil, kullandığım miktar da az. O yüzden asla bir bozulma olmaz. ( Kafam ıslanmadığı sürece ) Ama uzun saça belki wax gerekebilir, sadece sprey yetmeyebilir, bilmiyorum

spreyi nereden alabiliriz bi de rüzgarda felan bozuluyormu? bende almayı düşünüyorum da

Benim kullandığımı alırsan bozulmuyor 5 numara en serti işte. Her büyük markette bulabilirsin.. 8- 10 lira arasinda bir fiyati var. Ama jöle gibi kullanılmaz sprey, kafana bocalarsan apaçi gibi gözükürsün. Zamanla alıştıkça hiçbirşey sürmemiş gibi bir havada olur saçların hem doğal hem şekilli

Birde spreyli kafaya sonraki gün sprey sıkılmaz, iğrenç yapış yapış olur. Kullanmadan önce mutlaka duş alacaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 4 Eylül 2011; 15:58:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ EKİMİ SONUÇLARI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

quote:

Benim kullandığımı alırsan bozulmuyor 5 numara en serti işte. Her büyük markette bulabilirsin.. 8- 10 lira arasinda bir fiyati var. Ama jöle gibi kullanılmaz sprey, kafana bocalarsan apaçi gibi gözükürsün. Zamanla alıştıkça hiçbirşey sürmemiş gibi bir havada olur saçların hem doğal hem şekilli

Birde spreyli kafaya sonraki gün sprey sıkılmaz, iğrenç yapış yapış olur. Kullanmadan önce mutlaka duş alacaksin

anladım hocam saol aydınlattığın için, bugün yarın alırım bi tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

yastık-ter-toz

gayet başarılı bir üçlü

• Saç kurutma makinesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SalvatoreWamp

Saç kurutma makinesi..

+

+

• benim saçlar hep kısa kesim ama şu duştan sonra kabarma olayı çözecek bi krem falan bi şey söyleseniz çok makbule geçer. hakikaten bakamıyorum tipime saçlar kabarınca çok itici oluyor
  • TAFT Saç köpüğü
  • Böyle bir saçım olsun isterdim.

• GÖT2B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to_se -- 4 Eylül 2011; 18:34:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.