Şimdi Ara

SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ KULLANAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Okul bu sene feci açık veriyor,(aman nazar değmesin maşallah).

Ee saçlar uzadı değerlendireyim diyorum.Bi saç düzleştiricisi almak istiyorum.Fakat fiyatları çok pahalı,yani 50 kağıt bile veremem bi saç düzleştiriciye.Çünkü saçlarım her zaman uzun olmuyor hem de sık sık kullanmıyorum.
    Fiyatları araştırdım biraz 20-30 liraya varda onların saçı mahvetme gibi bir ihtimali var mı? Ne gibi zarar verebilir saça?

Öneri bekliyorum efenim.

• ben saçları uzattığım zaman kullanıyorum bazen.Kuzenimde var alıyorum ondan.Gerçekten çok kral oluyor.Yani benim saçımda sorun yok ama bu saç düzleştiriciler saçlara zarar veriyormuş dökülme vs. vs.

Fan Club

Kissing. Shoes. Grace. Beryllium clock. Half human. Who am I? Eye of harmony. Nice everybody hate me !
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangunes

ben saçları uzattığım zaman kullanıyorum bazen.Kuzenimde var alıyorum ondan.Gerçekten çok kral oluyor.Yani benim saçımda sorun yok ama bu saç düzleştiriciler saçlara zarar veriyormuş dökülme vs. vs.

Anladım,peki ne gibi bi sürede saç dökülmesi falan ortaya çıkar biliyor musunuz?

quote:

DüzLeştirici Fön Makinası Kadar KaLiteLi Yapmıyor Be Hacı Ben Hepsini KuLLandım Hatta DüzLeştiriciyi Teyzemin Kızından ALmıştım(15 MiLyonLuk ) Hiçbir Sorun FaLan Yapmadı xD

Fön makinasıyla yapamıyorum maalesef 15 liralık kullandında kaç kere kullandın?

• 1 Seneden FazLaHaLa Duruyor KuLLanıyorum x)

Fan Club

Kissing. Shoes. Grace. Beryllium clock. Half human. Who am I? Eye of harmony. Nice everybody hate me !
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH

1 Seneden FazLaHaLa Duruyor KuLLanıyorum x)

Vaaay peki saçında bi yıpranma,bozulma,dökülme falan var mı?
  • Açıkçası Saçımın İçine EttiHiç KuLLanmasam Daha İyi (: Fön Makinesini Ondan KuLLan Diyorum Daha Az Yıpratıyor Ve Daha KaLiteLi Görünüm SağLıyor xDDD KuLLanamıyorum Diyorsun Ama İLk BaşLarda Ters GeLiyor 2-3 Kere Yaptıkdan Sonra İnsan ELi ALışıyor Gözün KapaLı Yapıyorsun.. x)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRHTH -- 18 Ocak 2010; 19:33:22 >

Fan Club

• quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH

Açıkçası Saçımın İçine EttiHiç KuLLanmasam Daha İyi (: Fön Makinesini Ondan KuLLan Diyorum Daha Az Yıpratıyor Ve Daha KaLiteLi Görünüm SağLıyor xDDD KuLLanamıyorum Diyorsun Ama İLk BaşLarda Ters GeLiyor 2-3 Kere Yaptıkdan Sonra İnsan ELi ALışıyor Gözün KapaLı Yapıyorsun.. x)

Anladım... Teşekkürler

Orijinalden alıntı: f_b_

bende kulanıorumm..benımkı simbo hepsi yıpratıo sacı... sacın ince tellı ise pek fazla sık kullanma derım.. ben bıkac sene once 20 lıraya almıstım..hala duruo..kullanıorum arada..

Teşekkürler...
    Uzun yollardan geçmeden
    Rahatlığı elde eden
    Daima gülmüşümdür onların
    Saçma hayallerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrefemir

bizim tanıdık bimden aldığıyla sacını bi kere düzleştirdi taradığı zaman belli noktalarından sacının yandıgını farketti tavsiye etmiyorum

Hocam zaten baştan hata yapmış zaten bim den alınır mı
  • heralde benden daha çok kullanan yoktur tavsiye etmiyorum tabiki çok ciddi dökülme var ve saç çok yanıyor....tutup biraz zorlasan kopacak hale geliyor.....fön makinası hem daha kaliteli iş çıkartır hemde çok daha az zarar verir saça...ama onunda zorluğu sesi ve fön tarağı vs. gibi zorlukları olması.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.