Şimdi Ara

SAÇ DÖKÜLMESİ MİNOXİL KULLANIP FAYDASINI GÖRENLER VAR MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
104.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilalso

ARKADAŞLAR BEN ŞİMDİ BU MİNOXİLİ KULLANMAYA BAŞLADIM BIRAKIRSAM BAŞLAMADAN ÖNCE VAROLANLARDA DÖKÜLMÜYOR DEĞİL Mİ?

Erkek tipi dökülmeyse, Minoxille birlikte Propecia kullanırsan dökülmez.
  • Dostum ikisini birlikte kullanıyorum zaten, bırakırsam sonrasını soruyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Sum 41

quote:

ARKADAŞLAR BEN ŞİMDİ BU MİNOXİLİ KULLANMAYA BAŞLADIM BIRAKIRSAM BAŞLAMADAN ÖNCE VAROLANLARDA DÖKÜLMÜYOR DEĞİL Mİ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sum 41

quote:

o ilacın pek hoş olmayan yan etkileride var biliyorsunuz değilmi?
  • Minoxilin üzerinde plaseboya göre saçı %370 daha fazla arttırdığını söylüyor , plasebonun manasını biliyosunuzdur heralde kafanıza yoğurt sürün %1500 iyi geliyo yeminnen
  • Yok canım daha neler

quote:

Orijinalden alıntı: Muulk

Minoxilin üzerinde plaseboya göre saçı %370 daha fazla arttırdığını söylüyor , plasebonun manasını biliyosunuzdur heralde kafanıza yoğurt sürün %1500 iyi geliyo yeminnen
  • Bu ilacı benim kadar uzun zamandır kullanan kişi çok azdır heralde. Ben 2004 den beri kullanıyorum. Bu kadar uzun süredir kullanmam herşeyi açıklıyordur heralde. Özellikle propecia ile beraber kullanıldığında ilk 1-2 sene içerisinde çok sağlam etkisi var. Fakat vefasızlıktan pek hoşlanmaz bu ilaç sürekli hatırlanmak ister. Kullanmayı kestiğinizde çıkan saçlar çok hızlı bir şekilde dökülecektir. Birde hiç bir zaman saçlarınız dökülmeye başlamadan önceki haline dönmeyecek bunu da kabullenin ama gerçekten çok ciddi faydası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myaptiva

Bu ilacı benim kadar uzun zamandır kullanan kişi çok azdır heralde. Ben 2004 den beri kullanıyorum. Bu kadar uzun süredir kullanmam herşeyi açıklıyordur heralde. Özellikle propecia ile beraber kullanıldığında ilk 1-2 sene içerisinde çok sağlam etkisi var. Fakat vefasızlıktan pek hoşlanmaz bu ilaç sürekli hatırlanmak ister. Kullanmayı kestiğinizde çıkan saçlar çok hızlı bir şekilde dökülecektir. Birde hiç bir zaman saçlarınız dökülmeye başlamadan önceki haline dönmeyecek bunu da kabullenin ama gerçekten çok ciddi faydası var.

Benim duyduğum erkenden davranırsanız eğer böyle bir etkisi olmuyor fakat geç kalırsanız o zaman etkisi gidiyormuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Bu ilacı benim kadar uzun zamandır kullanan kişi çok azdır heralde. Ben 2004 den beri kullanıyorum. Bu kadar uzun süredir kullanmam herşeyi açıklıyordur heralde. Özellikle propecia ile beraber kullanıldığında ilk 1-2 sene içerisinde çok sağlam etkisi var. Fakat vefasızlıktan pek hoşlanmaz bu ilaç sürekli hatırlanmak ister. Kullanmayı kestiğinizde çıkan saçlar çok hızlı bir şekilde dökülecektir. Birde hiç bir zaman saçlarınız dökülmeye başlamadan önceki haline dönmeyecek bunu da kabullenin ama gerçekten çok ciddi faydası var.

Benim duyduğum erkenden davranırsanız eğer böyle bir etkisi olmuyor fakat geç kalırsanız o zaman etkisi gidiyormuş..

Etkisi maalesef kalıcı değil erkeni geçi yok ilacı bırakırsan saçlar gider.

