Şimdi Ara

saç dökülmesini engelleyen ürün satanlara inanmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar az önceki konumda yanlış birşey olmamasına ragmen kilitlenndi bende yanlış olabilcegim durumları degiştirdim

forumda eczanelerde internette aslısız bir sürü ürün satılıyor. bu ürünlere inanıp paranızı kaptırmayın. 2 tane ilaç var biri minoxidil digeri finasterid. bu ürünler fda dan saç çıkardıklarına dari onay olmışlardır. başkada ürün-ilaç yoktur amerikan goda ve ilaç bakanlıgından onay alan.

türkiyede minoxidil içeren bir ilaç yok ama USA de ve bütün avrupa üülkelerinde var. finasterid ise propecia denilen bir hap. Eczanelerde bulunur. erkek tipi yani genetik dökülme yani erkeklerin yüzde 80 ninin kelliginini sebebi olan dökülmeye endike olarak sadece bu iki ürün kanıtlanmıştır. geri kalanlar ise dandik kurumların para karşılıgında onayladıgı saçmalıklardır.

saçınız dökülüyorsa yapmanız gereken ilk şey stres yapmadan saç dökülmesinini sebebini ögrenmek üzere bir DERMATOLOG a görünmek olmalıdır. eger dökülmeniz erkek tipi ise minoxidil ve finasterid maddesi hakkında doktorununuzdan bilgi alın ve kullanmaya başlayın.

bütün doktorların söyleyecegi budur. tamamı minoxidili öneriri. bir kısmı yanetkileri oldugu için finasterid hapını önermez. bir kısmı ise anlaşmalı oldugu shenmin vs. gibi dandik ürünleri önerir.

sakın eczacılara pazarlamacılara uyup bu işe para saymaya başlamayın çünkü bu olay doktorun bilecegi bir iştir. 6 yıl egitim alıp günde 50 hasta bakan doktorlarımız varken tek amacı para kazanmak olan eczacı ve daha kötüsü sadece kendi malını övmek ve satmak olan pazarlamacılara kanmayın. Önce doktora gidin konuşun sonra eczacınızla görüşüp fikir alın daha sonra kendinizde araştırın ve buldugunuz fikirleri yine doktorunuzla görüşün.

bu konu şahsi degildir insanları bilgilendirme amaçlıdır. bioxcin-restorex-shenmin-crescine-loreal-bilmem ne losyon-bilmem ne şampuna takılmadan en dogru çözümü bulabilmeniz için açtım.

bu arada
    bazılarınızın bildigi gibi Necessa®i arkadaşımız saç dökülmesi için bir set satmaktadır ve seti satarken fda onaylıdır demektedir. bu yanlışı düzeltiyim eger kastettigi fda Amerikan gıda ve ilaç bakanlığı ise bu kurumdan onay aldıgı kesinlikle YALANDIR. FDA bu güne kadar 2 ürüne onay vermiştir biri minoksidil etken maddesi digeri finasterid etken maddesi. bunun dışındaki ilaçlar yada ürünler fda dan saç çıkarttıgı belgesi alamamıştır. bunuda size yanılmamanız için bildiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalcaner2 -- 4 Eylül 2008; 20:59:58 >

• Burada eczacıları karalamanın anlamı yok.

Mantıklı bir insansan zaten doktor onayıyla gelirsin eczaneye.
  • quote:

Burada eczacıları karalamanın anlamı yok.

Mantıklı bir insansan zaten doktor onayıyla gelirsin eczaneye.

aynen öyle haklısın az önceki mesajda sanırım yanlış anlattım. ama bu konuda asıl uzmanlar doktorlardır. eczacılarda biraz daha maddiyat girdigi için yanıltıcı şeyler söylenebiliyor insana. tabi işin içinde çok dürüst eczacılarda var.

dedigim gibi önce doktor sonra eczacı ve bilimsel kaynaklar.
  • bu konumun kilitlenmesini istemiyorum az önceki konumda haksız yere kilitlendi ben satıcı degilim asla marka önermem. insanların yanılmasını engellemek isterim. nasıl bazı arkadaşlar şu siteden alışveriş yapmayn şu ekran kartını alayın diyorlarsa bende o şekilde bir uyarı yapmak istedim.
  • Şimdi öyle bir anlatmışsın ki, tek amacı para kazanmak olan eczacı ya inanmayın diyorsun.

Burada bir genelleme var. Sanki her doktor sütten çıkmış ak kaşık. Öyle doktorlar varki eczaneye gelip ben hastalarımı sana yönlendirecem, senden ilaç almalarını sağlayacağım, ama sende beni göreceksin diyen o kadar 6 yıl eğitim almış doktorumuz varki.

