Şimdi Ara

Şaç jölemi değiştirmek istiyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muzo2000

hobby kullaniyorum normalde ben 4-5 mlyon osis 20-22 mi?

saçına ahım şahım önem vermiyosan oha.gifi öneririm
    Bi saçına bakmayan kalktığı gibi sokağa fırlayanlar var
    Bi saçına şekil verenler var
    Bi saçını yapmak için dakikalarını harcayanlar var
    Bi de Osis kullananlar var
    Profesyonelce aşırı güzel saç şekillendirmeyi düşünüyorsan osis derim.Asla jöle kullanmam

• bencede osis cok ıyı ama ıste fazla sac doktu bende o yuzden bıde mavı daxı denıyım dıyorum dogal gorunum ve orta tutuculuk dıo acıklamasında, 1-2 ay bıde onu surelım sacımıza bakalım
  • aga en güzeli elidor 7 /24
    dax çok yağlı gösterir saçı
    hoby moby de taş gibi yapar
  • taft kullaniyorum
  • 2 sene sonra "sacim dokuluyo...ne yapayim??" diye topik acarsin...
  • osis yapış yapış olabiliyor elini kolonu çok sokarsan saçına,ve ayrıca en geç 2-3 güne yıkamanızı tavsiye ederim(her gün duş alma şansı olmayan arkadaşlara) Çünkü saçın yapısını baya bozuyor,kırıklarla ve dökülmelerle uğraşıyorsunuz
    Az jöle sürenlere de şampuan olarak Head&Shoulders serisinden mavisini tavsiye ederim

Tüm msjlarım marka tanıtımı gibi oldu,reklam için ücret talep edicem
  • mavı dax kullanan var mı?
  • Egoist kullanıorum.. Ekonomik + Kaliteli.. Ama Dediklerinzden SOnra dax ve osis i denicem..
  • Saçlar dökülmeye başlayınca Jöleyi orta okulda bıratım........Ama şimdi buna oyle bi aliştim ki saçima bir gün jöle sürsem rahatsız hissediyorum kendimi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: thereasun

taft kullaniyorum

aynen çokda memnunum
  • ya bana yurt dışından osis getirmişti evde duruodu öle hiç kullanmadım şimdi senin yazdıklarını okuyunca baktım üstünde mess-up ve osis yazıo arkadaşım anlatmıştı bunu saç kurutma makinasına tut ilk önce sonra saçlarına sür falan pek ii dinlememiştim o zaman

nası uygulaması bi yardımcı olda kullanmaya başlim 3-4 tane var

quote:

Orjinalden alıntı: Nasty!

osis yapış yapış olabiliyor elini kolonu çok sokarsan saçına,ve ayrıca en geç 2-3 güne yıkamanızı tavsiye ederim(her gün duş alma şansı olmayan arkadaşlara) Çünkü saçın yapısını baya bozuyor,kırıklarla ve dökülmelerle uğraşıyorsunuz
    Az jöle sürenlere de şampuan olarak Head&Shoulders serisinden mavisini tavsiye ederim

• hiçbir saç bakım ürününe 25m vermem(kel kalırsam iş değişir ilaca veririm)
    neyse ama bu benim pintiliğimden sanırım çünkü şunu tespit ettim tip ten sonra dış görünüşte en önemli etken saç...giysiden bile daha önce geliyor bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: diegoforlan

ya bana yurt dışından osis getirmişti evde duruodu öle hiç kullanmadım şimdi senin yazdıklarını okuyunca baktım üstünde mess-up ve osis yazıo arkadaşım anlatmıştı bunu saç kurutma makinasına tut ilk önce sonra saçlarına sür falan pek ii dinlememiştim o zaman

quote:

osis yapış yapış olabiliyor elini kolonu çok sokarsan saçına,ve ayrıca en geç 2-3 güne yıkamanızı tavsiye ederim(her gün duş alma şansı olmayan arkadaşlara) Çünkü saçın yapısını baya bozuyor,kırıklarla ve dökülmelerle uğraşıyorsunuz

bi tane alırım
    Direk KURU saça uyguluyosun...İster fön çekerken saçına sürüyosun istersen eline yaydıktan ve saçına şekil verdikten sonra fön çekiyosun.Avucunun içine bayağı az miktarda sürüp diplerinden başlayıp istediğin şekli veriyorsun.Aslında fön çekmeye de özellikle gerek yok,zaten böyle ıslak ya da nemli birşey değil,lifli bir yapısı var,saçın rengini değiştirmiyor

• çok teşekkür ederim deneyip görelim bakalım

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: diegoforlan

ya bana yurt dışından osis getirmişti evde duruodu öle hiç kullanmadım şimdi senin yazdıklarını okuyunca baktım üstünde mess-up ve osis yazıo arkadaşım anlatmıştı bunu saç kurutma makinasına tut ilk önce sonra saçlarına sür falan pek ii dinlememiştim o zaman

quote:

bi tane alırım
    Direk KURU saça uyguluyosun...İster fön çekerken saçına sürüyosun istersen eline yaydıktan ve saçına şekil verdikten sonra fön çekiyosun.Avucunun içine bayağı az miktarda sürüp diplerinden başlayıp istediğin şekli veriyorsun.Aslında fön çekmeye de özellikle gerek yok,zaten böyle ıslak ya da nemli birşey değil,lifli bir yapısı var,saçın rengini değiştirmiyor

• çabuk bitiyor mu bari bu Osis ? Öğrenci adamız zaten hafta başı 20 Lira bayıLmayaLım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrdurden

Saçlar dökülmeye başlayınca Jöleyi orta okulda bıratım........Ama şimdi buna oyle bi aliştim ki saçima bir gün jöle sürsem rahatsız hissediyorum kendimi....

evet aynen bende de bu durum var. okullar kapanmadan 2 ay önce falan jöle sürmeye son verdim. artık jöle sürmek bana kroluk gibi geliyor valla ne yalan söyliyim. yani sürdüğümde çok abes hissediyorum kendimi. alıştım böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arf* -- 24 Eylül 2006; 19:53:36 >
  • Egosite güzel valla
  • Birkaç ay önce Bim'den kampanyalı diye "L'oreal FX Studio Eriyen jöle" almıştım. Bayağı memnun kaldım. Çok ilginç bir jöle. Sürüyorsunuz bir zaman sonra eriyip gidiyor ama saçınızın şekli bozulmuyor. Tek sorun aynısından tekrar bulamıyorum. Bim'de bitmiş
  • yarım limon
  • Ben 1yıldır neredeyse hiç jöle kullanmıyom.
    malum 19 yaşında saçlar seyrelince

Ama fönle güzel şekil weriyom yani + limon suyu öneririm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.