Şimdi Ara

SAÇ DÖKÜLMESİ VE SAKAL SORUNUNA KARŞI DÜNYANIN EN ETKİLİ TEDAVİ YÖNTEMİ %5 Minoxidil..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
6.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Minoxidil hakkında bilmeyenler için kısa bir bilgi verelim..

Minoxidil'in etki mekanizması tam izah edilememiş olsada yüksek tansiyon hastalarında tedaviye bağlı olarak kıllanma etkisi görülmesi üzerine
    Solüsyon formu üretilmiştir.Saçı canlandırmasını , saç dökülmesini engellemesini ve saçları tekrar çıkarmasını iki etkiyle sağlar.

1- Kıl kökünü uyarıcı etkisi; saç oluşumunu sağlayan hücrelerin daha fazla çalışmasını sağlayarak saçı
    canlandırır.

2- Beslenme artışı; saç derideki kılcal damarlardaki dolaşımı artırarak kökün daha iyi beslenmesini sağlar daha iyi beslenen kıl kökü saç telinde ki
    kaliteyi ve çapı artırır. Genel olarak çalışmalarda kullanan 100 kişiden 80 civarında kişide olumlu sonuç alındığı yönündedir.
    Minoxidil’in etki mekanizması buradanda anlaşılacağı üzere kılcaldamar üzerindendir.Kılcaldamarlar
    daraldığında saçlara yeteri kadar kan akışı sağlanamaz ve saçlar cansızlaşıp incelerek dökülmeye başlar.Minoxidil ise
    bu kılcaldamarları genişleterek saça yeteri kadar kan akışını sağlar ve böylece saçlar canlanarak kalınlaşır ve
    yeni saç oluşumu meydana gelir.

Minoxidil erkek tipi dökülmelerde,ırsi(genetik) dökülmelerde işe yarayan dünyada iki onaylı üründen birtanesidir.Gerek saç dökülmesini durdurması ve gerek saç çıkarması ile bilinen bir ilaçtır..

Satışını yapmakta olduğumuz ürün iran minoxidildir..Avrupada en çok kullanılan ürünlerden biri olan Rogaine minoxidil ile aynı içeriğe sahiptir..Ürünlerimiz direk iran tahrandan getirilmektedir..%100 orjinaldir..

Ayrıca Minoxidil yolladığımız müşterilerimize Minoxidil Kullanımı içinde REHBER'de yolluyoruz.Rehberimizde Minoxidil'in nasıl kullanılacağı,nasıl en iyi verimi alabileceğiniz,yanında kullanarak kombine edebileceğiniz hap,şampuan,krem önerilerimizde yer almaktadır..Rehberde önerilen ürünler minoxidil ile birlikte etkisi kanıtlanmış ürünlerdir.Zaten belirtilen şekilde kullananan müşterilerimiz çok memnun kalıp güzel sonuçlar almışlardır.Yeterki düzenli kullanın..

AYRICA SAKAL SORUNU YAŞAYANLAR İÇİN BİZDEN MİNOXİDİL ALIPTA KULLANARAK SAKAL ÇIKARTIP ÇOK GÜZEL SONUÇLAR ELDEN EDEN KİŞİLER VAR.SAKALDA GENELDE HERKES MEMNUN KALMIŞTIR.BU FORUMDADA BİRÇOK KİŞİ BİZDEN SAKAL İÇİN MİNOXİDİL ALIP KULLANARAK SAKAL ÇIKARTIP SORUNUNU HALLETMİŞTİR.

Ürünlerimizi PTT KARGO İLE KAPIDA NAKİT ÖDEMELİ
    Yada Havale ile Aras Kargo ile yolluyoruz.

Mail adresimiz: minoxidil_satis@hotmail.com

web sitemiz :www.minoxidilonlinesatis.com

SAKAL İÇİN ALACAKLAR İÇİN (Sakalda 2-3 kutu işi görüyor.Devam etmek isterseniz tekrar alırsınız)

2 kutu Minoxidil:40 tL
    3 kutu Minoxidil 55 tl.

SAÇ İÇİN ALACAKLAR İÇİN

4 aylık(4 kutu) MİNOXİDİL= 70 tl.

6 aylık(6 kutu) MİNOXİDİL= 100 tl

6 kutu ve üzeri siparişlerinizde alacağınız miktara bağlı olarak fiyat belirtiyoruz...

6 aylık ürün 6 aylık tedavi sürenizi kapsamaktadır..Nihai sonuçlar 1 yılda çıkmaktadır.6 aylık tedavi sonuçlarınıza göre devam edebilir yada bırakabilirsiniz.

PTT İLE KAPIDA ÖDEMELİ GÖNDERİMLERDE ŞUBEYE İSTEDİĞİNİZDE 6 TL ADRESE GÖNDERİMLERDE 7 TL KARGO ÜCRETİ FİYATA EKLENECEKTİR.(Örnek 6 aylık minoxidil kargo dahil 107 TL)

Sipariş verecek kişiler;

Alıcı adı , açık adres , tel numaraları ve almak istedikleri paketi içeren bilgileri

minoxidil_satis@hotmail.com

adresine mail atınız yada msn adresini ekleyerek online olduğumuzda konuşarak sipariş veriniz.....

