saç dökülmesi için çam yağı kullanan var mı işe yarıyor mu?
saçlarım uzun bu aralar acayip dökülme var saçlarımda sanırım mevsim değişikliğinden olsa gerek herşeyi denedim fakat durduramadım pek bi etkisi olucağını sanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: SmallScreaM
saçlarım uzun bu aralar acayip dökülme var saçlarımda sanırım mevsim değişikliğinden olsa gerek herşeyi denedim fakat durduramadım pek bi etkisi olucağını sanmıyorum
çam yağınıda denediniz mi?
quote:
Orijinalden alıntı: RancStone
çam telebentin mi onu soruyosan bir kere kullandım, saç tellerini kalınlaştırdığı söyleniyor. tavsiye ederim işe yarıyor.
yok be karşim çam terebentin,badem yağı,bilmem ne otu falan kuzenim çok kullandı saçım dökülmesin diye dahada beter ettiler adamın saçı uzamıyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
quote:
çam telebentin mi onu soruyosan bir kere kullandım, saç tellerini kalınlaştırdığı söyleniyor. tavsiye ederim işe yarıyor.
yok be karşim çam terebentin,badem yağı,bilmem ne otu falan kuzenim çok kullandı saçım dökülmesin diye dahada beter ettiler adamın saçı uzamıyor
geçicen onu barcelino diye bir yağ karışımı var. 6 ay düzenli kullansın bakarım noluyor. sen ne kadar vitamin alırsan al saça emilim az oluyor bunu bakımlarla tamamlayınca uzaması hızlanır. denenmiştir görülmüştür kanıtlanmıştır %100 emindir. emin değil ayşedir gerekirse fatmadır yıldıraydırrrrr. kısacası bakım yap
kendimi tutamadım
Allaha şükür benim saçlarım çok güzeller dümdüzde kuzenin problemi işte en sonunda minoxil kullanıyor o kesti dökülmeyi ama bırakınca yine dökülüyor o ayrı
arkadaşlar ben kullandım bemde 6 paket kulandm hiç bir şeye yaramıyor boşa kullanmayın paranıza yazık olmasın.