Neyse, benim önerebileceğim yegane ilaç bioxcin dir, (Şampuan+ serum) yan etkisi yoktur. İçerisindeki keratin lifleriyle sağlıklı saçlar elde edebilirsiniz.
  • her doktor tabiki sütten çıkmış ak kaşık degil komisyon aldıgı ürünleri önerenler çok

quote:

Neyse, benim önerebileceğim yegane ilaç bioxcin dir, (Şampuan+ serum) yan etkisi yoktur. İçerisindeki keratin lifleriyle sağlıklı saçlar elde edebilirsiniz.

benim kesinlikle önermeyecegim bir ürün. erkek tipi dökülmede etki bile etmez. asla değmez. eczacılar geri dönüşlerin iyi oldugunu söylüyor ama inanmıyorum. sebebi iste tahminimce iyi reklam. bu sebeple insanlar alıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

her doktor tabiki sütten çıkmış ak kaşık degil komisyon aldıgı ürünleri önerenler çok

quote:

benim kesinlikle önermeyecegim bir ürün. erkek tipi dökülmede etki bile etmez. asla değmez. eczacılar geri dönüşlerin iyi oldugunu söylüyor ama inanmıyorum. sebebi iste tahminimce iyi reklam. bu sebeple insanlar alıyor.

Neden etki etmesin. Bitkisel bir ilaç ayrıca içersinde kafein de ( az miktarda) bulunuyor ve bu saçların çıkmasında önemli rol oynayan bir etken.

Zaten piyasadaki şampuan+serumların kısa zamanda saç çıkaracağı söylenmiyor ki en az 2 ay kullanım öngörülüyor.

Bioxcinin içeriğide çok zengin ha her saç tipine uygun değil ancak yapılan araştırmalarda %70-75 civarı verim elde ediliyor ki bu azımsanacak bir rakam değil.

Ama siz yinede memnun değilim derseniz ikinci alternatif, nizoral.

Buda çok etkili bir şampuan uygulanma süresi yaklaşık yani yeni saçların çıkma süresi 2 ay dan fazladır.

Tabi bu tür ilaçlar tek başına etkide etmeyebilir. Bu ilaçların asıl amacı saçların onarılması ve yeni saçların çıkmasına ortam sağlamasıdır.

Zaten bu tür ilaçlar tedavinin bir kısmını oluşturur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bioxcin tek başına birşey yapmaz. yüzde 75 kesinlikle yalandır. bir tek kafeine bel bağlamak akıl karı degil. benim beklentilerimi o fiyatla asla karşılamaz.

param bol saçım dökülsün ama biraz kalınlaşsın diyenler kullanmalı.

nizoral ise yağlı saçlar içni tam bir nimet olur ama kuru saçta tam bir fiyasko. tabi tek başına dökülmeyi yavaşlatmaktan başka bir etki yapmaz bilimsel çalışmalar mevcut ama güvenmiyorum. şampuan sadece destektir tek başınna işe yaramaz
  • Saç dökülmesinin bir çok nedeni var. Her üründe farklı şeylere etki ediyor bu nedenle önce doktora gitmek gerek.
  • quote:

bioxcin tek başına birşey yapmaz. yüzde 75 kesinlikle yalandır. bir tek kafeine bel bağlamak akıl karı degil. benim beklentilerimi o fiyatla asla karşılamaz.

nizoral ise yağlı saçlar içni tam bir nimet olur ama kuru saçta tam bir fiyasko. tabi tek başına dökülmeyi yavaşlatmaktan başka bir etki yapmaz bilimsel çalışmalar mevcut ama güvenmiyorum. şampuan sadece destektir tek başınna işe yaramaz

Şimdi bioxcin tek başına hiç birşey yapamaz derseniz sadece kendinizi kandırırsınız.

Her saç tipi farklıdır. Bunu referans alarak ilaç üreticileri farklı yol izler.

Bioxcini kafa derisinde mantar oluşan kişiye denerseniz elbette saç çıkmaz, veya genetik bir dökülme varsa bu ilaç elbette etki etmez.

Saç dökülmesinin nedenlerinden bazıları yukarıda saydıklarım.

Ha dediğiniz gibi bu sadece tedavinin bir ayağını oluşturur. Ancak bir kişide saç dökülmesi başlamışsa bu ilacın kullanımı saçların onarılması ve yeni saçların çıkmasında önemli bir rol oynar.