• Peki kazandırdığı saçlar mı sadece gidiyor yoksa öncekilerde hepsi mi??

quote:

quote:

quote:

• Hocam kazandırdığı saçlar mı sadece gidiyor yoksa nereye sürdüysen önceden var olanlar dahil bütün saçlar mı?

quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

Ben bu ilacı bir yıl kullanacağım.. 1 yıl kazandığım herşey kullanmadığımdan dolayı silinecek mi ?

• Kullanıp bırakırsan önce kazandığın saçlar gider. Sebebi sonradan çıkan saçlar önceki kadar hiç bir zaman kuvvetlenemezler. Sadece renkleri koyulaşır biraz daha kalınlaşırlar. Bu saçlarla beraber diğer saçlarında tabiki saç dökülmesinin şiddetine göre yavaş yavaş dökülmeye başlar. Durum bu yani maalesef kelliğe kesin bi çözüm henüz bulunamadı anca geciktirebiliyoruz. Bu psikolojiye yavaş yavaş alışın bence.
  • quote:

Kullanıp bırakırsan önce kazandığın saçlar gider. Sebebi sonradan çıkan saçlar önceki kadar hiç bir zaman kuvvetlenemezler. Sadece renkleri koyulaşır biraz daha kalınlaşırlar. Bu saçlarla beraber diğer saçlarında tabiki saç dökülmesinin şiddetine göre yavaş yavaş dökülmeye başlar. Durum bu yani maalesef kelliğe kesin bi çözüm henüz bulunamadı anca geciktirebiliyoruz. Bu psikolojiye yavaş yavaş alışın bence.

Özelden birşey soracağım size..
  • Böyle adalet olmaz ya...

Kazandırdıklarını döküyorsa sdece sorun yokta önceden varolanlar gidiyorsa çok kötü, 3 5 seneye bu işin çözümü bulunur inş.

quote:

Kullanıp bırakırsan önce kazandığın saçlar gider. Sebebi sonradan çıkan saçlar önceki kadar hiç bir zaman kuvvetlenemezler. Sadece renkleri koyulaşır biraz daha kalınlaşırlar. Bu saçlarla beraber diğer saçlarında tabiki saç dökülmesinin şiddetine göre yavaş yavaş dökülmeye başlar. Durum bu yani maalesef kelliğe kesin bi çözüm henüz bulunamadı anca geciktirebiliyoruz. Bu psikolojiye yavaş yavaş alışın bence.

• Öncekiler saçların doğal dökülme sürecinden dolayı dökülüyor. İlacın bi suçu yok yani hiç başlamamış olsanda o saçlar dökülmeye kodlandıysa dökülecek kaçarı yok yani.
  • teknolojinin o kadar gelişmesine rağmen hala böyle basit gibi gözüken bir olaya çare bulamamış olması çok ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

teknolojinin o kadar gelişmesine rağmen hala böyle basit gibi gözüken bir olaya çare bulamamış olması çok ilginç.

Çünkü çare bulmak istemiyorlar. Bioxcindir, odur budur dünyanın parasını kaldırıyor umut tüccarlığı yaparak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

teknolojinin o kadar gelişmesine rağmen hala böyle basit gibi gözüken bir olaya çare bulamamış olması çok ilginç.

Çünkü çare bulmak istemiyorlar. Bioxcindir, odur budur dünyanın parasını kaldırıyor umut tüccarlığı yaparak

birde reklamları görünce insanlar inanıyor.devletin aslında bu tür kandırmacalara bir el atması lazım.bioxinin reklamlarına bakarsan %80 saç dökülmesi durduruyor %70 yeni saç çıkartıyor.ben şimdiye kadar ne çevremde nede internette bioxinin işe yaradığını yazan kimse görmedim.hani nerde bu %80 başarı.benmi hep %20ye denk geliyorum.bu kadarıda imkansız heralde.

• hort yapalım bari

Bioxin kullanıyordum ama eczacılar Minoxil'i öneriyorlar, 2010 Ağustos'tan beri kullanan arkadaşlar yorum yazabilirler mi?

3-4 yıl daha idare etsin bizi, bişiler bulacaklarını ümit ediyorum
  • hort yapalım bari

Bioxin kullanıyordum ama eczacılar Minoxil'i öneriyorlar, 2010 Ağustos'tan beri kullanan arkadaşlar yorum yazabilirler mi?

3-4 yıl daha idare etsin bizi, bişiler bulacaklarını ümit ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.