Şimdi Ara

saç nasıl çabuk uzar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saç nasıl çabuk uzar bilgisi olan varmı arkdaşlar yorumlarınızı yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z1PP0 -- 13 Şubat 2010; 16:07:52 >

• suda çabuk uzar
  • günlerden cumartesı bende ewde oturmuş saçlar nasıl uzar onu merak ediyorum ne acaip bi insan oldumya
  • okuldan uyarı geldi bende yeni kestirdim çok kötü duruyor kısa saç banada laım pratik öneriler
  • Su
  • ne kadar yıkarsan o kadar hızlı çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakallarım ne zaman çıkar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yorumları okdudum'da linkten acaba islakmi tutmak gerekıyor yoksa bolbol yikamakmi -
  • Aşırı yıkamakta zararlıdır tam kurulamadan dışarıya çıkma hasta olursun + migrene bile çevirebilir ilerde
    sabah kalkınca birde akşam yıka yeterlidir ben öyle yapıyorum zorunluluktan çabuk yağlanıyor
  • Her ün yıkamak iyi değildir benimki 2 gün sonunda yağlanıyo 3. gün yağlı oıluyo onun için 2 günde bir yıkıyorum saçlar da ortlama ayda 1 cm uzar bunu artırmanın yolu var mı bilmiyorum :S saçını ne ile yıkıyosun peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

Her ün yıkamak iyi değildir benimki 2 gün sonunda yağlanıyo 3. gün yağlı oıluyo onun için 2 günde bir yıkıyorum saçlar da ortlama ayda 1 cm uzar bunu artırmanın yolu var mı bilmiyorum :S saçını ne ile yıkıyosun peki

ayda 1cm'den fazladır yanlışın var. head shoulders kepeğe karşi etkili mentollu
  • banada lazım formülü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertoxin

suda çabuk uzar

soğanmı lan bu
  • Yılan yağı ve Bâdem yağı..

Ayrıca pirinç pilavı saçları çabuk uzatmada yardımcı.Eğer evde küvet varsa günde 1 saat oturuun içinde
  • sonuç alan varmi şunu denedim çabuk uzadi diyen
  • vericen kutsalı vericen kutsalı
  • bol yıka , ıslak bırak , pirinç pilavı ye . Başka öneriler varsa bende merak ediyorum :)
  • taramak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Eğer evde küvet varsa günde 1 saat oturuun içinde

hertaftaki saçlar uzamasın sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z1PP0 -- 13 Şubat 2010; 17:08:22 >
  • app Aynı sorun bende de var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.