Şimdi Ara

Saç dökülmesi hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimden bahsedeyim . 19 yaşındayım . Saçlarım aslında çok sık . Hani dökülüyor derken kel olduğumu sanmayın . Lakin belli bir süredir fark ediyorum . Ders çalışırken , bilgisayar oynarken masada , sonra yatağımda falan tel tel saç var . Yani top top saç yok ama biraz dökülüyor gibime geldi . Bir ara da fön makinem bozulmuştu o ara wax kullanmıştım . Sebebini ona bağlıyorum .

Head&Shoulders klasik bakım şu düz mavi kapaklıyı kullanıyorum . Bir de genelde fön çekerken urban care köpük kullanırım . Köpük böyle wax gibi boğmuyor ve saçımı sımsıkı tutmuyor . O yüzden o kadar sağlıksız gibi gelmiyor bana ama bilgili arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var .

Bana önerebileceğiniz iyi bir şampuan var mı ? Ayrıca gün içinde saçımın önüme düşmesi vs aşırı sinirimi bozduğu için sprey ve köpük veya herhangi benzeri bir madde önerinizi de alabilirim . Şu an urban care in spreyi ve köpüğü var elimde lakin köpük daha çok seviyorum . Yardımcı olursanız sevinirim .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• forum yenı uyelıgınız hayırlı olsun,dh ta 100 lerce konusu acıldı yapanda cok var.kesın cozumude var
    sampuan gıbı kımyasalları unut gıtsın.baharatcıdan susam yagı badem yagı corek otu yagı al,ıclerınde bol vıtamın var köklerı guclenırıyor.dokulme kesın duruyor.genetıkle alakası yok.koklerı beslersen dokulmuyor.ben ıkı yıldır yapıyorum.ama ınsan yagdan bıkıyor tek problem o.yag surmeyı bırakırsan dokulme bır ıkı ay sonra baslar
    forumda cok konusu var.fake uyelere dıkkat et onlar herseyı saptırıyor
  • sperm maskesini duymamana üzüldüm
  • Bepanten Ampulü var iğnesi falan da var hatta, 2 yıl önce iğnesini vuruluyodum bıraktıktan sonra da ara ara banyodan önce evdeyken kafama sürüyodum etkisi oldu, banyodan sonra kurularken ve banyodayken tel tel dökülüyodu seninki gibi olumlu etkisini gördüm araştır bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

forum yenı uyelıgınız hayırlı olsun,dh ta 100 lerce konusu acıldı yapanda cok var.kesın cozumude var
    sampuan gıbı kımyasalları unut gıtsın.baharatcıdan susam yagı badem yagı corek otu yagı al,ıclerınde bol vıtamın var köklerı guclenırıyor.dokulme kesın duruyor.genetıkle alakası yok.koklerı beslersen dokulmuyor.ben ıkı yıldır yapıyorum.ama ınsan yagdan bıkıyor tek problem o.yag surmeyı bırakırsan dokulme bır ıkı ay sonra baslar
    forumda cok konusu var.fake uyelere dıkkat et onlar herseyı saptırıyor
    Seni her saç dökülmesi konusunda görmek zorundamıyım lan ? Reklamcımısın kardeşim nesin sen?
  • hala haberı olmayanlar var yardım edıyorum napayım demeyeyımde saclarımı dokulsun kel kalsın.her konuda olucam tabı.sızın ıcınız fesat ınsanlara ıyı davranın bu kafayla ıyı yasamazsınız.forum deyıp gecme yardım etcen.neden yardımı engellıyorsunuz
    sonra forum kotu derler.sızı neden banlamıyorlarkı

reklamla alakası yok cozumu soyluyoruz...reklam her sac konusunda var zaten sampuan adını demekte reklam

her sac konusu bır reklam olur..hem marka demıyoruz

yıkıcı olmayın sızın gıbıler boyle konulara lazım degıl

ısınız gucunuz bosluktan her konuyyu bozmak..ne zevk alıyorsun mılletın kel kalmasından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 16 Eylül 2018; 23:46:0 >
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim . Aslında 3-4 aydır buradayım ama saç dökülmeyle alakalı net bir şeye rastlamadım . Bir arkadaş baya detaylı yanıt veriyordu ama genelde şampuanlar üzerinden . Ben de şampuan konusunda kararsız kaldım .

Bu dediğiniz şeyleri nasıl kullanmak lazım ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ EKİMİ SONUÇLARI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Supervenience kullanıcısına yanıt
    Aldım notumu teşekkür ederim .

• forumdakı kötüleri salla her zaman varlar

kımyasal urunlerden uzak dur sampuan dahıl..ınsanları hasta edıp ılac satarlar avrupanın kurdugu duzen ıste

normal sampuan bıle israil malı sac urunlerıde oyle

sen ıyı baharatcıya gıt kımı baharatcı fazla urun satar yada baska ıse yaramaz urun satarkı surumden kazansın

corek otu yagı badem yagı susam yagı al,ıkı ay ıcınde dokulme durcak gorursun zaten...

millet denemeden.denemıs gıbı yapıp gevezelık pesınde...kel kalanlar bosuna kalcak

bu 3 urunu google da arastır vıtamınlerı boldur kökleri güçlendırır...kökler normalde vıtamınsız actır bu yuzden dokulur genetıksede dokuluyor

bu formul vıtamın verdıgı ıcın kokler guclenınce genetık bıle dökemıyor
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Şampuan yerine ne önerirsiniz peki ? Tavsiyeniz var mı ?

• zeytın yaglı sabun kullanın.sampuan markaları ısraılın zaten onlar ıkı kat dokuyor kökler vıtamınsızkende dokulur ama sampuanda dokuyor kepek yapıyor
    kola da zararlı ama satıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.