Adamın kafasında saç kalmamıştır, yani tabiri caizse kel dediğimiz kişilere bunu uygularsanız saçın çıkmayacağı bellidir.

Onlar içinse zaten saç ekme işlemi var.

Dediğim bu tür ilaçları kullananalar hemen çıksın diyorlar. 2 hafta kullanıyor bu sonuç alamayınca bioxcin saç çıkartmıyor diyor.

Ama bu ilaçların kullanımı en az 2 ay zaten. Saç çıkması sabır işi tabi bizim toplumumuzda da sabır olmadığından normaldir bir işe yaramadığı.

• aklınıza gelen ne varsa(vichy,bioxcin,revigen,vs) tamamını denemiş biri olarak size şunu önderebilirim;arkadaşın da dediği gibi erkek tipi saç dökülmesi tedavisinde kullanılan FDA onaylı 2 etken madde var, minoxidil ve finasterid...bu iki etken maddeyi kullanan ilaçlar haricinde ne kullanırsanız kullanın....eczanedekilerin tamamı kozmetik,bilimsel hiçbir ispatı olmayan ürünler...benim saçımın tepesi 2 yıllık rogaine ve 1 yıllık da propecia tedavisiyle neredeyse tamamen kapandı...
    erkek tipi saç dökülmesi yaşayan ve çözüm arayanlar,bu siteden çok şey öğrenirsiniz;
    http://www.cilthekimi.com/sorusor/forumdisplay.php?f=3

• bu konuda orta çapta bir uzman olduğumu söyliyebilirim, aynı sorunları ben de yaşadım, konuyu açan arkadaşların söyledikleri nispeten doğrudur, ama biliyor veya bilmiyor ben kendisinden bu ilaçların yan etkilerini de söylemesini beklerdim, bu haplar erkeklerde iktidarsızlık yapıyor, görülme sıklığı yüzde 3 filan derler inanmayın u ilacı kullanıp da iktidarsızlık sorunu yaşamayan pek azdır, ikinci olarak u ilaçlar ölene kadar kullanılmak zorunda yani 1 sene kullandın ertesi sene gene kullanmak zorundasın yoksa saçların gene dökülmeye başlar, sen eczacılara laf atmışsın ama sen hiç bunlardan bahsetmemişsin sanki ilacı alacaz sonra saç kesilmesi itecek hiç bir yan etkisi yokmuş gibi anlatmışsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :HAKAN:

quote:

bioxcin tek başına birşey yapmaz. yüzde 75 kesinlikle yalandır. bir tek kafeine bel bağlamak akıl karı degil. benim beklentilerimi o fiyatla asla karşılamaz.

Şimdi bioxcin tek başına hiç birşey yapamaz derseniz sadece kendinizi kandırırsınız.

Her saç tipi farklıdır. Bunu referans alarak ilaç üreticileri farklı yol izler.

Bioxcini kafa derisinde mantar oluşan kişiye denerseniz elbette saç çıkmaz, veya genetik bir dökülme varsa bu ilaç elbette etki etmez.

Saç dökülmesinin nedenlerinden bazıları yukarıda saydıklarım.

Ha dediğiniz gibi bu sadece tedavinin bir ayağını oluşturur. Ancak bir kişide saç dökülmesi başlamışsa bu ilacın kullanımı saçların onarılması ve yeni saçların çıkmasında önemli bir rol oynar.

Adamın kafasında saç kalmamıştır, yani tabiri caizse kel dediğimiz kişilere bunu uygularsanız saçın çıkmayacağı bellidir.

Onlar içinse zaten saç ekme işlemi var.

Dediğim bu tür ilaçları kullananalar hemen çıksın diyorlar. 2 hafta kullanıyor bu sonuç alamayınca bioxcin saç çıkartmıyor diyor.

Ama bu ilaçların kullanımı en az 2 ay zaten. Saç çıkması sabır işi tabi bizim toplumumuzda da sabır olmadığından normaldir bir işe yaramadığı.

zaten 2-3 ay kullanıp brakanları bile referans almam. bence en güçlü ilaç minoksidil onun için bile 6 aydan az kullanıp yorum yapanları umursamam bile.

ayrıca bioxcin saç dökülmesini çok ufak bir bölümü olan vitaminsizlikten dökülmeyi keser. ama bunun için 100 ytl verilip bioxcin alınır mı? eger virtamin eksikse bunu vucutta tamamlamak gerekir ki bunu one day tarzı vitaminlerle hem daha ucuza hemde daha yararlı bir şekilde halledebiliriz. bu durumda bioxcinin bir mantıgı kalmıyor.

