Şimdi Ara

saç için çam yağı kullanan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • saç dökülmesi için çam yağı kullanan var mı işe yarıyor mu?

• saçlarım uzun bu aralar acayip dökülme var saçlarımda sanırım mevsim değişikliğinden olsa gerek herşeyi denedim fakat durduramadım pek bi etkisi olucağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmallScreaM

saçlarım uzun bu aralar acayip dökülme var saçlarımda sanırım mevsim değişikliğinden olsa gerek herşeyi denedim fakat durduramadım pek bi etkisi olucağını sanmıyorum

çam yağınıda denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

çam telebentin mi onu soruyosan bir kere kullandım, saç tellerini kalınlaştırdığı söyleniyor. tavsiye ederim işe yarıyor.

yok be karşim çam terebentin,badem yağı,bilmem ne otu falan kuzenim çok kullandı saçım dökülmesin diye dahada beter ettiler adamın saçı uzamıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

çam telebentin mi onu soruyosan bir kere kullandım, saç tellerini kalınlaştırdığı söyleniyor. tavsiye ederim işe yarıyor.

yok be karşim çam terebentin,badem yağı,bilmem ne otu falan kuzenim çok kullandı saçım dökülmesin diye dahada beter ettiler adamın saçı uzamıyor

geçicen onu barcelino diye bir yağ karışımı var. 6 ay düzenli kullansın bakarım noluyor. sen ne kadar vitamin alırsan al saça emilim az oluyor bunu bakımlarla tamamlayınca uzaması hızlanır. denenmiştir görülmüştür kanıtlanmıştır %100 emindir. emin değil ayşedir gerekirse fatmadır yıldıraydırrrrr. kısacası bakım yap

kendimi tutamadım

Allaha şükür benim saçlarım çok güzeller dümdüzde kuzenin problemi işte en sonunda minoxil kullanıyor o kesti dökülmeyi ama bırakınca yine dökülüyor o ayrı

• arkadaşlar ben kullandım bemde 6 paket kulandm hiç bir şeye yaramıyor boşa kullanmayın paranıza yazık olmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz saç için şampuan önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.