Şimdi Ara

Saç Düzleştirici Maşa Alıcam Hangisi en iyisi bi bakıverin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
15.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim saçlar acayip kabarıyo bende bi arkadaşımda braun'un vardi bi deneyim dedim bi denedim harika sonuçlar aldım süper bişi de arkadaş geri vermek durumunda kaldim onun çünkü cihaz bende almaya karar verdim yoksa olmicak sürekli alip duruyorumda çok pahalı arkadaşın ürünü 150 ytl ye aldım diyo 6 ay önce bakdım philips gibi markalarinda varda sizce hangisi iyi 50 60 ytl ye alim bişi diyorum philips gördüm 45 ytl acaba onun gibi yaparmi diye ikilemdeyim bilen kullanan varsa bi öneri yapsın ya alıcam acil yoksa dışarı adımımı atamıyorum bide uzatcam saçlari dahada ilerde lasım olcak. süper duruyo walla yoksa fönle mönle şekil almıyo benim saçlar

• Braun ES2 üstüne tanımam :=))
  • bende philips var 40 liraya almıştım gayette memnunum. Fakat ısı kontrolü olmadığı için biraz tehlikeli oluyor.
  • Ucuz arıyorsan Sinbo SHD-2677 iyidir. Para sorun değil dersen Braun bak. Sinbo Fiyat - performans bakımından iyidir.
  • yine o zaman braun mu alacaz yaw güwenemiyorum başkalarina saçlarım cok önemli ya yakarız felan
  • yarin gideyim braun'un en son çıkanını alayim o zaman yaw napim arkadaşlar son bi versiyonu çıkmiş sanırım
  • Arkadaşlar bu braun'un son versiyon en son çıkan düzleştirici modelini yazabilirmisiniz sitesine bakdım göremedim yarın gidip alayım bare taksitle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi ustura jileti hangisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok pahalı olmasın , ucuzada kaçmasın dıyorsan; hem fıyat iyi hem kalıtelı olsun ıstıyorsan fakir dıyorum..
  • saç için kullanılan aletler için en iyi marka "remington" markasıdır..onunda çeşitlerine bak derim

saçı belki her düzleştirici düzleştirir fakat saça ne kadar az hasar verdiğide önemlidir..aklında olsun
  • Kardeşim braun u var. Sıcaklık ayarlı falan. Özendim saçlarımı uzatıyorum Tavsiye edrim
  • Kardeşim Braun ES2 kullanıyor, memnun. Ekranı falan var.
  • herkes braun diyor yaw baya bi kalite bi marka onu alıcaz sanırım yarın gidip bakayim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

herkes braun diyor yaw baya bi kalite bi marka onu alıcaz sanırım yarın gidip bakayim

Remington demekteyim hala büyük bir inatla
  • Philips kullanıorum gayette memnunum iddaa 'dan tutturduğum parayla almıştımda :) Benim saçlar dalgalı aslında ama bi kere düzleştirici tutuyorum ne kabarıklık ne birşey sonra fönle ayarlıyorum. ben utanıyordum düzleştirici kullandığımı söylemeye meğer kullanan ne çok erkek varmış Kendimi iyi hissettim walla :D Ama şimdi saçlar gitti okuldan kestirttiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0zan35

Philips kullanıorum gayette memnunum iddaa 'dan tutturduğum parayla almıştımda :) Benim saçlar dalgalı aslında ama bi kere düzleştirici tutuyorum ne kabarıklık ne birşey sonra fönle ayarlıyorum. ben utanıyordum düzleştirici kullandığımı söylemeye meğer kullanan ne çok erkek varmış Kendimi iyi hissettim walla :D Ama şimdi saçlar gitti okuldan kestirttiler

neden utanıyordun ki..kabarık saç gerçekten kötü oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: 0zan35

Philips kullanıorum gayette memnunum iddaa 'dan tutturduğum parayla almıştımda :) Benim saçlar dalgalı aslında ama bi kere düzleştirici tutuyorum ne kabarıklık ne birşey sonra fönle ayarlıyorum. ben utanıyordum düzleştirici kullandığımı söylemeye meğer kullanan ne çok erkek varmış Kendimi iyi hissettim walla :D Ama şimdi saçlar gitti okuldan kestirttiler

utancak bişi yok yaw cok doğal dostum ben kullanıyosam artık mecbur napim

• quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

quote:

herkes braun diyor yaw baya bi kalite bi marka onu alıcaz sanırım yarın gidip bakayim

Remington demekteyim hala büyük bir inatla

internet sitesinden araştırdım kalite bi ürüne benziyo ama benim aklim braunda ya

• quote:

saç için kullanılan aletler için en iyi marka "remington" markasıdır..onunda çeşitlerine bak derim

saçı belki her düzleştirici düzleştirir fakat saça ne kadar az hasar verdiğide önemlidir..aklında olsun

remington
  • quote:

Orjinalden alıntı: __ToLPoW__

quote:

saç için kullanılan aletler için en iyi marka "remington" markasıdır..onunda çeşitlerine bak derim

remington

biliyomusun dostum bu markayi?

Braun kadar kalitemi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: __ToLPoW__

quote:

remington

biliyomusun dostum bu markayi?

Braun kadar kalitemi

arkadaşım bir bayan olarak hemde hem remington hemde philips kullanan bir kişi olarak öneriyorum bu markayı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.