benim saydıgım ürünler genetik dökülmeye endike.

quote:

aklınıza gelen ne varsa(vichy,bioxcin,revigen,vs) tamamını denemiş biri olarak size şunu önderebilirim;arkadaşın da dediği gibi erkek tipi saç dökülmesi tedavisinde kullanılan FDA onaylı 2 etken madde var, minoxidil ve finasterid...bu iki etken maddeyi kullanan ilaçlar haricinde ne kullanırsanız kullanın....eczanedekilerin tamamı kozmetik,bilimsel hiçbir ispatı olmayan ürünler...benim saçımın tepesi 2 yıllık rogaine ve 1 yıllık da propecia tedavisiyle neredeyse tamamen kapandı...
    erkek tipi saç dökülmesi yaşayan ve çözüm arayanlar,bu siteden çok şey öğrenirsiniz;
    http://www.cilthekimi.com/sorusor/forumdisplay.php?f=3

quote:

bu konuda orta çapta bir uzman olduğumu söyliyebilirim, aynı sorunları ben de yaşadım, konuyu açan arkadaşların söyledikleri nispeten doğrudur, ama biliyor veya bilmiyor ben kendisinden bu ilaçların yan etkilerini de söylemesini beklerdim, bu haplar erkeklerde iktidarsızlık yapıyor, görülme sıklığı yüzde 3 filan derler inanmayın u ilacı kullanıp da iktidarsızlık sorunu yaşamayan pek azdır, ikinci olarak u ilaçlar ölene kadar kullanılmak zorunda yani 1 sene kullandın ertesi sene gene kullanmak zorundasın yoksa saçların gene dökülmeye başlar, sen eczacılara laf atmışsın ama sen hiç bunlardan bahsetmemişsin sanki ilacı alacaz sonra saç kesilmesi itecek hiç bir yan etkisi yokmuş gibi anlatmışsın.

yanetkilerini yazmak benim haddime düşmez zaten dikkat edersen direk alın kullanın diye birşey kesinlikle söylemedim. doktor eczacı internet üçlüsünü önerdim. yan etkileri doktor anlatsa daha iyi olur

ayrıca finasterid 1 mg dhtyi yüzde 60 oranında engelledigini bende biliyorum bunun oranla alakası yok herkeste bir miktar erkeklik kaybı demektir ama kimini rahatsız etmez farkına varmaz kimi bu işten çok etkilenir. emin ol bu konuda bilgilerim çok sağlam sadece bu sitede haddime olmadıgı için söylemiyorum.

ben komisyoncu degilim satıcı degilim. bu iş çok zahmetli ve masraflı isteyen yükün altına girer. herkes sırma saçlı olacak diye bir kuralda yok zaten. isteyen yapar. ben sadece piyasadaki en etkili ve tek kanıtlı 2 ilacı söyledim. gerisini okuyanlara bıraktım.daha ne yapayım?

• Şans eseri konuyu buldum. Başlığı açan arkadaşa 1'e 1 katılıyorum. 1 aydır bu iki ürünü birlikte kullanıyorum. Sonuçları hakkında yorum yapmak için çok erken. Erkeklikle ilgili herhangi bi yanetkisi olmadı ayrıca finasterid'in.. Minoxidil + günlük 1mg finasterid. Saçlarını bu yolla geri kazanmış bir çok insana şahit oldum.

Bioxin'e para verenlere üzülüyorum. Umut tacirliğinden başka bişey değil o ürün. Gördüğünüz her reklama körü körüne inanmayın. Biraz araştırın. Yukarda arkadaş bir link vermiş. Girin o siteyi biraz okuyun , sonuç alan arkadaşların tedavilerini inceleyin. Eminim bilmediğiniz bi çok şey öğreniceksiniz ve keşke daha önce karşılaşsaymışım bu ürünlerle diye pişmanlık duyacaksınız.
  • bioxcin saç sökülmesini durduruyor.ne olucak şimdi kullandım ve durdu.bütün konu hiçmi oldu
  • Bioxin bende de saç dökülmesini durdurdu..Bioxin'i kötülemenin anlamı yok ama o paraya alınmaz..Komple setinden bahsediyorum..
  • o şampuanlara o kadar para vermeye gerek yok, bir şişe çam terebentini alıp şampuanın içine döküyorsunuz, haftada 2-3 kez yıkıyorsunuz, bırak dökülmeyi, saçların gürleşiyor. Ulan 60 yaşındaki teyzemde saç çıkmaya başladı be! kadın akbabaya dönmüştü, şimdi recoice kızları gibi ahenkle dans ettiriyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.