Şimdi Ara

Saç Dökülmesi Hakkında Bir Fikir Verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşler benim anne tarafımın saçları çok gür,baba tarafının ise seyrek.Benim saçlar anne tarafına çekmiş renk olarak,gürlük olarak.Küçüklüğümden beri saçları sürekli tararım ve şimdiye kadar hep, ya ne kadar gür saçların var diye sözler işittim.O zamanlar gürlüğüne falan dikkat etmiyordum sadece saçlara şekil veriyordum.3 seneden beri saçlarım dökülüyor gibi geliyor sonra geçiyordu, gürlüğü devam ediyordu.Son zamanlarda gene dökülüyor gibi geliyor.Eski fotoğraflara bakıyorum çok fark göremiyorum ama aynaya bakıyorum sanki saçların yan taraflarında seyrelme var.(benim saçların çıkış şekli şöyle:ortası yukarı doğru,solu sola meyilli sağı sağa meyilli çıkıyor.Saç dönüm noktaları olduğu için mi seyrek geliyor bilmiyorum.)Bu ara çok kafaya taktığım için doktora gittim.Durumu anlattım.Doktor saçların gayet iyi gözüküyor ama ben eski halini bilmediğim için bişey diyemem dedi.Kan testine gönderdi.Sonuçlarda demir eksikliği çıktı.Bana bir demir hapı ve minoxil verdi.Tekrar sordum şuralarda açıklık var mı diye gösterdim,bence iyi dedi.Ama ben kuşkulanıyorum hergün saçlara baktığım için.Minoxil hakkında yorumlara baktığımda başta çok dökülme yapar 6 aya toplar denilince vazgeçtim almaktan.Ama şimdi aklıma şu takıldı.Acaba doktora gönül rahatlığıyla güvenip yoktur bişey mi demeli,yoksa doktor tam ilgilenmedi sadece bi öneride bulunup fikrini söylerek üstünde durmadı mı?yani bana hiç erkek tipi demedi.şu sebep demedi.dökülüyor dökülmüyor bile demedi.Sizlerin fikirleri nelerdir bu konuda?

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.