Arkadaşlar benim saçlar acayip kabarıyo bende bi arkadaşımda braun'un vardi bi deneyim dedim bi denedim harika sonuçlar aldım süper bişi de arkadaş geri vermek durumunda kaldim onun çünkü cihaz bende almaya karar verdim yoksa olmicak sürekli alip duruyorumda çok pahalı arkadaşın ürünü 150 ytl ye aldım diyo 6 ay önce bakdım philips gibi markalarinda varda sizce hangisi iyi 50 60 ytl ye alim bişi diyorum philips gördüm 45 ytl acaba onun gibi yaparmi diye ikilemdeyim bilen kullanan varsa bi öneri yapsın ya alıcam acil yoksa dışarı adımımı atamıyorum bide uzatcam saçlari dahada ilerde lasım olcak. süper duruyo walla yoksa fönle mönle şekil almıyo benim saçlar
Braun ES2 üstüne tanımam :=))
bende philips var 40 liraya almıştım gayette memnunum. Fakat ısı kontrolü olmadığı için biraz tehlikeli oluyor.
Ucuz arıyorsan Sinbo SHD-2677 iyidir. Para sorun değil dersen Braun bak. Sinbo Fiyat - performans bakımından iyidir.
yine o zaman braun mu alacaz yaw güwenemiyorum başkalarina saçlarım cok önemli ya yakarız felan
yarin gideyim braun'un en son çıkanını alayim o zaman yaw napim arkadaşlar son bi versiyonu çıkmiş sanırım
Arkadaşlar bu braun'un son versiyon en son çıkan düzleştirici modelini yazabilirmisiniz sitesine bakdım göremedim yarın gidip alayım bare taksitle
çok pahalı olmasın , ucuzada kaçmasın dıyorsan; hem fıyat iyi hem kalıtelı olsun ıstıyorsan fakir dıyorum..
saç için kullanılan aletler için en iyi marka "remington" markasıdır..onunda çeşitlerine bak derim
saçı belki her düzleştirici düzleştirir fakat saça ne kadar az hasar verdiğide önemlidir..aklında olsun
Kardeşim braun u var. Sıcaklık ayarlı falan. Özendim saçlarımı uzatıyorum Tavsiye edrim
Kardeşim Braun ES2 kullanıyor, memnun. Ekranı falan var.
herkes braun diyor yaw baya bi kalite bi marka onu alıcaz sanırım yarın gidip bakayim
quote:
Orjinalden alıntı: CaNeRR
herkes braun diyor yaw baya bi kalite bi marka onu alıcaz sanırım yarın gidip bakayim
Remington demekteyim hala büyük bir inatla
Philips kullanıorum gayette memnunum iddaa 'dan tutturduğum parayla almıştımda :) Benim saçlar dalgalı aslında ama bi kere düzleştirici tutuyorum ne kabarıklık ne birşey sonra fönle ayarlıyorum. ben utanıyordum düzleştirici kullandığımı söylemeye meğer kullanan ne çok erkek varmış Kendimi iyi hissettim walla :D Ama şimdi saçlar gitti okuldan kestirttiler
quote:
Orjinalden alıntı: 0zan35
Philips kullanıorum gayette memnunum iddaa 'dan tutturduğum parayla almıştımda :) Benim saçlar dalgalı aslında ama bi kere düzleştirici tutuyorum ne kabarıklık ne birşey sonra fönle ayarlıyorum. ben utanıyordum düzleştirici kullandığımı söylemeye meğer kullanan ne çok erkek varmış Kendimi iyi hissettim walla :D Ama şimdi saçlar gitti okuldan kestirttiler
neden utanıyordun ki..kabarık saç gerçekten kötü oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: 0zan35
utancak bişi yok yaw cok doğal dostum ben kullanıyosam artık mecbur napim
quote:
Orjinalden alıntı: elif1907
quote:
Remington demekteyim hala büyük bir inatla
internet sitesinden araştırdım kalite bi ürüne benziyo ama benim aklim braunda ya
quote:
saç için kullanılan aletler için en iyi marka "remington" markasıdır..onunda çeşitlerine bak derim
saçı belki her düzleştirici düzleştirir fakat saça ne kadar az hasar verdiğide önemlidir..aklında olsun
remington
quote:
Orjinalden alıntı: __ToLPoW__
quote:
remington
biliyomusun dostum bu markayi?
Braun kadar kalitemi
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: __ToLPoW__
quote:
remington
biliyomusun dostum bu markayi?
Braun kadar kalitemi
arkadaşım bir bayan olarak hemde hem remington hemde philips kullanan bir kişi olarak öneriyorum bu markayı