NOT: BU FİYATLAR DONANIMHABER KULLANICILARI İÇİN GEÇERLİDİR..BU FİYATLARDAN ALMAK İÇİN DONANIMHABER SİTESİNDEN GELDİĞİNİZİ BELİRTİNİZ..

SAÇ İÇİN ÖRNEK SONUC :
     SAÇ DÖKÜLMESİ VE SAKAL SORUNUNA KARŞI DÜNYANIN EN ETKİLİ TEDAVİ YÖNTEMİ %5 Minoxidil..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minoxidilonlinesatis -- 24 Eylül 2010; 20:05:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• iyi günler kullanmamış, bilgilendirme isteyen arkadaşlara yardımda bulunayım. Bende minoxidil pak darou yu kullanmıştım. Ben sakal için kullandım saç içinde aynı sonuçları vereceğine inanıyorum çünkü bu konuda birçok kişiyi kurtaran onaylı bir ürün. Ben ürünü minoxidilonlinesatis adlı kullanıcıdan 3-5 ay önce kapıda ödeme ile almıştım çok iyi ve güvenilir biri, bir sıkıntı olcağına inanmıyorum. Minoxidilin etkilerinden bahsedeyim; ürünü alıp kullandım sakal bölümünde net hatırlamıyorum ama 2 hafta içerisinde tüy olmayan bölgelerde tüyler çıktı. Bunlarda jilet vurarak veya ürünü kullanmaya devam ederek zaten sakal şekline dönüşecek. Bende belirginleşti bile ( kullanımı kestim devam etsem tam anlamıyla çıkardı muhtemelen ). Sakal konusunda tedirgin arkadaşlar var saç çıkardığına göre sakalda çıkarır sertleştirir :)

Bir kullanan olarak bana ürünü soracak olursanız bence kullanın faydasını görürsünüz

• İyide adam akıllı üyelik olsa Ürünleri öyle satsa direk banlanıcakmış gibi bir his var..
    Ayrıca ürüne lafım yok..Cilthekimi.com orda sakal için kullanan birisi gün gün yazmış ayrıca alalı 3-4 ay olmuş sakal konusuna gelince şöyle bir sorun var..İlk 2-3 hafta çok hızlı gelişme gösteriyorsunuz sonra birden yavaşlıyor ve 1-2 ay gıdım gıdım tek tek kıl çıkararak ilerliyor..Ayrıca ilacın içinde yüzünüze sürmeyin saç dışıdna biryerinize sürerseniz kesinlikle yıkayınız diyor..Sakal için sürmek ilacın içinde yazmıyor sadece vatandaşlar denedi bunlar sonucu görünce sakal sorununada çözüm diye satmaya başladılar..Ürün hakiki oalrak saç için piyasa..Ama sakl içinde kullnan var..Kimin cildine zarar veriyor putur putur yapaıp yara yapıyor kiminde olumlu sonuç kiminde etkisiz ama hiç..Denemekte fayda var bunun yanına birde mach 3 traş bıçağı alcaksınız 2 günde bir tersten kesiceksiniz sonra ilacı sıkıcaksınız suratınızda yanma olucak 3-4 gün içinde 1-2 kıl çıktığını sonra zamanlı artıcanı görüceksiniz ama herkesde böyle değil ona göre

• Germ teşekkür ederim yorumunuz için.

Bize gelen bildirimlerde yara sorunu hiçbir zaman olmadı..Herkes aynı marka minoxidil kullanmıyor kimisi farklı minoxidil kullanıyor..Bizim Pak Darou'da yaşadığımız böyle bir problem olmadı..Sadece soyulmalar oluyor..Oda yenilenme ve fazla sürmeden kaynaklanabiliyor..Dozu ayarladıktan sonra problem olmuyor zaten onuda belirtiyoruz.Sakal için kullananlar sonuçlardan bir hayli memnun..Bu forumdada baya kişi aldı kullandı ve kullanıyor..Onlarda bu konuyu görüp yazarlarsa sevinirim.

Traş konusunda ise suratta tüylenmeler birşeyler çıkmaya başladıktan Metin adlı üyenin dediği gibi 2-3 gün de bir keserek çıkanları sertleştirip kalınlaştırıp güçlendirip sakal kıvamına getireceksiniz.

• hatayın neresinden acaba?
  • Bu tür sorularımızı iletişime geçerek sorabilirsiniz.

Konuyu çarpıtmayalım.

• esprili arkadaş hatayın neresinden sorusu konuyu mu çarpıttı gelip kendim alcam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alacaksanız sitemiz üzerinden yada msn üzerinden doğal olarak iletişime geçeceksiniz..

Almak istiyorsanız iletişime geçip tüm sorularınızı sorabilirsiniz.. Hatay-İskenderun bu arada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.